Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-01@03:13:17 GMT

کاربران برنامه‌های ردیاب کرونا تحت‌نظر هستند

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۲۷۴۳۵

کاربران برنامه‌های ردیاب کرونا تحت‌نظر هستند

اپلیکیشن‌های ردیابی ویروس کرونا بدون توجه به تمایل کاربران برای شناسایی شدن موقعیت مکانی آن‌ها اطلاعاتی مختلفی را در اختیار سرورهای دولتی قرار می‌دهند.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از رددیت، تحقیقات جدید محققان در دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد در صورت استفاده از اپلیکیشنی مشترک برای شناسایی و ردیابی ویروس کووید-19 در کشورهای مختلف جهان تا حد زیادی می‌توان این بیماری را کنترل و از گسترش آن جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی شفاف نبودن نحوه کنترل کاربران به وسیله سرورهای برنامه‌های ردیاب کرونا سبب شده نوعی بی اعتمادی جهانی به اپلیکیشن‌های مبارزه با کرونا وجود داشته باشد.

اگرچه ویروس کرونا در بخش‌هایی از جهان تا حدی کنترل شده ولی در بسیاری از نقاط این بیماری در آغاز مراحل شیوع قرار دارد و احتمالاً به‌زودی هزاران بیماران جدید به مجموع مبتلایان کووید-19 در جهان اضافه می‌شوند. از همین رو نهادهای بین‌المللی و به‌طور ویژه سازمان جهانی بهداشت از کشورهای مختلف جهان خواسته است ضمن همکاری متقابل با هم از بالا رفتن آمار مرگ در اثر ویروس کرونا جلوگیری کنند.

یکی از برنامه‌هایی که هم‌اکنون در چند کشور دنیا تبلیغات گسترده برای آن صورت می‌گیرد و تا حدودی نیز راه اندازه شده طراحی اپلیکیشن‌های مخصوص اطلاع رسانی و ردیابی کرونا است. طرز کار این نرم‌افزارهای موبایلی به گونه‌ای است که پس از دانلود و نصب برنامه توسط کاربران، سرورهای در اختیار دولت به سرعت موقعیت مکانی کاربر را پیدا کرده و پس از آن از طریق رصد ارتباطات کاربر و بررسی سابقه پزشکی او و خانواده‌اش احتمال ابتلا به کرونا را بررسی می‌کند.

در صورت وجود نداشتن هیچ موردی از ابتلا در اطراف کاربری که به تازگی نرم‌افزار ردیابی کرونا را در تلفن همراه خود نصب کرده است و اطمینان از سلامتی او نوعی نظارت معمولی از سوی گروه پشتیباتی اپلیکیشن صورت می‌گیرد ولی اگر کارشناسان به وجود ویروس کووید-19 در بدن کاربر شک کنند تقریبا هر لحظه او را زیر نظر گرفته و کنترل می‌کنند. 

اگرچه  برنامه‌های ردیابی ویروس کرونا در ظاهر مفید به نظر می‌رسند ولی کارشناسان فناوری طراحی آن‌ها را به نحوی می‌دانند که حریم خصوصی کاربران را به طور کلی نقض می‌کنند. این برنامه‌ها مکالمه‌های روزمره کاربران را در اختیار مقام‌های دولتی داده و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به اسم مبارزه با بیماری کرونا از اطلاعات شخصی مردم اگاه شوند.

فناوری در شرایط بیماری همه گیر کرونا می‌تواند تا حدود زیادی به انسان‌ها کمک کرده و از گسترش زنجیره انتقال کووید-19 جلوگیری کند. اما به نظر می‌رسد برخی از قدرت‌های جهان تنها به ظاهر به دنبال مبارزه با کرونا هستند و در حقیقت از بحران پیش آمده به نفع خود استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/4144/

منبع: آنا

کلیدواژه: حریم خصوصی ویروس کرونا اطلاعات مکانی مبارزه با کرونا ویروس کرونا برنامه ها کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۷۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری بوشهر از مجهز شدن ماشین‌آلات دهیاری‌های استان به سیستم ردیابی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، سهراب امیری‌نژاد ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به توسعه فعالیت‌های عمران روستایی، اظهار داشت: در راستای استفاده بهینه و نظارت بر عملکرد ماشین‌آلات دهیاری‌ها سیستم ردیابی جی پی اس بر روی ماشین‌آلات دهیاری‌های استان نصب و راه‌اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش 500 دستگاه از ماشین‌آلات مختلف در دهیاری‌های استان بوشهر مستقر هستند، اظهار امیدواری کرد به‌زودی با انعقاد قرارداد با یکی از شرکت‌های استان بوشهر کار نصب این سیستم بر روی ماشین‌آلات آغاز شود.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری بوشهر ابراز امیدواری کرد: با تجهیز ماشین‌آلات عمرانی و خدماتی دهیاری‌ها به دستگاه ردیابی و راه‌اندازی سامانه تعیین موقعیت (GPS) ، بازدهی بهره‌گیری از این ماشین‌آلات در کمک به انجام وظایف دهیاری‌ها، افزایش قابل توجهی داشته باشد.

امیری‌نژاد  اضافه کرد: از 619 روستای استان بوشهر 393 روستای آن دارای دهیاری هستند.

وی در ادامه از جذب سرباز جهادی در فرمانداری‌های استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: با هدف جذب نیروهای جوان، متخصص و جهادی در راستای کمک به توسعه فعالیت‌های عمرانی و جهادی در روستاها و ارتباط موثر نیروهای جهادی در سراسر استان با فرمانداری‌ها فراخوان چهارمین دوره جذب سرباز یا امریه جهادی منتشر شده است.

مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری بوشهر ادامه داد: این مهم در راستای شناسایی ظرفیت‌های روستایی در همه حوزه‌ها معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری اجرایی می‌شود

امیری‌نژاد با بیان اینکه تاریخ اعزام مشمولین اول مرداد سال جاری است، افزود: عدم داشتن غیبت و کسر خدمت بومی بودن محل تقاضا، نداشتن بستگان نسبی و سببی در محل تقاضای خدمت و دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی، از شروط جذب امریه جهادی است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی
  • حذف اپ‌های هوش مصنوعی از اپ‌استور به دلیل محتوای نامناسب
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اپل آی‌دی بسیاری از کاربران در سراسر جهان غیر فعال شده است
  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد