Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در نشست با فعالان اقتصادی بخش خصوصی کشور اظهار داشت: ویروس کرونا یک مشکلی است که با آن روبرو شدیم، ما در حال تحریم هستیم و نمی توانیم وام بگیریم و ارتباط بانکی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه قبل از تحریم سال ۹۷ ، اعتبار بانکی چند میلیارد دلاری انتظار ورود به کشور را داشت، بیان کرد: با این قیمت نفت مشکلات زیادی برای فروشندگان نفت ایجاد شده که بر روی درخواست واردات از ما نیز تاثیر گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس‌جمهور اظهار داشت: همه دولت ها در آزمایش بزرگ چگونگی مدیریت همزمان سلامت و اقتصاد قرار گرفته‌اند. در کشوری که وقتی کسی مبتلا به کرونا می‌شود شبی هزار دلار هزینه درمانش می‌شود و برایش چهارهزار دلار شارژ می‌کنند با کشوری که در آن افراد مبتلا به رایگان مداوا می‌شوند بسیار فاصله وجود دارد. فشار زیادی در این زمینه بر دوش دولت قرار دارد.

** بیماری برای تخت مراقبت ویژه در ایران منتظر نمی‌ماند

روحانی خاطرنشان کرد: دور روز پیش در افتتاحی که داشتیم وزیر بهداشت اعلام کرد تا پایان سال، ۸ هزار تخت جدید افتتاح می‌شود. از آن طرف تجهیزات درمانی ما، شرایط ما در تخت‌های مراقبت ویژه شرایطی است که بیمار در انتظار نمی‌ماند. حتی در برخی کشورهای پیشرفته هم مشکلاتی جود دارد. کاری که شرکت‌های دانش بنیان ما انجام دادند و قدم‌های بسیار خوبی انجام دادند.

وی با بیان اینکه ویروس کرونا سبک زندگی را عوض کرده است، به اهمیت حضور شرکت های دانش بنیان پرداخت و گفت: کاری که شرکت‌های دانش‌بنیان ما انجام دادند، قدم‌های بسیار خوبی بود. الان تقریباً نیاز ما در زمینه ونتیلاتور برطرف و اینکه ما خودمان سی تی اسکن، مواد شوینده و ماسکN95 را تولید کنیم کار بزرگی است.

** پرداخت پول بیشتر عواقب نقدینگی دارد

رئیس جمهور ادامه‌داد: بانک‌ها برای کمک به جامعه در شرایط شیوع کرونا، تلاش کردند، ۲۴ هزار میلیارد تومان وام یک میلیون تومانی برای مردم در نظر گرفته شد. ممکن است بگویند که یک میلیون پول زیادی نیست، بله زیاد نیست اما باید بدانیم که خیلی‌ها به همین پول نیاز دارند. دولت به اندازه ای که توانایی داشت پرداخت کرد. البته مردم می‌گویند دولت بیشتر پرداخت کند، مگر پول ندارد؟ دولت می‌تواند بیشتر پول بدهد اما باید عواقب آن را هم دید. اگر پول بیشتری در اختیار مردم باشد آن وقت عواقب نقدینگی آن چه می‌شود؟ اگر نقدینگی بی‌پشتوانه باشد عوارض بعدی دارد.

** مجوز صادرات تولید مازاد محصولات پزشکی کارخانه‌ها داده شد

روحانی با بیان اینکه بخشی از جامعه پزشکی در ابتدای شیوع کرونا با ایثار جان خود و خطر کردن به صحنه مبارزه با کرونا آمدند، اظهار کرد: کار بزرگی در این دو ماه از سوی جامعه پزشکی و همه نهادهای مسئول انجام شده است. از دولت خواسته شد که نیازمندی‌های داخلی را تامین کنیم و این کار انجام شد و الان به وزارت صمت این اجازه داده شده که کارخانه‌هایی که تولید مازاد دارند آن را صادر کنند.

وی ادامه داد: خیلی مهم است که در طول دو ماه از شرایط نیازمندی به برخی محصولات پزشکی حالا به وضعیتی برسیم که برخی از کالاهای پزشکی را صادر کنیم. البته ما هنوز در برخی موارد نیازمند تأمین مایحتاج پزشکی هستیم اما می توانیم قدم به قدم جلو رویم و مشکلات خود را حل کنیم.

104 / 361 حسن روحانی رئیس جمهور کرونا کووید 19 محصولات پزشکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حسن روحانی رئیس جمهور کرونا کووید 19 محصولات پزشکی محصولات پزشکی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۷۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟

به گزارش همشهری آنلاین، آخرین جزئیاتی که از ریز مبادلات ایران و عراق منتشر شده مربوط به ۹ ماهه ۱۴۰۲ است که نشان می‌دهد در این بازه زمانی، حدود ۲۰ درصد از تجارت ۷.۳ میلیارد دلاری ایران و عراق به صادرات گاز اختصاص داشته و مابقی کالاهای غیرنفتی و مصرفی بوده است.

بنا بر اعلام سازمان توسعه تجارت، در ۹ ماهه پارسال، علاوه بر گاز، محصولات فولادی، پلاستیکی، لبنی، معدنی فلزی، صنایع تبدیلی، کاشی و سرامیک، شیرینی و شکلات مهم‌ترین محصولات صادراتی ایران به عراق بوده‌اند.

بیشتر بخوانید:

ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق

کد خبر 847420 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها صادرات تجارت خارجی عراق

دیگر خبرها

  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود