Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال بروز بحران کرونا در کشور و بسیج بیمارستان‌ها برای ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که از آغازین روزهای اسفند ۹۸ شروع شده بود، ارائه خدمات درمانی به سایر بیماران تا حدود زیادی تعطیل شد و فقط موارد اورژانسی بود که ادامه داشت. حالا، با گذشت دو ماه از شیوع بیماری کرونا، وضعیت تا حدودی از شرایط بحرانی فاصله گرفته و از همین رو، مسئولان وزارت بهداشت تلاش می‌کنند هر چه زودتر ارائه خدمات درمانی به بیماران غیر کرونایی در بیمارستان‌ها از سر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که این دسته از بیماران، هنوز از کووید ۱۹ می‌ترسند و جرأت نمی‌کنند برای دریافت خدمات درمانی مورد نیاز خودشان، به بیمارستان بروند.

عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با عنوان این مطلب که در حال حاضر از ۴ هزار تخت بیمارستانی تحت پوشش این دانشگاه، ۱۰ درصد آن درگیر بیماری کرونا است، تاکید کرد: بیماران دیگر به دلیل نگرانی از کرونا، در خانه و پشت درهای بیمارستان‌ها هستند و روند درمان خود را پیگیری نمی‌کنند.

وی افزود: این دسته از بیماران اگر درمان نشوند آسیب می‌بینند. از همین رو، بیمارستان‌ها باید خود را آماده پذیرش بیماران غیر کرونایی کنند. زیرا، بعضی بیماران نیاز به درمان فوری دارند که اگر درمان نشوند آسیب می‌بینند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: کرونا نباید مانع کار پزشکان و پرستاران شود. بیمارستان امام خمینی سال‌ها است در کنار فعالیت‌های خود، بیماران مبتلا به ایدز را نیز پذیرش می‌کند و برای این کار نیز تمهیدات لازم را در نظر گرفته است تا بیماران دیگر با خیال راحت بتوانند مراجعه کنند. پیش از این بیماری‌هایی مانند سرخک، کزاز و…، شایع بود که بعضی ریشه کن شده و بعضی دوباره در حال بروز است. اکنون به این بیماری‌ها کرونا نیز اضافه شده، در نتیجه بیمارستان‌ها باید در کنار همه مأموریت‌های خود، بخش جداگانه‌ای را به کرونا اختصاص دهند که مجزا از سایر بخش‌های بیمارستان باشد و بیماران دیگر نیز بتوانند روند درمانی خود را پیگیری کنند.

کریمی از کادر درمانی بیمارستان‌ها خواست که پوشش کووید ۱۹ را از تن بیرون آورده تا مردم بدون نگرانی به بیمارستان مراجعه کنند.

در همین حال، خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تهران، به عنوان بزرگ‌ترین بیمارستان که بیشترین مراجعات را از سراسر کشور دارد، با اشاره به آغاز سیر کاهشی بیماران کرونا، گفت: با روند کاهش بیماری و بیماران کووید ۱۹ بخش‌های زیادی را توانسته ایم به حالت عادی برگردانیم.

وی با بیان اینکه در محیط بیمارستان به لحاظ کاهش بیماری کرونا و رعایت بهداشت محیط حداکثر ایمنی فراهم شده است، افزود: در حال حاضر اکثر بیمارستان‌ها می‌توانند بیماران کرونا را از همان بدو ورود مدیریت کنند و سایر خدمات درمانی را نیز به بیماران غیر کرونایی ارائه دهند.

به گفته صادق نیت، در حال حاضر تعداد فوتی ناشی از کرونا در بیمارستان امام خمینی به کمتر از ۲ تا ۳ نفر در روز رسیده است.

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، تاکید کرد: الان یکی از نگرانی‌های جدی ما، وضعیت سلامت مردم به علت بیماری‌های خطرناک غیر کرونایی است که طیف وسیعی از بیماران و بیماری‌ها را در بر می‌گیرد و مبتلایان از ترس کرونا برای درمان مراجعه نمی‌کنند. مورد داشته ایم که بیمار تومور داشته و باید برای ادامه درمان به بیمارستان مراجعه می کرده اما به دلیل ترس از کرونا، در خانه مانده و بعداً متوجه شدیم که فوت شده است.

در همین حال، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، نیز بر ضرورت عادی شدن خدمات بیمارستان‌ها تاکید کرد و گفت: نباید شرایط به گونه‌ای پیش برود که بیماران غیر کرونایی از آمدن به بیمارستان وحشت کنند. لازم است که سایر خدمات نیز به روال عادی باز گردد. پ

قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، نیز از رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور خواسته است که شرایط بیمارستان‌ها برای ارائه خدمات به بیماران غیر کرونایی را فراهم کنند. این در حالی است که موضوع کاهش درآمدهای بیمارستانی، بعد از بحران کرونا، یکی از دغدغه‌های مسئولان بیمارستان‌ها بوده است.

در همین حال، رؤسای سایر بیمارستان‌های دانشگاهی و دولتی در تهران نیز، بر آماده بودن فضای بیمارستان‌ها برای ارائه خدمات به بیماران غیر کرونایی خبر داده اند.

۴۷۲۳۱ کد خبر 1381240

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا بیمارستان وزارت بهداشت ستاد ملی مقابله با کرونا بیماران غیر کرونایی بیمارستان ها خدمات درمانی ارائه خدمات امام خمینی بیماری ها کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۱۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به عمر دو ساله صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، از اعتبار ۹ همتی برای این صندوق در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد مهدی ناصحی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: حدود ۲ سال از عمر صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد. هنگامی که این صندوق ایجاد شد، میزان بودجه تخصیص یافته معادل ۵ همت (۵هزار میلیارد تومان) بود و در سال گذشته به ۷ همت رسید.

وی ادامه داد: در حال حاضر، میزان بودجه تخصیص یافته صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال جاری معادل ۹ همت است.

ناصحی با بیان اینکه موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در کانون توجه قرار گرفته است، افزود: دولت و وزارت بهداشت به موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج توجه کرده‌اند و بیمه‌های پایه در جهت پوشش خدمات گام برداشته‌اند. حدود ۲ سال از عمر صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد اما از شالکه بسیار خوبی برخوردار است.

وی درباره بیماری‌های تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج گفت: ۱۰۷ گروه از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش قرار دارند.

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی