Web Analytics Made Easy - Statcounter

یدالله شکری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حوزه کشاورزی بخش های باغات و زراعت و دامداری شهرستان ثلاث باباجانی دچار خسارت شده است.
وی ادامه داد: بر اثر بالاآمدن آب رودخانه ۲۵ راس گوسفند در روستای داره لار علی جان بخش ازگله شهرستان ثلاث باباجانی ناپدید شد.
فرماندار ثلاث باباجانی اضافه کرد: راه های دسترسی به منطقه پشت گاری، پل علی اکبر خان، قمان خدانظر و داره لار علی جان نیز خسارت وارد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شکری با بیان اینکه در برخی مناطق نیز شاهد جاری شدن روان آب و سیلاب های محلی بودیم گفت: در سامانه اخیر بارشی ۷۷ میلی متر بارندگی ثبت شده است.
وی اظهار داشت: باتوجه به هشدارهای سازمان هواشناسی، همه اعضای ستاد هماهنگی مدیریت بحران شهرستان ثلاث باباجانی در آماده باش هستند.
شهرستان ثلاث باباجانی حدود ۳۶ هزار نفر جمعیت دارد و دارای سه بخش مرکزی، ازگله و زمکان با ۲۰۹ روستا است که ۱۶۷ روستای آن دارای سکنه است. 
تداوم بارندگی و وزش شدید باد در کرمانشاه

معاون اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه نیز به ایرنا گفت: بارش های نسبتا خوب ۴۸ ساعت اخیر میانگین بارندگی امسال استان را به ۴۴۶ میلی‌متر رساند.

علی محمد زوراوند اظهار داشت: میانگین بارش باران در استان از ابتدای سال زراعی جاری (اول مهر ۹۸ تا ۶ اردیبهشت ۹۹) تاکنون نسبت به مدت مشابه سال زراعی گذشته که بیش از ۷۶۵ میلی متر بوده ۴۲ درصد کاهش ولی نسبت به دوره بلندمدت یک درصد افزایش نشان می دهد.

معاون هواشناسی استان کرمانشاه، همچنین از تداوم فعالیت سامانه فعال در جو استان تا اواخر فردا (یکشنبه) خبر داد و گفت: علاوه بر بارش باران، وزش شدید باد، رگبار باران و رعد برق و غبارآلود شدن هوا از دیگر پیامدهای این سامانه خواهد بود.

وی گفت: انتظار می رود در روز یکشنبه شاهد بارش باران در اغلب نقاط استان باشیم که البته بارش ها برای پاوه، روانسر، ثلاث باباجانی، کنگاور، هرسین و صحنه بیشتر از سایر نقاط خواهد بود.

زوراوند در پایان نسبت به رگبار پراکنده تگرگ در برخی از نقاط استان نیز هشدار داد و گفت: این موضوع سبب آبگرفتگی معابر و جاری شدن رواناب خواهد شد.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بارندگی ثلاث باباجانی اراضی کشاورزی سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بارندگی ثلاث باباجانی اراضی کشاورزی سیل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بارندگی ثلاث باباجانی اراضی کشاورزی سیل شهرستان ثلاث باباجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۲۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت

در جریان بارندگی‌های اخیر و سیلابی که در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد و اصفهان به‌راه افتاد بسیاری از بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی دچار آسیب‌های جدی شدند. پیگیری از مسئولان میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان مشخص کرد که بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بنا‌ها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. روز گذشته نیز فعالان میراث فرهنگی در زواره خبر دادند که آبگرفتگی، ۲۰۰ خانه تاریخی را تخریب کرده و خسارت شدیدی به ۱۰ خانه صفوی و قاجاری زواره وارد شده است.

  بخش اسلامی قلعه نرماشیر کاملاً فروریخته

به گزارش ایلنا، «محسن موحدی» معاون میراث فرهنگی استان کرمان نیز به تخریب بنا‌های تاریخی استان پس از بارندگی‌های اخیر اشاره کرد و گفت: استان کرمان منطقه جغرافیایی بسیار وسیعی است که آثار و بنا‌های تاریخی این استان در اقلیم کوهستانی و کویری آن پراکنده هستند.

او گفت: اغلب آثاری که در استان کرمان به دنبال بارش‌های اخیر دچار آسیب شده‌اند مربوط به اقلیم کویری است چراکه در بنا‌های این منطقه معمولا بیشترین مصالحی که به‌کار رفته، خاک و کاهگل است.

موحدی درخصوص آمار موجود و میزان خسارتی که سیل به بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی وارد کرده است، اعلام کرد: اداره میراث فرهنگی استان کرمان همچنان در حال جمع‌بندی خسارات سیل کرمان است که به محض تکمیل به وزارت میراث فرهنگی ارسال می‌شود، اما مهمترین آثاری که هم‌اکنون تخریب شده‌اند یخچال تاریخی سیرجان و قلعه نرماشیر است که قسمت مربوط به دوره اسلامی آن کاملا فروریخته.

معاون میراث فرهنگی افزود: خوشبختانه پلان و نقشه‌های بنا‌های تاریخی تخریب شده موجود هستند که بر اساس اطلاعات موجود می‌توان این بنا‌ها را به‌سرعت مرمت و بازسازی کرد.

نجات یخچال خراب سیرجان پس از بارندگی!

یخچال تاریخی سیرجان که سال‌ها قبل بدون توجه به تذکر میراث فرهنگی توسط مالک به‌صورت کاملا خودسرانه و غیراصولی مرمت شده بود، گنبد آن در جریان بارندگی و سیلاب اخیر، فروریخت.

معاون میراث‌فرهنگی استان کرمان درباره این اثر گفت: یخچال تاریخی سیرجان که یکی از مهمترین بنا‌های تاریخی کرمان است سال‌ها قبل بدون اخذ مجوز و توجه به تذکرات میراث فرهنگی توسط مالک مرمت شد که در آن زمان امکان مداخله توسط کارشناسان میراث فرهنگی وجود نداشت چراکه هر اقدامی صورت می‌گرفت این اثر تاریخی بیشتر تخریب می‌شد.

او گفت: یخچال تاریخی سیرجان، اما پس از بارندگی دچار تخریب جدی شد و گنبد مرمت شده آن فرو ریخت که درحال حاضر با توافقی که با مالک صورت گرفته، قرار است این بنای ارزشمند با اصولی علمی مرمت شود تا پایداری خود را در مواجهه با بلایای طبیعی حفظ کند.

موحدی، اما در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه تعداد بنای تاریخی شاخص در استان کرمان وجود دارد که توسط مالکین دچار دخل و تصرف‌های جدی می‌شود، ادامه داد: این سوال سختی است، اداره میراث‌فرهنگی استان کرمان تلاش دارد آثار و بنا‌هایی که در اختیار بخش خصوصی و دولتی هستند را به‌طور مداوم رصد کند. درحال حاضر بنا‌هایی که در اختیار میراث فرهنگی وضعیت خوبی دارند و در شرایط مناسبی نگهداری می‌شوند، اما بنا‌هایی که در اختیار دستگاه‌های دولتی از جمله اوقاف هستند به دلیل وجود وارث بیشتر مورد آسیب و تخریب قرار می‌گیرند.

دیگر خبرها

  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • سامانه بارشی جان دوباره می‌گیرد / در کدام استان‌های کشور بارندگی خواهیم داشت؟
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور