Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب «مکتب عالی تربیت و اخلاق» با نکات جالب و جذاب تفسیری، حدیثی، تربیتی و اخلاقی به قلم آیت‌الله صافی گلپایگانی منبعی برای بهره بیشتر از شهرالله است.

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، یکی از موضوعات مهم دین اسلام دعوت به تفکر و اندیشه است. اهمیت تفکر آنچنان است که آن را از بهترین عبادت‌ها شمرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایام ماه پرفضیلت رمضان، ماه نزول قرآن یکی از فرصت‌های مناسب برای تدبر و اندیشیدن است. خبرگزاری آنا در پرونده «سی روز سی کتاب» بنا دارد کتاب‌هایی مناسب مطالعه در این ماه پربرکت را معرفی کند.

در دومین روز از ماه مبارک رمضان و دومین مطلب از این مجموعه شما را با کتاب «مکتب عالی تربیت و اخلاق» اثر آیت‌الله لطف‌الله صافی گلپایگانی آشنا می‌کنیم.

ماه رمضان، ماه نزول قرآن، ماه توبه و خیر و بركت و رحمت الهی است كه در آن بندگان مشتاق حضرتش، دعوت معبود خویش را لبیک گفته و به ضیافت او می‌شتابند.

ماه رمضان، مکتب عالی تربیت و اخلاق

مكتب «صوم» عهده‌دار تربیت كسانی می‌گردد كه در شوق قرب و وصال به حضرت حق، خاضعانه در آن مكتب زانوی تلمّذ زده و با استغفار از درگاه احدیت، دل در گرو كسب معارف الهی و فضایل انسانی نهاده‌اند. کتاب حاضر که به قلم فقیه وارسته، آیت‌الله صافی گلپایگانی به رشته تحریر درآمده، پیرامون آثار ماه باعظمت رمضان سخن می‌گوید.

این کتاب آکنده از نکات جالب و جذاب تفسیری، حدیثی، تربیتی و اخلاقی است و خواننده، مطالب نافع و سودمندی را درباره ماه مبارک رمضان و آثار این ماه به دست می‌آورد.

«مکتب عالی تربیت و اخلاق»، راهنمای خوبی برای همه خوانندگان و افرادی است که خواهان منبعی مفید درباره اخلاق اسلامی و ارتقای سطح معرفت و آگاهی خود در این زمینه هستند. نثر کتاب، روان و مطالب آن دارای چینش منطقی و دقت علمی خوبی است و مستندات به خوبی با ذکر آدرس ذکر شده‌اند و کثرت استفاده از آیات و روایات و حکایات اسلامی از ویژگی‌های برجسته این اثر است.

آغاز رمضان تا عید سعید فطر در 16 فصل

اثر مزبور مشتمل بر 16 فصل است. فصل اول درباره فضیلت ماه مبارک رمضان در خطبه رسول خدا(ص)، فصل دوم با عنوان «روزه ندای الهی» كه شرحی بر آیه 183 سوره بقره (یا ایها الذین آمنوا كتب علیكم الصیام) است. فصل سوم؛ «رمضان، ماه نزول قرآن» است که مطالب متنوعی درباره مصحف شریف قرآن در این باب مطرح شده است.

فصل چهارم کتاب با عنوان «قرآن، كتاب زندگی»؛ درباره اهمیت قرآن و دستورات آن است. فصل پنجم، «سلام بر ماه خدا»، فصل ششم «هلال ماه رمضان» و فصل هفتم با عنوان «پایگاه پرهیزكاری» درباره ارتباط روزه و پرهیز از گناه و معصیت مطالب ارزشمندی ارائه شده است.

فصل هشتم «روزه، عبادتی آسان»، فصل نهم «روزه و پرورش وجدان»، فصل دهم «برنامه‌های عبادی، نجات‌بخش انسان و فصل یازدهم با عنوان «روزه و آموزش آزادی»، درباره تأثیر روزه و عبادت بر آزادی حقیقی انسان از اسارت قدرت‌ها و شهوات است.

فصل دوازدهم با عنوان «روزه و سیر زمان» اشاره به درک بیش از پیش اهمیت و آثار روزه با گذشت زمان و روزگار است. فصل سیزدهم «نقش روزه در روح انسان» را بررسی می‌کند. فصل چهاردهم «روزه، مدرسه عالی اجتماعی»، فصل پانزدهم با عنوان «رمضان از دیدگاه اسلام و ما»، مقایسه‌ای بین اهمیت روزه و ایام رمضان از دیدگاه اسلام و نیز بینشی كه افراد عادی به روزه و ایام ماه مبارک رمضان دارند، مطالبی را ارائه می‌دهد و در نهایت فصل شانزدهم و پایانی با عنوان «عید سعید فطر» آمده است.

چاپ اول كتاب «مكتب عالی تربیت و اخلاق» در سال 1378 در قطع رقعی و 288 صفحه، از سوی موسسه انتشارات حضرت معصومه(س) منتشر شد.

انتهای پیام/4028/

منبع: آنا

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان سی روز سی کتاب ماه رمضان 99 الله صافی گلپایگانی ماه مبارک رمضان ماه رمضان آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۰۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع استادیاران صالحین در بوشهر تشکیل شد

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع استادیاران صالحین صبح چهارشنبه با حضور آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری استاد شبکه تربیتی بسیج استان بوشهر و نیز سردار دشتی جانشین فرماندهی سپاه استان بوشهر و استادیاران شبکه تربیتی بسیج برگزار شد.

آیت الله صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان بوشهر و استاد شبکه تربیتی بسیج راهبرد و اهداف برنامه‌های مجموعه تعلیم و تربیت سپاه استان بوشهر را برای سال ۱۴۰۳ تبیین کرد.

حجت الاسلام موسوی مسئول تعلیم و تربیت سپاه گزارشی از عملکرد سال ۱۴۰۲ معاونت تعلیم و تربیت سپاه استان بوشهر در عرصه دارالقرآن بسیج، دوره‌های آموزشی طرح ولایت و توانمند سازی ارکان شبکه، اردوهای تربیتی، نظارت‌ها و بازرسی از کمیت و کیفیت را ارائه داد.

در ادامه احکام مسئولیتی استادیاران جدید توسط نماینده ولی فقیه در استان بوشهر به افراد اعطا شد.

کد خبر 6087179

دیگر خبرها

  • نور فلسفه و حکمت، روشنی‌بخش مسیر نصف جهان شدن اصفهان
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • نشستی دربارۀ ابن‌سینا و مکتب فلسفی اصفهان
  • طرح مسطورا موجب دشمن شناسی و تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین می‌شود
  • کتاب‌های کارآفرینان که باید قبل از تأسیس استارت‌آپ بخوانند
  • قرآن کریم؛ در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • مجمع استادیاران صالحین در بوشهر تشکیل شد
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • «قرآن مجید»کتاب خدا مهجور نماند