Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@02:23:31 GMT

مجموعه تاریخی مزار شاهزاده قاسم مشهد ریزه ساماندهی شد

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۲۷۷۳۴

مجموعه تاریخی مزار شاهزاده قاسم مشهد ریزه ساماندهی شد

تاج محمدی از ساماندهی و بازپیرایی مجموعه تاریخی مزار شاهزاده قاسم مشهد ریزه در این شهرستان با اعتبار ۴۰۰ میلیون ریال خبر داد.

«عبدالرحيم تاج‌ محمدی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تایباد ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان گفت:با توجه به وظایف محوله در حفاظت و نگهداری آثار و بناهای تاریخی و اهمیت مجموعه تاریخی مزار شاهزاده قاسم به لحاظ قدمت و نوع معماری اقداماتی با همکاری ادارات میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اوقاف و امور خیریه، شهرداری و نمازگزاران مسجد مزار انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدير میراث فرهنگی تایباد ادامه داد: اقدامات از جمله محوطه سازی مقابل سردر ورودی، ساخت و نصب نرده محافظ پلکان بالای سردرب، درب پلکان ورودی پشت بام، مرمت و نصب درب های فلزی ورودی، مناسب‌سازی برای ورود جانبازان و معلولان به داخل مجموعه، ساماندهی سرویس‌ های بهداشتی، اصلاح سیستم برق رسانی و جمع آوری کابل های دارای اختشاش بصری در حریم منظری، نصب هشت عدد پایه چراغ و تأمین روشنایی ورودی مجموعه انجام شده است.

 

تاج‌محمدی با بیان اینکه برای انجام این عملیات حدود ۴۰۰ میلیون ریال هزینه شده است، افزود:مزار شاهزاده قاسم مشهدریزه به شماره ۲۰۷۶ ثبت شده در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است، این اثر تاریخی یکی از معماری های به جا مانده از دوره صفويه و از آثار تاريخي شاخص شهرستان در شهر مشهدريزه است.

 

گفتنی است: از شهرستان تایباد ۴۶ اثر تاریخی، طبیعی و ناملموس، تپه، محوطه و بافت تاریخی در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است، شهرستان تایباد در فاصله حدود ۲۳۰ کیلومتری از مشهد مرکز استان خراسان رضوی قرار دارد.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: تایباد مرمت آثار تاریخی مرمت و بازسازی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۷۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان گفت: آثار تاریخی کشف شده در گذر کمرزرین، مشخص‌ترین و گویاترین زبان تاریخ این کلان‌شهر است و اطلاعات خوبی را می‌توان از این آثار به دست آورد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدعلی ایزدخواستی امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار اصفهان از گذر کمرزرین اظهار کرد: باستان‌شناسی گذر کمر زرین در راستای کشف شواهد گام برداشت، اما در حال حاضر در حال بررسی و تحلیل این اکتشافات است و تصمیم دارد تمام موارد این آثار کشف شده را مورد بررسی قرار دهد.

وی افزود: در حال حاضر باستان‌شناسان، این گذر را به ۱۰ لایه تاریخی تقسیم کرده‌اند و تمام این لایه‌ها در حال بررسی است، همچنین این موضوعات در راستای شفافیت تصویر اصفهان در ادوار مختلف، بسیار تأثیرگذار است.

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان تاکید کرد: این شواهد تاریخی، مشخص‌ترین و گویاترین زبان تاریخ این کلان‌شهر است و در حال حاضر به یک شاهد دست نخورده‌ای دست پیدا کرده‌ایم و اطلاعات خوبی می‌توان از این آثار به دست آورد که بهتر از اطلاعات مکتوب است.

ایزدخواستی گفت: با هماهنگی میراث فرهنگی و شهرداری در حال توسعه کاوش این گذر هستیم.

کد خبر 750485

دیگر خبرها

  • زوج تایبادی مراسم عقد خود را در مزار شهدای گمنام برپا کردند
  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدای مهاباد
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • نوبت مرگ کوره‌های قاجاری رسیده است؟
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است