Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از برنامه ریزی برای افزایش 800 هزار تنی انواع محصولات دام و طیور، زراعت، باغبانی برای بخش کشاورزی استان در سال 99 خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز اکبر فتحی امروز در جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان جهادکشاورزی استان، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای تمام مومنین روزه دار در ماه ضیافت الله اظهار داشت: خانواده بزرگ بخش کشاورزی استان با وجود مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا در سطح کشور و استان، با تلاش مضاعف و بی‌دریغ خود می‌کوشد تا کوچک‌ترین خللی در تهیه و تامین مایحتاج غذایی مردم بوجود نیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: با توجه به قرار داشتن مزارع در فصل داشت و لزوم رصد و پایش تولیدات گیاهی به لحاظ تغذیه گیاهی، آبیاری و مبارزه با انواع آفات و بیماری‌ها باید گفت که مراحل داشت به مراتب سخت‌تر و مهم‌تر از مرحله کاشت است.  

فتحی با اشاره به آفت سنک در مزارع کلزا، گفت: این آفت موجب کاهش 80 درصدی محصول تولیدی می‌شود و رصد و پایش مزارع کلزا از نظر میزان آلودگی به آفت مذکور باید بموقع توسط کارشناسان و متخصصان کشاورزی انجام و راهنمایی‌های لازم در خصوص نحوه مبارزه با این بیماری به کشاورزان ارائه شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان در ادامه با تاکید بر رعایت دقت و بازرسی مناسب و بهینه مزارع توسط کارشناسان، و خاطرنشان ساختن این موضوع که علف‌های هرز در بعضی از مواقع می توانند 100 درصد مزارع را از بین ببرند، تصریح کرد: کارشناسان کشاورزی در بازدید از مزارع باید دقت لازم و کافی را داشته باشند تا بموقع بتوانند انواع آفات و بیمارهای مزارع را شناسایی و تمهیدات مناسب در راستای مبارزه و پیشگیری از این موارد را بکار گیرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت جهش تولید در بخش کشاورزی، ادامه داد: نامگذاری سال 99 از طرف مقام معظم رهبری تحت عنوان سال جهش تولید نشانگر ضرورت و اهمیت تحقق این امر در بخش‌های مختلف اقتصادی، صنعتی و علی‌الخصوص کشاورزی می باشد اگر بتوانیم تولیدات دیم محصولات کشاورزی استان را با تغذیه به موقع، مبارزه با آفات و بیماری‌ها و آبیاری به موقع بارانی از یک هزار و 200 کیلوگرم به یک هزار و 300 کیلوگرم در هکتار ارتقاء دهیم یعنی فقط 100 کیلوگرم افزایش تولید داشته باشیم در این صورت جهش تولید در واحد سطح با شیب ملایم اتفاق خواهد افتاد.

فتحی با بیان مجدد این موضوع که 800 هزار تن افزایش تولید در زیربخش‌های مختلف از جمله دام و طیور، زراعت، باغبانی و ... برای بخش کشاورزی استان در سال 99 تعریف شده است، گفت: برای تحقق و عینیت بخشیدن به این کار، واحدهای مختلف شیوه‌نامه و نحوه انجام اقدامات حوزه کاری خود در راستای افزایش تولید را تهیه و در اسرع وقت اعلام کنند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان در بخش دیگری از سخنان خود با ابراز خرسندی از انتخاب  دو  نفر از مجموع 9 نفر از برگزیدگان برتر مروجین سامانه پهنه بندی کشوری از استان آذربایجان شرقی، تصریح کرد: این مهم امری مبارک و امیدبخش است و باید از این عزیزان در استان نیز به نحو شایسته تقدیر و تجلیل بعمل آید.

فتحی با اشاره به مشکل بوجود آمده در خصوص عدم تحویل نهاده‌های دامی توسط وارد کنندگان این نهاده ها به دامداران و مرغداران استان، گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر معاونت بهبود تولیدات دامی استان ، نهاده‌های مذکور از طریق شرکت پشتیبانی دام تامین و در حال حاضر مشکل حادی در این خصوص وجود ندارد.

فتحی در خصوص بند الف تبصره 18 نیز، اظهار کرد: نهضت توسعه و افزایش گلخانه ها در سطح استان با اتکاء به این منابع شکل گرفته است، لذا یارانه پروژه های گلخانه‌ای باید بموقع تامین و پرداخت گردد تا اجرا و عملیاتی ساختن این طرحها با موانع خاصی برخورد نکند.

انتهای پیام/۶۰۰۰۲

 

 

 

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی کلزا آذربایجان شرقی آذربایجان رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی دام و طیور گلخانه مزارع باغ خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی زراعت آفات سازمان جهادکشاورزی استان کشاورزی استان بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۹۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی بوشهر از برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان خبر داد و گفت: پیش‌بینی تولید ۴۰ هزار تن محصول گندم از اراضی کشاورزی استان شده است. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفتگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به خسارت به مزارع گندم به سبب تداوم خشکسالی و کاهش بارش باران اظهار داشت: به علت خشکسالی و عدم بارندگی در فصل کشت همه سطوح بیمه شده گندم دیم به میزان 140 هزار هکتار خسارت دیده است.

وی خسارات به سطوح گندم آبی را مورد اشاره قرار داده و بیان کرد: از 18 هزار هکتار مزارع گندم آبی استان بوشهر به سبب کاهش بارش باران در فصل کشت حدود 4 هزار هکتار آن خسارت دیده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر پرداخت غرامت خسارت به مزارع گندم را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای غرامت خسارت از یک تا 3 میلیون تومان در هر هکتار مزارع گندم به کشاورزان پرداخت می‌شود.

توکلی از برداشت 15 هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: این میزان گندم تحویل مراکز خرید شده که شامل گندم معمولی و بذر گندم است.

وی با بیان اینکه برداشت گندم تا خرداد ماه ادامه دارد تصریح کرد: پیش‌بینی تولید 40 هزار تن محصول گندم از مزارع استان بوشهر شده که نسبت به تولید 125 هزار تنی سال قبل کاهش بیش از 70 درصد کاهش دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر از خرید گندم توسط 14 مرکز خرید اداره غله و خدمات بازرگانی و مرکز خرید با مشارکت سازمان تعاون روستایی استان بوشهر خبر داد.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان