Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از گیزمگ نوشت: در پی ابراز تمایل پژوهشگران به استفاده از خون افراد بهبودیافته برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا، پژوهشگران دانشگاه راکفلر نیز تصمیم گرفته‌اند به این روش درمان اعتماد کنند.

آن‌ها در این پژوهش، پادتن‌های خاصی را از خون افراد بهبودیافته به کار می‌گیرند تا قوی‌ترین پادتن‌ها را پیدا کنند و درمانی برای کووید-۱۹ ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان غذا و داروی آمریکا در ماه مارس، روش «پلاسمادرمانی» را برای درمان کووید-۱۹ تایید کرد. در این روش، نمونه خون بیماران دو هفته پس از بهبودی آن‌ها گرفته می‌شود. سپس گلبول‌های قرمز جدا می‌شوند تا فقط پلاسمای شامل پادتن‌های ایمنی باقی بماند.

سازمان غذا و داروی آمریکا پلاسما درمانی برای کرونا را تایید کرد

اگرچه پلاسمادرمانی در بهبود بیماران مبتلا به کوویدـ۱۹ موثر است، اما محدودیت‌هایی نیز برای این درمان وجود دارد. اهدای خون یک بیمار فقط می‌تواند پلاسمای مورد نیاز برای درمان دو بیمار را تامین کند به همین دلیل هر قدر این روش موثر باشد با محدودیت همراه است.

نتایج به‌کارگیری این روش نیز متناقض است. پژوهشگران دانشگاه راکفلر باور دارند که دلیل این تناقض یکسان نبودن قدرت پادتن‌هاست. در نتیجه اگر خون یک نفر پادتن‌های زیادی را در خود داشته باشد، تضمینی وجود ندارد که این پادتن‌ها قدرت زیادی دارند.

آنچه دانشمندان می‌خواهند درباره کرونا بدانند (۲) | آیا بهبودی از کرونا باعث مصونیت افراد می‌شود؟

پاول بینیاس، از پژوهشگران این پروژه، گفت: هنگامی که نمونه خون بیماران بهبودیافته را آزمایش کردیم، دریافتیم که تفاوت زیادی میان پادتن‌های کوویدـ۱۹ وجود دارد. سطح پادتن در برخی افراد آنقدر پایین است که پلاسما غیرفعال می‌شود.

پژوهشگران از بررسی پژوهش‌های پیشین که برای آزمایش پادتن‌های پلاسما انجام شده‌اند، دریافتند که معمولا حدود ۵ درصد اهداکنندگان سطح بالایی از پادتن را در خون خود دارند. خون این گروه از افراد، پادتن‌هایی موسوم به bNAbs را در خود جای داده است.

پژوهشگران علاوه بر ابداع یک فرایند کارآمد برای بررسی نمونه‌های خون و یافتن قوی‌ترین پادتن، نوعی فناوری ارائه داده‌اند که bNAbs را پیدا می‌کند تا یک روش کلی درمان ارائه دهد.

نتایج ابتدایی این آزمایش اثر مثبتی داشته‌ است و پژوهشگران قصد دارند آزمایش‌های بزرگ‌تری را برای بررسی آن آغاز کنند.

پژوهشگران دانشگاه راکفلر اکنون برای درمان کوویدـ۱۹ به نمونه خون افراد بهبودیافته نیاز دارند تا قوی‌ترین نوع پادتن را پیدا کنند.

سرم‌درمانی برای کووید-۱۹ | داروی ویروس کرونا در خون بهبودیافتگان از بیماری کد خبر 504811 برچسب‌ها كروناويروس دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس دارو خون افراد بهبودیافته دانشگاه راکفلر برای درمان پادتن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۷۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان کسانی که زود از کوره در می‌روند

با دمنوش آرامبخش فوری برای آن‌هایی که زود عصبانی می‌شوند یا استرسی هستند، آشنا شوید.

افراد زیادی هستند که فوری عصبانی می‌شوند و به اصطلاح زود از کوره در می‌روند، استرسی هستند و به راحتی نمی‌توانند بر اعصاب خود مسلط باشندشما با این دمنوش آرام خواهید شد.
به گزارش فارس، برای آرام شدن این افراد دمنوشی را معرفی می‌کنیم که اثر فوری برای این حالت به همراه دارد. یک قاشق غذاخوری گل گاوزبان، یک قاشق چایخوری سنبل‌الطیب، یک عدد لیمو عمانی و مقداری نبات را با هم دم کرده و میل کنید.

اثر ترکیب این دارو‌های گیاهی همانند خوردن دو عدد قرص آرامبخش است و فوری آرام خواهید شد و استرس از بدن شما دور می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: با این نوشیدنی‌ها قند و شکر را کنار می‌گذارید خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • نخستین واکنش دانشگاه کلمبیا به یورش پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • درمان کسانی که زود از کوره در می‌روند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • درمان کسانی که زود عصبانی می‌شوند
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند