Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@09:27:33 GMT

اهمیت بازار سوریه و حضور شرکت‌های دانش‌بنیان

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۰۷۶۹

اهمیت بازار سوریه و حضور شرکت‌های دانش‌بنیان

کارشناس مرکز تعاملات بین‌المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از راه اندازی دفتری با عنوان پایگاه فناوری پیشرفته ایران در سوریه خبر داد و گفت: این دفتر به واسطه شناخت شرایط اقتصادی سوریه شرکت های دانش‌بنیان را برای حضور در این بازار راهنمایی می‌کند.

محمدمهدی پاک پرور کارشناس مرکز تعاملات بین‌المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس درباره اهمیت بازار سوریه و حضور شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری دفتری با عنوان پایگاه فناوری پیشرفته ایران در سوریه راه‌اندازی کرده که پایگاه صادرات محصولات دانش‌بنیان به این کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: این دفتر به واسطه شناخت شرایط اقتصادی سوریه شرکت‌های دانش‌بنیان را بخوبی راهنمایی می‌کند که چگونه در این بازار حضور پیدا کنند. 

تمایل سوریه برای تعامل بیشتر با ایران 

کارشناس مرکز تعاملات بین‌المللی معاونت علمی اضافه کرد: به واسطه شرایطی که در بازار سوریه حاکم است فرصتی فراهم شده تا شرکت‌های دانش‌بنیان بتوانند در حوزه‌هایی همچون سلامت، برق، مخابرات، الکترونیک، IT و حوزه‌های مرتبط در سوریه حضور پیدا کنند. سوریه تمایل دارد که با ایران تعامل بیشتری برقرار کند و این فرصت مناسبی است که شرکت‌های ایرانی بتوانند خودشان را بیشتر و بهتر نشان دهند. 

تاسیس پایگاهی توسط معاونت علمی و بخش خصوصی در سوریه 

پاک‌پرور گفت: همه شرکت‌ها نمی‌توانند در سوریه حضور فیزیکی پیدا کنند. نیاز است مجموعه‌هایی به عنوان تسهیل‌گر ارتباط بین شرکت‌های ایرانی و متقاضیان سوریه را فراهم کنند. معاونت علمی و فناوری دو سال قبل پایگاهی را با مشارکت بخش خصوصی در سوریه حمایت کرد که این پایگاه خدمات متنوعی به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌کند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سوریه تعامل ایران دانش بنیان شرکت های دانش بنیان معاونت علمی علمی و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۰۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟

علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درگفت‌وگو با خبرنگار آنا در مورد نقش شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان توضیح داد: جلسه هم‌اندیشی مدیرعامل و اعضای هیئت عامل سازمان با بعضی از شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد. می‌توان گفت سازمان بنادر و دریانوردی در بحث مراجعه به شرکت‌های دانش بنیان از سازمان‌های پیشرو بوده است.

صفایی گفت: سازمان  بنادر و دریانوردی در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف مخصوصا تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز عملیات دریایی و بندری و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از توان و دانش متخصصان شرکت‌های دانش بنیان بهره‌گیری کرده است.

بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی اعلام کرد:سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان پیشرو با الگو برداری از تجارب موفق بنادر دنیا در بکارگیری فناوری‌های نوین همواره نگاه مثبتی به بهره‌گیری از خدمات بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و در حفظ و صیانت از زیر ساخت‌ها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود و توسعه و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه بندری و دریایی تلاش می‌کند.

معاون وزیر راه در پاسخ به این پرسش که چند درصد توانستید از این ظرفیت استفاده کنید، گفت: آمار دقیقی در دست نیست اما بیشتر متمرکز در واحد معاونت مهندسی و امور زیربنایی است و تعداد قراردادهایی که بسته شده کاملا در آنجا موجود است.

صفایی اعلام کرد: به‌طور کلی قراردادهایی در این حوزه داریم و حتی به مرحله تولید هم رسیده است.

تامین قطعات یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی

به گفته مدیرعامل این سازمان؛ ۷۶۸ قطعه یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی تأمین شده و در نیازسنجی تازه، این سازمان به تأمین ۵۳۴ قطعه از جمله قطعات مخابراتی و الکترونیکی نیاز دارد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟