Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

محمدمهدی تندگویان معاون ساماندهی امور جوانان وزیر ورزش و جوانان در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آگهی فروش وام ازدواج شبکه‌های مجازی و اپلیکیشن‌ها گفت: متأسفانه طی چند سال اخیر فروش وام ازدواج در فضای مجازی رواج یافته ما نیز تذکرات لازم را به نهادهای مسئول داده‌ایم اما تاکنون برخورد خاصی با این موارد نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تندگویان افزود: اخیراً با پلیس فتا نیز مکاتباتی در خصوص برخورد با آگهی‌های تبلیغاتی فروش وام ازدواج در برنامه‌هایی نظیر دیوار داشتیم و امیدوارم برخورد قانونی منجر به پایان یافتن این موضوع شود. به علاوه در پیام‌رسان‌ها و برنامه‌های متعدد نیز آگهی‌های مشاوره برای دریافت وام ازدواج یا انتقال غیر قانونی وام در حال فعالیت هستند که با دریافت مبالغی، اقدام به کلاهبرداری در این زمینه می‌کنند.

وی با تاکید بر لزوم توجه جوانان برای عدم افتادن به دام کلاه برداران مجازی در این زمینه، تصریح کرد: این موارد را به مرجع قانونی اطلاع داده‌ایم و مردم نیز باید نسبت به این اقدامات جعلی هوشیار باشند.

معاون ساماندهی امور جوانان، ابراز داشت: پیش‌تر نیز فروش انواع وام‌ها در کشور رواج داشته اما فروش وام ازدواج موضوع دیگری است چرا که با شخصیت یک انسان مرتبط است و نمی‌توان برای دریافت وام با زندگی افراد بازی کرد یا از آنها سو استفاده کرد.

لزوم اعمال محدویت‌های قانونی برای دریافت کنندگان وام

تندگویان با اشاره بر علل افزایش آگهی‌های فروش وام ازدواج، خاطرنشان کرد: متأسفانه یکی از دلایل این امر عدم توجه قانونگذار به اعمال شرایط خاص برای دریافت وام ازدواج است. با توجه به افزایش مبلغ وام باید شرایط و ضوابط خاصی برای متقاضیان لحاظ و جامعه هدف واقعی دریافت کنندگان وام مشخص شود تا از سو استفاده در این موضوع، جلوگیری شود.

وی ادامه داد: متأسفانه علی رغم اعلام معاونت جوانان به قانونگذار و مجلس برای اعمال محدودیت، شرایط خاصی برای این موضوع در نظر گرفته نشد و به همین منظور شاهد سوءاستفاده‌های متعدد از این مبلغ به ویژه در مناطق کم برخوردار هستیم. تا زمانی که محدودیت‌های قانونی برای دریافت وام ازدواج از قانون اعمال نشود نیز این اتفاق ادامه خواهد داشت.

معاون ساماندهی امور جوانان تاکید کرد: درخواست ما از مجلس بعدی رسیدگی به شرایط دریافت وام ازدواج و اعمال محدودیت برای دریافت کنندگان است.

تندگویان با تاکید بر اینکه به هیچ وجه به دنبال قوانین و شرایط سخت‌گیرانه برای پرداخت وام ازدواج نیستیم، یادآور شد: بلکه به دنبال قوانینی برای برخورد قاطع با کلاهبرداران و سوءاستفاده کنندگان از موضوع وام ازدواج هستیم و با افزایش وام یا تسهیل در شرایط دریافت آن مخالف نیستیم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: وام ازدواج خرید و فروش وام ازدواج صراط دریافت وام ازدواج برای دریافت وام فروش وام ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۴۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجار شکن در بوشهر

سردار حیدر سوسنی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: در یک هفته اخیر همزمان با اجرایی نمودن طرح نور و با هدف سالم سازی فضای مجازی، در پایش شبانه روزی افسران سایبری پلیس فتا استان، بیش از ۸۴ تارنما حاوی محتویات مجرمانه غیراخلاقی و مبتذل که دنبال کننده بالایی نیز داشته، استخراج و برحسب کیفیت جرائم ارتکابی با هماهنگی قضایی، اقدام متناسب قانونی در این خصوص صورت پذیرفت.

این مقام ارشد انتظامی در ادامه بیان کرد: تمامی محتوا‌های مجرمانه هنجارشکن این صفحات اینستاگرامی حذف و تعدادی از ادمین این صفحات که در یکسال اخیر توسط پلیس به آنها جهت رعایت قانون و حفظ هنجار‌های اخلاقی جامعه تذکر داده شده ولی عملکرد مجرمانه آنها در فضای مجازی همچنان استمرار داشت، ضمن مسدودسازی تارنما‌های در اختیار، جهت برخورد و تصمیم گیری قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند. 

فرمانده انتظامی استان بوشهر در خاتمه با تاکید بر احترام به مطالبات و دغدغه‌های مردم خصوصا خانواده‌ها در خصوص سالم سازی فضای مجازی برای حضور فرزندانشان در این حوزه، اعلام داشتند که شناسایی و برخورد قانونی بازدارنده با شبکه‌های سازمان یافته و مجرمینی که بصورت هدفمند اقدام به هنجارشکنی یا انتشار محتوا‌های مبتذل در فضای مجازی می‌نمایند در اولویت ماموریتی پلیس فتا با همکاری مراجع قضایی استان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجار شکن
  • ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در این استان پاکسازی و مسدود شد
  • پاکسازی و مسدود شدن 84 صفحه اینستاگرامی هنجار شکن
  • مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در بوشهر
  • پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در استان بوشهر
  • پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجار شکن در بوشهر