Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار ایلنا، در نامه محمد شفیع ملک‌زاده آمده است: شیوع بیماری کرونا از اسفند ماه سال ۹۸ متاسفانه در کشور خسارات بسیار سنگینی به تولیدکنندان و بهره‌برداران بخش کشاورزی به ویژه در زیربخش‌های باغبانی (تولیدکنندگان میوه، سبزی و صیفی، گل و گیاه زینتی، قارچ خوراکی، تولیدات گلخانه‌ای) و دام (تولیدکنندگان مرغ، تخم‌مرغ، جوجه یک روزه، گوشت قرمز، شیلات و آبزیان، زنبور عسل) ناشی از اختلال در حمل و نقل محصولات کشاورزی بین استانی، بسته شدن مرز‌ها و جلوگیری از صادرات محصولات و فاسد شدن این محصولات در قرنطینه، افت شدید تقاضا و کاهش قیمت محصولات تولیدی و نبود خریدار و به مخاطره افتادن اشتغال بیش از ۱۵۰ هزار نفر در زیر بخش محصولات گلخانه‌ای به ویژه گل‌های زینتی می‌باشد را به دنبال داشته که جبران این خسارات از توان تولیدکنندگان بخش کشاورزی خارج می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در تصمیم‌گیری‌های ستاد اقتصادی دولت محترم و همچنین شورای هماهنگی در خصوص گروه‌های اقتصادی اعلام شده، بخش کشاورزی مغفول مانده و اشاره‌ای به مشاغل کشاورزی خسارت دیده نشده، خواسته‌های کشاورزان را به این شرح فهرست کرده است:

۱- استمهال وام و اقساط تسهیلات سررسید شده زیر بخش‌های مذکور به مدت ۶ ماه

۲- تمدید پرداخت قبوض برق، آب، گاز و تلفن از اسفند ۹۸ تا پایان خرداد ۱۳۹۹

۳- تمدید بیمه تامین اجتماعی، شاغلین بخش کشاورزی و همچنین بیمه سهم کارفرما به مدت ۶ ماه

۴- تخصیص اعتبار برای جبران خسارات این بخش با سود تک رقمی و بازپرداخت چند ساله

۵- تخصیص کمک‌های بلاعوض

۶- فروش اعتباری گاز و گازوئیل مورد نیاز واحد‌های تولیدی فوق‌الذکر و ماشین‌های کشاورزی

۷- حذف موانع صادراتی محصولات کشاورزی و تامین بسته‌های حمایتی شامل افزایش سقف اعتبارات فنی و آموزش

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کشاورزی کرونا گلخانه داران خسارت کرونا به کشاورزی امهال وام های کشاورزان اشتغال بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۳۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، کشت به روش نوین سیب زمینی با استفاده از نوار تیپ در زمین‌های زراعی دشت اردبیل که از چند سال قبل آغاز شده، در سال جاری به تنها روش کاشت این محصول تبدیل شده است.
کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در چند هفته اخیر با برگزاری کلاس‌های آموزشی الگویی و ترویجی در سر مزرعه، در خصوص روش جای گذاری نوار تیپ در زراعت سیب زمینی در حال کمک و مساعدت به کشاورزان سیب زمینی کار این خطه هستند.
۱۰۰ درصد مزارع سیب زمینی استان اردبیل به صورت مکانیزه کشت می‌شود و شیوه آبیاری مزارع استان نیز در چند سال اخیر مدرن شده و اغلب به صورت آبیاری با نوار تیپ انجام می‌شود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: به علت استفاده از آبیاری به روش نوار تیپ و روش کاشت متفاوت با عرف منطقه به شیوه سه ردیف با دو نوار تیپ و نیز جلوگیری از اتلاف زمین، میزان برداشت محصول سیب زمینی در دشت اردبیل به شکل قایل ملاحظه‌ای افزایش یافته است.
غفور آقایی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کشت سیب زمینی در ۱۹ هزار و ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی استان در سال زراعی جاری اظهار کرد: برای کاشت این میزان سیب زمینی در استان حدود ۷۰ هزار تن بذر از نوع مینی تیوبر، مینی تیوبر اس، سوپر الیت، الیت، گواهی شده آ و گواهی شده ب مصرف می‌شود.
وی گفت: ۹۵ درصد محصول سیب زمینی کشت شده در استان اردبیل را از رقم آگریا و مابقی را از ارقام متفرقه جِلی، فونتانه، بامبا، اسپیریت، نیلوا، کایزر، امرفونا و ساتینا اعلام کرد و گفت: کشاورزان در تهیه بذر مرغوب به قیمت مناسب دچار مشکل هستند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با توصیه کشاورزان سیب زمینی کار استان اردبیل برای مشاوره و رعایت توصیه فنی کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی در خصوص کاشت محصول خود افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال نیز همچون سال‌های گذشته کشاورزان سیب زمینی کار برای جلوگیری از اتلاف زمین و آبیاری آسان و با کمترین میزان مصرف آب، از روش آبیاری با نوار تیپ استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان