Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@15:23:54 GMT

واردات ۵ هزار تن لیموترش به کشور

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۲۴۷۹

به گزارش اکوفارس، حمیدرضا کلامی در گفت و گو با تسنیم در خصوص اقدامات انجام شده برای کنترل قیمت لیمو ترش و لیمو شیرین توسط ستاد تنظیم بازار اظهار داشت: سالانه برداشت لیمو شیرین از آبان تا اواسط بهمن ماه و لیموترش نیز در استان های هرمزگان و فارس از اوایل تیر ماه و در شهر جهرم از مرداد ماه شروع می شود که بر این اساس، مجموع تولید لیمو توش کشور حدود 600 هزار تن است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بخش اعظم این تولیدات در چند ماه اول برای مصرف تازه خوری و آبگیری استفاده می شود و بخشی نیز ذخیره سازی می شود. از اسفند ماه سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا قیمت و تأثیر پیشگیری لیمو ترش از این ویروس، قیمت این محصول به شدت افزایش یافت. اولین اقدام در این خصوص  به منظور حمایت از مصرف کننده، ممنوع شدن صادرات آن تا پایان اردیبهشت ماه بود.

*قرار گرفتن لیموترش در فهرست کالاهای مبارزه با احتکار

مدیرکل دفتر برنامه ریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار در خصوص سایر اقداماتی که برای کنترل قیمت و تنظیم بازار لیمو ترش انجام شده، گفت: به منظور جلوگیری از احتکار این کالا در انبارها ، لیمو ترش در فهرست کالاهای مشمول مبارزه با احتکار، امتناع از عرضه و اختفا داده شده است. بنابراین هر فردی در هر جای کشور این کالا را انبار کرده و عرضه نکند، تخلف کرده و به شدت برخورد می شود، به نحوی که دادستانی در این خصوص وارد عمل شده است.

 به گفته وی،هر محموله ای که توسط دولت به عنوان احتکار،کشف شود با نرخ 12 هزار تومان در میادین میوه و تره بار شهرداری عرضه می شود. 

به گفته وی،برای ایجاد انگیزه و افزایش عرضه این کالا در میادین میوه و تره بار با توجه به اینکه معمولاً قیمت بازار میادین میوه و تره بار نسبت به سایر جاها حدود 10 الی 15 درصد ارزانتر است؛ اعلام شده، اگر فردی داوطلبانه محصول لیمو ترش خود را تحویل دهند، قیمت آن در میادین میوه و تره بار مادر و بزرگ استانها، با نرخ 15 هزار تومان به خرده فروشان فروخته می شود و آنها نیز با قیمت 18 هزار تومان می توانند به مردم عرضه کنند.

*ورود و عرضه 5هزار تن لیمو ترش تا 15 اردیبهشت 

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه اگر قیمت لیمو ترش گران تر از 18 هزار  تومان فروخته شود، تخلف بوده و با آنها برخورد می شود، اظهار داشت: با توجه به اینکه فصل برداشت این محصول اوایل تیر ماه است، برای تأمین کسری بازار تا شروع برداشت، قرار است، واردات 5 هزار تن لیمو ترش( با ارز نیمایی) حداکثر تا 15 اردیبهشت‌ماه وارد کشور و توزیع شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: میادین میوه و تره بار لیمو ترش هزار تن تن لیمو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۲۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، جواد محمدی افزود: وزن کالا‌های صادر شده در این مدت از گمرک همدان به خارج از کشور ۱۰۹ هزار و ۹۵ تن و ارزش ریالی آنها نیز ۱۹ هزار و ۲۳۳ میلیارد ریال بوده است.

او تأکید کرد: البته باید توجه داشت بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی استان همدان از سایر گمرکات به خارج از کشور صادر شده و آمار یاد شده مجموع کالا‌ها و ارزش صادراتی استان نیست.

مدیرکل گمرک استان همدان تصریح کرد: در این مدت محصولات و کالا‌های صادراتی از گمرک استان ۶۴ قلم بوده که از عمده کالا‌ها می‌توان به شیشه، فروسیلیس، انواع کشمش، کابل آلومینیومی، وازلین، سیمان سفید، پودر شیرخشک بدون چربی، منسوج نبافته، قرص بیوتین، انواع سس و کنسرو و رب گوجه فرنگی، زیتون، شور، شور مخلوط و ترشی مخلوط و نشاسته سیب زمینی اشاره کرد.

محمدی با بیان اینکه این کالا‌ها به ۱۸ کشور دنیا صادر شده است، گفت: عمده مقصد‌های صادراتی کشور‌های عراق، ترکیه، گرجستان، روسیه، افغانستان، پاکستان، قزاقستان، ارمنستان، هند، ایتالیا، عمان و کانادا است.

او با اشاره به واردات استان در سال گذشته نیز افزود: آمار واردات تا پایان سال ۱۴۰۲ به وزن حدودی ۱۰ هزار و ۴۳۶ تن که ارزش تقریبی آن بیش از ۳۵ میلیون و ۲۸۴ هزار دلار است.

این مسئول تأکید کرد: ارزش ریالی واردات استان همدان در مدت یاد شده نیز به ۱۰ هزار و ۴۵ میلیارد ریال می‌رسد که عمده اقلام وارداتی به گمرک استان ۳۷ نوع کالا شامل انواع نخ (پلی آمید و پلی استر مقاوم)، قطعات خودرو، ماشین آلات بافندگی، ماشین فرز، روغن سیلاستول، رزورسینول، دیسپرس، فیلم پلی اتیلن، گرانول و انواع لاستیک خودرو است.

محمدی افزود: از کشور‌های طرف معامله نیز می‌توان به گرجستان، چین، امارات متحده عربی، بلژیک، آلمان، بلغارستان و ترکیه اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • فروش ۳ تن طلا در ۲۲ حراج/امروز چقدر شمش فروش رفت؟+قیمت
  • همراه پرخرج
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • واردات چای از کشور سریلانکا