Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@16:34:08 GMT

شرایط بازگشایی مدارس در کشورهای مختلف

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۴۶۹۵

شرایط بازگشایی مدارس در کشورهای مختلف

ایسنا/خراسان رضوی بسیاری از کشورهای جهان در قرنطینه و خانه‌نشینی بسر می‌برند و به همین دلیل مدارس نیز تعطیل و آموزش به‌صورت مجازی و آنلاین ارائه می‌شود. اما این خانه‌نشینی همیشگی نخواهد بود و مدارس دوباره بازگشایی‌شده و آموزش به‌صورت حضوری ارائه خواهد شد.

به گزارش تلگراف، خانه‌نشینی در بریتانیا بسیاری از جنبه‌های زندگی را تغییر داده و روش‌های جدیدی برای بازگشایی مدارس اتخاذ خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باوجوداینکه، وزیر آموزش و پرورش بریتانیا اعلام کرده هنوز زمان و چگونگی بازگشایی مدارس مشخص نیست برخی از کشورهای جهان با کاهش محدودیت‌های خانه‌نشینی مدارس را نیز بازگشایی می‌کنند.

در ذیل به شرایط بازگشایی مدارس در برخی کشورها اشاره‌شده است.

چین

برنامه بازگشایی مدارس چین شامل رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک، سیستم حمل‌ونقل خصوصی و مکان‌های مشخص دانش‌آموزان در کلاس است. البته دمای بدن دانش‌آموزان نیز بررسی می‌شود. سرپرستان مدارس در هنگام زمان ناهار دانش‌آموزان را کنترل کرده، مکان‌های ناهارخوری‌ها به اتاق امتحانات منتقل‌شده و بعضی از مدارس میزهای ناهار را در فاصله زیاد با یکدیگر قراردادند.

با کاهش آمار تعداد مبتلایان به کووید-19 مدارسی که از ماه ژانویه تاکنون تعطیل و آموزش آنلاین ارائه می‌کردند در حال حاضر بازگشایی شدند.

هشت استان و شهر دیگر چین زمان بازگشایی مدارس برای امتحانات ورودی دبیرستان‌ها و دانشگاه‌ها را اعلام کردند اما استان هوبی و پکن هنوز زمانی برای بازگشایی مدارس ندارند.

نگرانی‌های مربوط به میزان گسترش ویروس کرونا  در چین در درازمدت کاهش‌یافته و بسیاری از احتمال موج دوم نگران هستند. فعالان هشدار داده‌اند که خانواده‌ها نگران بازگشت کودکان به مدرسه نیستند بلکه نگران سلامتی آنان در این دوران هستند.

آلمان

مدارس آلمان نیز بر اساس اولویت‌بندی از 4 ماه مه بازگشایی می‌شوند و اولویت بازگشایی با دانش‌آموزان مقاطع بالاتر و دانش‌آموزانی است که امتحان فارغ‌التحصیلی دارند.

از 20 آوریل در ساکسونی و نورد دراین وستفالن، امتحانات مدارس برگزار شد. امتحانات دبیرستان‌ها نیز در برلین و براندنبورگ برگزار خواهد شد اما با توجه به نحوه اداره آلمان، برخی ایالت‌ها مدارس را بازگشایی کرده و برخی دیگر باید تا ماه مه صبر کنند.

البته بازگشایی مدارس همراه با فاصله اجتماعی و رعایت موارد بهداشتی خواهد بود. در براندنبرگ فاصله اجتماعی یک و نیم متر رعایت می‌شود. به مدارس گفته‌شده که باید برنامه‌هایی برای تضمین بهداشت و فاصله اجتماعی ارائه دهند. این انتقاد توسط کسانی صورت گرفته است که می‌ترسند مدارس آلمان از صابون، ضدعفونی‌کننده یا محصولات حفاظتی شخصی PPE  کافی برخوردار نباشند.

صدراعظم آلمان، آنگلا مرکل گفته است که تلاش‌های آلمان برای مقابله با این ویروس موفقیت‌آمیز اما "شکننده" است و تا زمانی که واکسنی وجود نداشته باشد، باید با ویروس زندگی کرد."

دانمارک

پس از پنج هفته تعطیلی، مدارس ابتدایی و مهدکودک‌های دانمارک بازگشایی شدند. از 15 آوریل، صدها هزار کودک با رعایت فاصله اجتماعی به مدارس بازگشتند.

کلاس‌ها به دو کلاس 10 و 11 نفره تقسیم و حتی برخی کلاس‌ها در محیط آزاد تشکیل شدند تا از انتشار ویروس جلوگیری شود. به دلیل فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده بیشتر از محیط مدارس، زمان کلاس‌ها نیز کوتاهتر شده است.

در مدارس ابتدایی‌، میزها به فاصله 6 فوت از هم قرار گرفتند و برخی از کلاس‌ها در سالن‌های ورزشی بزرگ برگزار می‌شوند. دانش‌آموزان به شستن منظم دست‌ها طی روز تشویق می‌شوند و در برخی مدارس دانش‌آموزان باید هر دو ساعت دستان خود را بشویند.

بسیاری از مدارس اعلام کردند که میزان حضور دانش‌آموزان بیش از 90 درصد است، اما برخی از والدین هم اجازه ندادند فرزندانشان در محیط‌های آموزش حضور یابند.

تایوان

تایوان که از کشورهای موفق در مقابله با کروناویروس است از اواخر فوریه، پس از مدت کوتاهی تعطیلات، دوباره مدرسه خود را بازگشایی کرده است.

دانش آموزان و کارکنان از ماسک استفاده می‌کنند و هنگام رسیدن به مدرسه، اقدامات پیشگیرانه شدیدی را پشت سر می‌گذارند. میزهای خاصی در کلاس‌ها به‌منظور تشویق مسافت اجتماعی در بین کودکان ایجادشده و کلیه پنجره‌ها و دریچه‌های تهویه هوا در کلاس‌های درس باز است.

فعالیت‌های ورزشی، ازجمله کلاس‌های تربیت‌بدنی به تعلیق درآمده است. مدارسی که دو یا چند مورد مثبت کروناویروس دارند نیز باید کلیه کلاس‌ها را به‌عنوان یک اقدام احتیاطی لغو کنند.

هو یویی ای، شهردار شهر جدید تایپه گفت: "ما به همه معلمان و کارمندان خود نیاز داریم که نه‌تنها آماده باشند، بلکه کارهایی انجام دهند تا مطمئن شویم مدرسه مکانی امن است تا موجب آرامش والدین و دانش آموزان شویم."

سوئد

سوئد نسبت به دیگر همسایگان اروپایی خود قوانین خانه‌نشینی با شدت کمتری اجرا کرده است و از زمان همه‌گیری مدارس ابتدایی و راهنمایی تعطیل نشدند، اگرچه دبیرستان‌ها و دانشکده‌ها تعطیل و تجمع بیش از 50 نفر ممنوع شد.

علت این تصمیم دولت سوئد اعتقاد بر عدم ناقل بودن کودکان خردسال در این همه‌گیری اعلام شده است.

بیش از 900 معلم و کارمند مدرسه در اوایل این ماه اعلام کردند که مدارس نمی‌توانند فاصله اجتماعی را رعایت کنند و در بعضی موارد کودکان با اعضاء خانواده آلوده به کروناویروس هنوز در کلاس‌ها شرکت می‌کنند.

از شهروندان سوئدی خواسته شده است که خودشان مسافت اجتماعی را رعایت کنند. دولت در برابر درخواست‌های سازمان بهداشت جهانی در برابر اقدامات سختگیرانه که شامل بسته شدن تمام مدارس بوده، مقاومت کرده است.

شستشوی منظم دست و فاصله گرفتن از دیگران در اماکن عمومی برای کاهش شیوع این بیماری توصیه شده است.

اسپانیا و ایتالیا

اسپانیا به‌زودی مدارس را بازگشایی نخواهد کرد و خانه‌نشینی در این کشور حداقل تا 9 ماه مه تمدیدشده است و به همین دلیل کودکان به هر دلیلی مجاز به ترک خانه خود نیستند.

اقدامات سختگیرانه به کاهش انتقال ویروس کمک کرده است، اما نخست‌وزیر اسپانیا هشدار داده که بازگشت به حالت عادی کاملا تدریجی خواهد بود.

هیچ سخنی در مورد بازگشایی مدارس در ایتالیا، مکانی که دستورالعمل تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را در تاریخ 4 مارس اجرا کرده و نخستین کشور در اروپا بوده که کلیه مدارس و دانشگاه‌ها را به دلیل شیوع کرونا تعطیل کرد، وجود ندارد.

والدین ایتالیایی به‌نوبه خود به تحصیل کودکان کمک می‌کنند.

اقدامات کنونی خانه‌نشینی حداقل تا 3 ماه مه ادامه خواهد داشت و تصور می‌شود که مدارس مدت طولانی تعطیل خواهند بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کرونا در جهان بازگشایی مدارس بازگشایی مدارس فاصله اجتماعی دانش آموزان خانه نشینی کلاس ها ماه مه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۴۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید طریفی حسینی با بیان اینکه خانواده‌ها برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند، گفت: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی ۶۳۶ هزار نفر شرکت کردند و ۲۸ هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: ساز و کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند، در ۲ سال گذشته ۲۴۰ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

طریفی حسینی ادامه داد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

وی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز توضیح داد: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد

به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیادهای جهانی بیش از ۲۰ مدال طلا داشتیم.

طریفی حسینی ادامه داد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلز متناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی و اینکه آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟! گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشورها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشورها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشورهای مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی بیان کرد: روند افت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با ۱۰ سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است، گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزئی از سواد است اما دنیای امروز بر مهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزو کشورهای پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی ۹۸ درصد است و در حوزه کیفیت، استانداردهای آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشورها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشورهای اسکاندیناوی است.

کد خبر 6098330 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • از تأثیر معلمان بر لوح سفید کودکان نباید غافل شویم
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • دانش آموزان دیجیتالی، کلافه از امر و نهی ها