Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم ذوالفقاریان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود و رعایت دستورالعمل های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر عدم شکل گیری هرگونه اجتماع مردمی، طرح «هم سفره» به نام حضرت ولی عصر (عج) در کمیته امداد راه اندازی شده است.

وی خاطرنشان کرد: طرح «هم سفره»   همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان در مساجد شهرری آغاز  طی آن ۲۰ هزار غذای گرم به ارزش ۲ میلیارد ریال در میان نیازمندان و خانواده های آسیب دیده از کرونا توزیع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ذوالفقاریان با بیان اینکه طرح «هم سفره»  با حمایت و همکاری خیرین جنوب تهران و برخی دستگاه ها دولتی طی ایام ماه مبارک رمضان اجرا می شود، اظهار داشت: توزیع و پخش غذای گرم در بین نیازمندان با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی، پایگاه های بسیج، برخی نهادهای دولتی و خیرین انجام می گیرد.

وی ادامه داد: طرح «هم سفره»   بخشی از رزمایش ملی بخشش ایرانیان است که در آن پیش بینی می شود ۲۰ هزار پرس غذای گرم طی ماه مبارک رمضان طبخ و در میان افراد نیازمند جنوب تهران توزیع شود همچنین در صورت نیاز قابلیت افزایش ظرفیت آن نیز وجود دارد.

به گزارش ایرنا، کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان ری در حال حاضر بیش از ۶ هزار و ۵۰ نفر مددجو را در قالب ۲۹ هزار خانوار تحت پوشش خود قرار داده است، امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی بسیاری از کسب و کارها رسیدگی به افراد نیازمند طی ماه رمضان در قالب طرح همسفره از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی درحدود یک میلیون نفر دارای چهار شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک و حسن آباد و چهار بخش مرکزی، کهریزک، فشاپویه، خاوران و قلعه نو است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا حضرت ولی عصر خانواده کمیته امداد امام خمینی ماه رمضان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی غذای گرم هم سفره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۷۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی صبح پنج شنبه به خبرنگاران بیان کرد: جمعی از طلاب خواهر حوزه‌های علمیه بیرجند و خوسف از ظرفیت‌های گردشگری خوسف بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی خوسف گفت: این کاروان ۷۵ نفره در سفر یک روزه به این شهرستان از منظر و بافت ۵۰۰ هکتاری فرهنگی تاریخی خوسف، آرامگاه ابن حسام، مزارع کشاورزی، خانه‌های تاریخی دکتر شکوهی و میرزا جعفر، مسجد جامع و دریاچه طبیعی گواب این شهر دیدن کردند.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوسف افزود: تبیین شاخص‌های مختلف معماری اسلامی، انتقال فرهنگ و هنر منطقه، اهمیت میراث تاریخی و کهن و حفظ و نگهداشت آن از جمله اهداف تورهای گردشگری یک روزه است.

وی گفت: شهر خوسف در ۳۶ کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر لوت قرار گرفته است و به دلیل وجود کتیبه‌های تاریخی کال جنگال در نزدیکی خوسف و وجود محوطه‌های قبل از اسلامی، نشان از قدمت این شهرستان در این دوران دارد.

صالحی افزود: در دوران اسلامی، اوّل بار جیهَانی در اَشکال العالم از خوسف نام برده و می‌نویسد: «شهری خُرد است و در آن بُستان‌های بسیار و زراعت همراه است و عمارت فراوان و آب‌های بسیار.»

وی گفت: حمدالله مستوفی اولین کسی است که در سال ۷۴۰ ه. ق در نُزهه القلوب نام کنونی خوسف را آورده و درباره آن چنین می‌گوید: «خوسف شهر کوچکی است و چند موضع توابع دارد و آب آن از رودخانه باشد و دیه‌ها را آب از کاریز باشد و در آنجا همه نوع محصولی حاصل آید.»

مسئول میراث فرهنگی خوسف گفت: حافظ اَبرو در مورد تعداد دهات، مزارع و موقعیت شهر خوسف چنین نوشته: «بیست قریه و صد مزرعه از توابع خوسف است که بر کنار بیابان است و بر آن طرف بیابان، حدود کرمان است. خَبیص از نواحی آن است و آن را بیابان لوت خوانند و در تابستان از آن موضع نمی‌توان گذشت.

صالحی یادآور شد: بافت تاریخی خوسف که از دوران صفویه به بعد شکل گرفته، نشان از پیشینه عظیم معماری در این شهر دارد. بیشتر آثار معماری فعلی شهر متعلق به دوره صفوی تا قاجار است.

کد خبر 6094885

دیگر خبرها

  • روز ماما ۱۴۰۳ + عکس، متن و پیام تبریک midwife day
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • بر سر سفره بزرگ فقهی، کلامی و عقلی امام صادق (ع)نشسته‌ایم
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • پیام تبریک بانک سرمایه به مناسبت دهه فجر
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری