Web Analytics Made Easy - Statcounter

منوچهری با اشاره به تاخیر در آغاز به‌سازی کتابخانه دستغیب به دلیل شیوع بیماری کرونا گفت: به‌سازیاین کتابخانه با رعایت پروتکل های بهداشتی و دستورالعمل های لازم آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «روح الله منوچهری»، امروز (یکشنبه 7 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران که به شکل مجازی برگزار شد، با اشاره به بهسازی کتابخانه عمومی «شهید دستغیب»، گفت: علی رغم اینکه در انتهای سال گذشته مراحل مناقصه و تعیین پیمانکار آن انجام شد اما بیماری پیش بینی نشده کرونا و شیوع آن از ابتدای اسفندماه باعث شد که تحویل پروژه به پیمانکار و شروع عملیات اجرایی آن با وقفه مواجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل کتابخانه های عمومی فارس اضافه کرد: برنامه ها بر این بود که عملیات بهسازی کتابخانه عمومی «شهید دستغیب» به عنوان یکی از مهم ترین پروژه های فرهنگی استان در نخستین روزهای معرفی شیراز به عنوان پایتخت کتاب ایران، در مراسمی با حضور مسئولان و فرهنگوارن شیراز آغاز شود که به دلیل شرایط پیش رو محقق نشد.

وی از آغاز مراحل اجرایی این پروژه خبر داد و گفت: این پروژه در سال جاری به پیمانکار تحویل داده شد و بهسازی آن آغاز شده است، با شرایط موجود در کشور نیز به پیمانکار کتابخانه «دستغیب» درخصوص رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی در این پروژه تاکید شده است.

منوچهری با بیان اینکه برنامه ریزی ها بر این بود که بهسازی این کتابخانه در سال 99 که همزمان با 70 سالگی این کتابخانه است، به اتمام برسد، عنوان کرد: نامشخص بودن شرایط بیماری کرونا و تداوم آن، زمان بندی بهسازی را از حالت پیش بینی خارج کرده و نمی توان زمان دقیقی برای اتمام کار در نظر گرفت، تلاش بر این است که بهسازی این کتابخانه هرچه سریعتر به اتمام برسد تا قدیمی ترین کتابخانه شیراز در ساختمان خود مستقر شود.

وی، هزینه بهسازی کتابخانه «آیت الله شهید دستغیب» شیراز را بیش از 30 میلیارد ریال دانست و گفت: هزینه اولیه این پروژه تامین شده و برنامه ریزی برای جذب مابقی اعتبارات از اهمیت بسیاری برخوردار است.

منوچهری خاطرنشان کرد: بهسازی این کتابخانه در بخش های تاسیسات، ابنیه و به روزرسانی و زیباسازی تجهیزات است، در این راستا بهسازی بخش داخلی از جمله کف، سقف، دیوارها و پنجره ها، بهبود سیستم برق کشی، سیستم روشنایی، سیستم سرمایشی و گرمایشی، سیستم اعلام حریق، زیباسازی نمای بیرونی با در نظرگرفتن موقعیت کتابخانه و غیره از جمله مراحل کار خواهد بود.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان فارس با بیان اینکه بحران شیوع کرونا روند بسیاری از برنامه ها را تغییر داده است، گفت: پیگیری 2 برنامه مهم کتابخانه های عمومی فارس،یعنی بهسازی کتابخانه عمومی «شهید دستغیب» و تعیین زمین کتابخانه مرکزی شیراز متوقف نشده است، این 2 پروژه از جمله تعهدات ما در حوزه پایتختی کتاب ایران است.

منوچهری عنوان کرد: کتابخانه های عمومی از ابتدای جدال کشور با بیماری کرونا به صورت فیزیکی تعطیل شده اما فعالیت های ترویجی خود را در فضای مجازی ادامه می دهند، کتابخانه های عمومی پایگاه مهم فرهنگی و اجتماعی کشور است و  در حال حاضر که کشور در شرایط بحران است، کتابداران، علاوه بر مسئولیت اداری و شغلی، مسئولیتی اجتماعی دارند و آن هم تلاش برای تشویق به خانه نشینی مردم است، لازم است در این روزها برای اوقات فراعت مردم برنامه ریزی بیشتری داشته باشیم.

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: کرونا در فارس شیراز پایتخت کتاب ایران کتابخانه شهید دستغیب کتابخانه های عمومی فارس پایتخت کتاب پایتخت کتاب ایران شیراز بهسازی کتابخانه عمومی کتابخانه های عمومی شهید دستغیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۴۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان

 علیزاده گفت: در سفر اول رئیس جمهور به آذربایجان شرقی مقرر شده بود ۳۰۰ میلیارد تومان از طرف سرمایه گذار طرح در اختیار اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار گیرد تا خرابی‌های آزادراه  تبریز – زنجان برطرف شود.

وی افزود: در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان هم که روز جمعه با حضور وزیر راه شهرسازی برگزار شد بذرپاش دستور داد تا یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت و رفع خرابی‌های سنگین آزادراه تبریززنجان اختصاص یابد تا بقیه خرابی‌های آزادراه به سمت تهران هم برطرف شود.

علیزاده گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار به صورت نقدی و ۴۰۰ میلیارد تومان قیر یارانه‌ای در اختیار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه از ۱۴ سال پیش این آزادراه زیر بار ترافیک رفته است گفت: تاکنون عملیات روکش آسفالت در آزادراه تبریز - زنجان انجام نشده بود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی گفت: آزادراه تبریز – زنجان ۲۸۰ کیلومتر مسافت دارد که ۲۰۰ کیلومتر از آن در حوزه استحفاظی آذربایجان شرقی و ۸۰ کیلومتر در حوزه استان زنجان قرار گرفته است.

علیزاده هدف از اجرای این طرح را افزایش ایمنی آزادراه، کاهش تصادفات رانندگی و جلب رضایتمندی مردم و کاربران جاده برشمرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • قطعه سوم کمربندی نسیم شمال قزوین افتتاح می‌شود
  • نوسازی و بهسازی فرودگاه شهدای جزیره خارگ پایان یافت
  • تجلیل از برگزیدگان دومین دوسالانه نشان هدهد سفید در گیلان
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • پرواز نخستین کاروان زائران حج عمره
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد
  • اولین گروه از عمره‌گزاران کهگیلویه‌وبویراحمد به سرزمین وحی