Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کتاب «آن روز سه و نیم بعد از ظهر» خاطرات مهدی صمدی صالحی که به قلم سید سعید غیاثیان که در انتشارات سوره مهر منتشر شده است. تاریخ انتشار: 02:00 - 07 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۵۱۱۷

خبرگزاری میزان - کتاب «آن روز سه و نیم بعد از ظهر» خاطرات مهدی صمدی صالحی که به قلم سید سعید غیاثیان که در انتشارات سوره مهر منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند سال از پایان جنگ گذشته بود و من در دفتر کار یکی از دوستانم در تهران، مشغول تماشای عکس‌های منتشر شده‌ای از سال‌های دفاع مقدس بودم.

منتخبی از بهترین عکس‌های گرفته شده توسط تعدادی از خبره‌ترین عکاسان کشور با کیفیتی منحصر به فرد در مجموعه‌ای ۴ جلدی به چاپ رسیده بود و من که همواره تشنۀ دیدن آثار مستند از سال‌های عشق و حماسه بودم، تک‌تک عکس‌ها را با دقت و ولع خاصی نگاه می‌کردم که یکباره تصویری آشنا توجه‌ام را جلب کرد. باورم نمی‌شد؛ ابتدا کمی تردید داشتم، اما با کمی دقت و ریزبینی مطمئن شدم عکس، متعلق به یکی از دوستان می‌باشد.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه تازه‌های نشر انتشارات سوره مهر اینجا کلیک کنید

نامش مهدی صمدی صالح بود و در دانشگاه بوعلی سینای همدان مشغول کار بود. آقامهدی یکی از نیرو‌های قدیمی لشکر انصارالحسین (ع) بود که در طول سال‌های دفاع مقدس همواره در گردان خط‌شکن ۱۵۴ حضرت علی‌اکبر (ع) حضوری فعال و مؤثر داشت.

مدتی بعد برای دومین بار عکس را در ستون خاطرات جبهه و جنگ یکی از روزنامه‌های پر تیراژ کشور دیدم. پس از خواندن مطلب زیر عکس، متوجه شدم نگارنده به اشتباه عکس را متعلق به یکی از شهدا دانسته، خاطره‌ای نیز به قلم یکی از دوستان شهید به چاپ رسانده است. از آن به بعد هر از چند گاهی عکس آقای صمدی صالح را در نقاط مختلف شهر می‌دیدم که به شکل پوستر‌های رنگی، در اندازه‌های بسیار بزرگ نصب گردیده است.

دیگر این عکس به یکی از معروف‌ترین آثار به جا مانده از سال‌های دفاع مقدس مبدل گردیده بود و حتی آن را روی دیوار‌های شهر نقاشی می‌کردند.

اما در این میان کمتر کسی از نام و نشان صاحب عکس خبر داشت...

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۰۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند

خانواده شهید نسیم افغانی پس از سالها پیگیری و بررسی ادعاهای متعدد، از طریق آزمایش دی ان ای شناسایی گردید. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی  خبرگزاری تسنیم، خانواده شهید نسیم افغانی پس از سالها پیگیری و بررسی ادعاهای متعدد، از طریق آزمایش دی ان ای شناسایی گردید.

با پیگیری ستاد معراج شهدا و پس از بررسی و انجام تست دی ان ای از افراد مدعی، نسبیت خانوادگی آقای محمد یاسین مرادی فرزند میرزا محمد به عنوان برادر شهید نسیم افغانی محرز گردید.

برادر شهید نسیم افغانی امروز با حضور در ستاد معراج شهدا در جریان احراز نسبیت برادری با شهید قرار گرفت.

خرداد سال 1399 بود که سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین طی یک ویدئو درخواست کرد هر کسی می تواند در شناسایی یک شهید افغانستانی دوران دفاع مقدس کمک کند.

او در این ویدئو گفته بود: در جریان تفحص پیکرهای مطهر شهدای گلگون‌کفن دفاع مقدس، اخیراً شهید والامقامی از اتباع کشور افغانستان به‌ نام «نسیم افغانی»، فرزند میرزا محمد، 31 ساله به شماره پلاک CG519_396 اعزامی از لشکر 5 نصر خراسان در منطقه عملیاتی والفجر یک (فکه) تفحص و شناسایی شده است. چرا که با پیگیری‌های به‌ عمل‌ آمده، نشانی جدیدی از محل سکونت خانواده این شهید افغانستانی به دست نیامده است. خواهشمند است در صورت اطلاع از محل سکونت خانواده شهید در ایران یا افغانستان، مراتب را به کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح منعکس کنید.

برگزاری یادواره 470 شهید کارگر استان همدان + تصویر

حتی محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و سعید اوحدی، رئیس وقت بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در اطلاعیه ای تقاضا کردند تا اگر کسی اطلاعی از خانواده این شهید عزیز دارد اعلام کند. تنها اطلاع به دست آمده در مورد این شهید دفاع مقدس، عکس او از پرونده پرسنلی‌اش، تصاویر حضور در جبهه و مشخصات یگان اعزامی‌اش بود.

گفتنی است نسیم افغانی در زمان شهادت جمعی دسـته سه گروهان سه گردان سیف‌الله از تیپ امام جواد(ع) لشکر 5 نصر خراسان بود که فرمانده گردانش، شهید جواد آخوندی بود. پیکر شهید آخوندی همچنان مفقود است. جانشین گردان نسیم افغانی در زمان شهادت، شهید سید محمود هاشمی بود. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • ۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند
  • سعی کردیم به واقعیت وفادار باشیم / فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد
  • سعی کردیم وفادار به واقعیت باشیم/فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • پیدا شدن پیکر مطهر ۷ شهید دوران هشت سال دفاع مقدس در فکه دهلران