Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفتگو با مهر با بیان اینکه از همین حالا باید سیاست‌هایی برای دوران پساکرونا اتخاذ شود، اظهارداشت: به گفته بسیاری از کارشناسان اقتصادی، احتمال افزایش قیمت کالاها در دوران پساکرونا وجود دارد و بر این اساس باید از همین حالا از طریق مدیریت مؤثر و کارآمد، قیمت کالاها کنترل شود تا در دوران پساکرونا مردم دچار مشکلات معیشتی نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متأسفانه بسیاری از کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی کسب و کارشان دچار آسیب یا به طور کامل تعطیل شده‌اند و این موضوع مشکلاتی را در زمینه تولید ایجاد کرده است و مهمترین اولویت در شرایط فعلی، توجه به تحقق جهش تولید است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت باید از افزایش بی رویه قیمت کالاها در دوران پساکرونا جلوگیری کند و این مسئله مستلزم آن است که وضعیت اقتصادی کشور ساماندهی شود و بخش‌های تولیدی که در این ایام دچار آسیب شده‌اند، مورد حمایت قرار گیرند.

حاجی دلیگانی بیان کرد: در حال حاضر روال گذشته و ارتباطی که در زنجیره تولید بین افراد وجود داشت، تغییر کرده و به عبارت دیگر به هم ریخته است. برای مثال تا پیش از شیوع کرونا، تولیدکننده لباس با دادن چک، پارچه می‌خریدند و لباس تولیدی را با چک به مشتری می‌فروختند اما در حال حاضر این چرخه به هم ریخته است و این مسئله باعث می‌شود که چک این افراد تبدیل به پول نشود و در نتیجه به ورشکستگی‌ها و حتی بیکاری این افراد منجر می‌شود.

وی تأکید کرد: دولت باید این موضوع را جدی بگیرد و راهکاری برای حل مشکلات تولیدکنندگان و صاحبان صنایع بیندیشد.

این نماینده مجلس با اشاره به بخشنامه لغو محرومیت‌های سه ماهه دارندگان چک برگشتی، گفت: دولت نباید این موضوع را به صورت کلی به تصویب می‌رساند، چرا که با تصویب این مصوبه کسانی که توان پرداخت بدهی خود را داشتند، در این سه ماه چک خود را پرداخت نمی‌کنند و این موضوع مشکلاتی را در زنجیره تولید و وضعیت اقتصادی کشور ایجاد خواهد کرد و بهتر بود که دولت از کسانی که دچار مشکلات اقتصادی شده بودند، از این طریق حمایت می‌کرد.

منبع: الف

کلیدواژه: دوران پساکرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۴۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/خبری از افزایش قیمت دلار نیست

یک کارشناس اقتصادی گفت: بازار ارز در یک هفته اخیر روند نزولی داشته به طوری که دلار به نزدیک ۶۰ هزار تومان رسیده و تا زمانی که آرامش در فضای سیاسی و اقتصادی حاکم باشد نرخ ارز در همین حدود‌ها خواهد ماند و خبری از افزایش قیمت دلار نیست. - اخبار اقتصادی -

مرتضی افقه استاد اقتصاد و کارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه اقتصاد کشور به میزان فروش نفت؛ ارتباطات خارجی و مسائل سیاسی وابسته است، اظهارداشت: هر تحول سیاسی که منجر به تغییر در روابط خارجی و تجارت شود بر بازار ارز اثر می‌گذارد.

قدرت نظامی پشتوانه ثبات اقتصاد/ریزش دلار به‌سمت کانال 50هزار



وی افزود: درگیری‌های سیاسی ایران و همچنین تنش‌های منطقه باعث افزایش انتظارات تورمی و در نهایت رشد نرخ ارز شد؛ اما زمانی که مردم و فعالین اقتصادی از کاهش تنش و شوک‌ها سیاسی اطمینان پیدا کردند نرخ ارز روند نزولی خود را آغاز کرد.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی اظهار داشت: بازار ارز در یک هفته اخیر روند نزولی داشته به طوری که دلار به نزدیک 60 هزار تومان رسیده و تا زمانی که آرامش در فضای سیاسی و اقتصادی حاکم باشد نرخ ارز در همین حدود‌ها خواهد ماند و خبری از افزایش قیمت دلار نیست.

وی افزود: افزایش یا کاهش نرخ ارز در بلند مدت به احتمال وقوع یا عدم وقوع شوک‌های سیاسی بستگی دارد، البته خوشبختانه طبق گزارش‌های اعلام شده از سوی مراجع رسمی فروش نفت افزایش یافته؛ بنابراین دست بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز باز است.

افقه بیان کرد: بانک مرکزی در سمت عرضه با مشکلی مواجه نیست؛ بنابراین می‌تواند سیاست‌های مناسبی را در بازار ارز اتخاذ کند؛ البته هم‌اکنون نیز با اقدامات خوب بازارساز و کاهش تنش‌های سیاسی شاهد اُفت قیمت دلار هستیم.

این استاد دانشگاه درباره نقش دلالان و سفته بازان در افزایش نرخ ارز در یک ماه گذشته گفت: زمینه فعالیت سفته بازان و سوداگران با رخ دادن تنش و شوک‌های سیاسی بیشتر می‌شود یعنی زمانی که ایران با مسائل سیاسی رو به رو است عده‌ای از این فضا برای دلالی و بالا بردن نرخ ارز به منظور به دست‌آوردن عایدی استفاده می‌کنند؛ بنابراین مردم باید دقت کافی داشته باشند تا گرفتار این بازی‌های مقطعی نشده و متضرر نشوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟
  • موراتا: خیلی‌ها بهتر از من بودند که حالا نیستند
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/خبری از افزایش قیمت دلار نیست
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • حاجی می‌گفت: می‌توانیم چند بار اسراییل را شخم بزنیم
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟