Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@20:54:48 GMT

پتانسیل های نهفته زیادی در ایام کرونا بکارگیری شد

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۵۴۲۰

پتانسیل های نهفته زیادی در ایام کرونا بکارگیری شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده برای مقابله با کرونا و بکارگیری پتانسیل های نهفته فراوان طی مدتی کوتاه گفت: ۹۹ هزار خانوار در شهرستان‌ های رفسنجان و انار از نظر کرونا غربالگری و بیماریابی شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان  دکتر علی اسماعیلی ندیمی  یکشنبه(۷ اردیبهشت) در نشست خبری گزارش اقدامات مقابله ای کرونا اظهار داشت: در رفسنجان و انار بهترین‌ وضعیت در تأمین وسایل حفاظتی داشتیم‌ و بعد از هفته دوم‌ دسترسی مردم‌ به مواد شوینده، ضدعفونی کننده دست و ماسک تسهیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 


رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به اینکه وضعیت بحران کرونا در اسفندماه بسیار سخت و طاقت ‌فرسا بود و در فروردین مردم برای رعایت نکات بهداشتی بهتر ترغیب می شدند؛ ادامه داد: شبکه بهداشت انار در کنترل بیماری کرونا در شمال استان پست قرنطینه ای در انار راه اندازی کرد در آنجا ورود و خروج خودروها کنترل و سرنشینان تب سنجی می شدند به طوری که در اوایل فروردین روزانه از ورود ۵۰۰ خودرو ممانعت و برگردانده می شد.

 

 

وی با بیان اینکه ۳۵۰ هزار نفر در قالب ۱۰۲ هزار خانوار در رفسنجان و انار تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان هستند؛ گفت: پرسنل حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه، با بیش از ۳۳۰ هزار نفر (در قالب ۹۹ هزار خانوار)  از ۳۵۰ هزار نفر تحت پوشش، تماس گرفتند و ضمن بیماریابی خانه به خانه از آنان خواستند که جهت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا مقررات بهداشتی را رعایت کنند.

 



دکتر اسماعیلی ندیمی با بیان اینکه اسفند ماه بازار شایعات کرونا زیاد بود و مردم سردرگم‌ بودند؛ اظهار کرد: از زمانی‌ که جنگ پایان یافت شاید کشور با چنین بحرانی مواجه نشده بود؛ همه پتانسیل ها اعم‌ از بسیج، اصناف، سپاه و .... تحت توصیه های وزارت بهداشت یکپارچه به جنگ با این بحران شتافتند تا سلامت جامعه حفظ شود.

 


وی تصریح کرد: در مدت زمان کوتاهی پتانسیل های نهفته بکارگیری شد و تولید ماسک، مواد و ژل ضدعفونی کننده، الکل، گان و وسایل حفاظتی توسط شرکت های دانش بنیان، بسیج جامعه پزشکی، خیّرین، موکب ها و ... آغاز شد؛ نمی دانیم انسان‌ ها دوباره به این ویروس مبتلا می شوند یا خیر، آیا عارضه ای به جا خواهد گذاشت یا خیر،  زیرا هنوز فرصت‌ بررسی عوارض این بیماری به دست نیامده و به هیچ وجه این بیماری هنوز تمام‌ نشده و مردم از شستن‌ دست ها، صورت و رعایت نکات بهداشتی غفلت نکنند و باید به این ویروس عادت کرد تا در آینده رفتار این ویروس مشخص شود.

 


رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از همه  اقشار جهت مقابله با این ویروس که از هیچ تلاشی فروگذار نکردند تشکر و از مجتمع مس در تأمین برخی اقلام بهداشتی و راه اندازی بیمارستان  اضطراری ۵۰ تختخوابی قدردانی کرد.

 



ابتلای‌ 13 نفر از کادر درمانی رفسنجان به کرونا

دکتر محمدرضا میرزابیگی، معاون‌ درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان هم اظهار کرد: از ابتدای شیوع بیماری در رفسنجان و انار ۶۸ مورد مبتلا به کووید۱۹ داشتیم‌ که از این تعداد 13 نفر از کادر درمانی بودند و این افراد به مدت ۲ هفته قرنطینه خانگی شدند و منجر به بستری آن ها در بیمارستان‌ نشد.

 

وی افزود: برای مبارزه با این بیماری و مدیریت اوضاع، بیمارستان مرادی رفسنجان با ۸۰ تخت تعطیل شد تا در صورت افزایش مبتلایان از این بیمارستان استفاده شود.

 

میرزابیگی تصریح کرد: بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) هم جهت بستری بیماران مبتلا و مشکوک مهیا شد و 2 بخش مردان به این امر اختصاص داده شد ضمن اینکه بخش های دیگر این بیمارستان از جمله اطفال، جراحی، مغز و اعصاب و ... هم به بیماران دیگر خدمات ارائه می دادند که خوشبختانه مراجعه کنندگان به این بخش ها در این مدت کم بودند.

 

 

میرزابیگی بیان کرد: برای اینکه عامل بیماری، ویروس وی از بیمارستان علی بن ابیطالب رفسنجان بیرون نرود 37 جلسه داخلی در این بیمارستان برگزار و اقدامات و تدابیر لازم برای مواجهه با این موضوع انجام شد زیرا آلوده ترین جا برای یک شهرستان بیمارستان آن شهر است، 46 درصد آلودگی به این ویروس از بیمارستان ها بود.

 

 

وی خاطرنشان کرد: از مجموع 68 مورد مثبت به کرونا در رفسنجان 13 نفر فوت کردند که بالای 70 سال سن داشتند.

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: غربالگری کرونا رفسنجان غربالگری دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان رفسنجان و انار پتانسیل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۵۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان

آفتاب‌‌نیوز :

میثم معزی ظهر امروز در گفت و گویی رسانه‌ای گفت: تمامی بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی در آماده‌باش کامل برای ارائه خدمات به بیماران دچار تنگی نفس هستند.

وی افزود: به علت آلودگی هوا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۶۹ نفر به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مراجعه کرده‌اند.

معزی ادامه داد: از این تعداد ۲۵۴ نفر امروز به علت وقوع گرد و خاک در استان به مراکز درمانی و بیمارستانی دانشگاه مراجعه کرده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: افرادی که دچار بیماری‌های قلبی، عروقی و تنفسی هستند در شرایطی که هوا آلوده است در فضای باز تردد نکنند و در صورت درد و یا سوزش قفسه سینه به بیمارستان مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت