Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@06:41:31 GMT

شهرداران استان قزوین بازسازی بافت فرسوده را جدی بگیرند

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۲۶۱۲۳

شهرداران استان قزوین بازسازی بافت فرسوده را جدی بگیرند

مصطفی صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بخش مهمی از شهرهای ما در بافت فرسوده قرار دارد که در صورت بروز حوادث غیر مترقبه باید هزینه‌های سنگینی به دولت و مردم تحمیل شود.

وی بیان کرد: بافت‌های فرسوده معمولاً در حوادث آسیب پذیری بیشتری دارند و چون بیشتر ساکنان آن از افراد کم درآمد هستند قادر به تأمین خسارت‌ها نشده و با چالش‌های جدی روبرو می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری قزوین یادآور شد: در راستای محرومیت زدایی از چهره شهرها یکی از اولویت‌های مهم شهرداران در سال جاری ترمیم و بازسازی بافت‌های فرسوده و حذف معابر خاکی است.

صالحی در ادامه افزود: با توجه به اختصاص قیر رایگان به شهرهای کمتر از ۵۰ هزار نفر جمعیت لذا باید حذف معابر خاکی در شهرها در اولویت قرار گیرد و بر اساس بندهای قانونی همه شهرداران یکی از مهمترین وظایف خود را رسیدگی به وضعیت معابر و تأمین رفاه حال شهروندان بدانند.

وی گفت: بی توجهی به رفع مشکلات کوچه‌ها و معابر خاکی در برخی از شهرداری‌ها قابل قبول نیست و شهرداران باید امسال برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام و نوسازی معابر و کوچه‌های خاکی اقدام جدی کنند.

صالحی اظهار داشت: با وجود تنگناهای مالی در سال گذشته در شهرداری‌های استان کارهای بسیار خوبی در جهت خدمت به شهروندان انجام شد که امسال هم انتظار داریم این خدمت رسانی تداوم یابد.

وی اضافه کرد: در سال جاری از شهرداران درخواست می‌کنیم با برنامه ریزی اصولی و منطقی و به موقع برای زیرسازی و آسفالت کوچه‌ها و معابر و خیابان‌ها با نظارت فنی اقدام کنند.

صالحی تصریح کرد: توجه به بافت فرسوده، خدمت رسانی در همه نقاط شهری و توزیع عادلانه امکانات خدماتی و حذف معابر خاکی از مطالبات شهروندان بویژه در شهرهای کوچک است.

کد خبر 4909307

منبع: مهر

کلیدواژه: مصطفی صالحی استانداری قزوین بافت فرسوده ویروس کرونا بوشهر شیراز ماه مبارك رمضان شیوع کرونا ایلام قزوین کمک به نیازمندان بیرجند ستاد مقابله با کرونا شهرکرد بارش باران جهش تولید کرمانشاه معابر خاکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۶۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی تاکید کرد: در محدوده بافت‌های فرسوده دو میلیون و ۷۰۰ هزار بنای ناکارآمد و فرسوده وجود دارد، این بناها جان مردم را در ۶۹۰ شهر به خطر انداخته است. بنابراین ما نوسازی را در اولویت قرار دادیم؛ زیرا موضوع جان انسان‌ها است. این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: برای نوسازی این بافت‌های فرسوده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند. همچنین ۴ چالش نوسازی در سند تحول دولت آمده که راهکار این است ما با بسته‌های تشویقی مختلف، سرمایه گذاران را ترغیب به نوسازی کنیم.

این مقام مسؤول تاکید کرد: بیش از ۵۴۶ شهر بسته‌های تشویقی شهرسازانه را اجرا می‌کنند؛ به طوری که آمار صدور پروانه نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۲ رکورد نوسازی در محدوده بافت‌های فرسوده در بازه زمانی بعد از انقلاب شکسته شد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: گام اول را با همکاری بسیج مستضعفان و بسیج سازندگی برداشتیم و تا الان ۴۶۷ حلقه میانی ایجاد کردیم که در محلات هدف بازآفرینی به ارائه خدمات می‌پردازند. این اتفاق جدیدی است که قصد داریم این تعداد را به ۲۰۰۰ حلقه برسانیم.

کد خبر 6094227 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • کاشت بیش از ۳ هزار درختچه در بلوار آیت الله خامنه‌ای قزوین
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • پخش و توزیع ۱۱۰ تن آسفالت درمنطقه۲ اراک
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه