Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@20:50:54 GMT

جزئیات نحوه فعالیت و ساعت کار صنوف در ماه رمضان

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۵۵۰۰

سرهنگ نادر مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره فعالیت صنوف در ماه‌مبارک رمضان اظهارکرد:‌ با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، باید بگویم که در این خصوص یکسری تدابیر با هماهنگی ستادملی مقابله با کرونا در مود فعالیت صنوف اتخاذ شده است که این موارد به تمامی صنوف و واحدهای صنفی ابلاغ شده و از روز گذشته شنبه همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان لازم الاجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برابر ابلاغیه صورت گرفته اعلام شد که امسال نیز همچون دیگر سال ها با هر گونه حرمت شکنی و نقض حقوق شهروندی از طریق تظاهر به روزه خواری در اماکن عمومی و فضاهای باز برخورد خواهد شد. همچنین مقررات و تاکیدات ستادملی مقابله با کرونا را نیز مدنظر قرار دادیم و بر تمامی واحدهای صنفی به شکل مستمر و همچون ایام قبل از ماه مبارک رمضان نظارت خواهیم کرد تا اگر موارد تخلفی وجود داشت، با آن برابر قانون و مقررات برخورد شود.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با بیان اینکه هر ساله در ماه مبارک رمضان میزان تخلفات کاهش محسوسی دارد، خاطرنشان کرد: امسال برابر مقررات موجود و نیز تاکیدات ستادملی مقابله با کرونا نکاتی به تصویب رسیده که لازم است از سوی واحدهای صنفی اجرایی شود. از جمله اینکه واحدهای صنفی همچنان اجازه عرضه مواد غذایی در داخل واحد را ندارند و ممنوعیت‌ها با توجه به ماه مبارک رمضان هم برای قبل از افطار و هم با توجه به تاکیدات ستاد مبارزه با کرونا شامل ساعات پس از اذان نیز خواهد شد. بنابراین این واحدها تنها اجازه عرضه غذای بیرون بر را دارند که عرضه نیز در ساعات قبل از اذان مغرب صرفا باید شامل غذای بیرون بر سرد باشد، اما در ساعات پس از اذان مغرب محدودیتی در نوع غذای بیرون‌بر عرضه شده در واحدهای صنفی وجود ندارد.

مرادی در عین حال از ممنوعیت فعالیت واحدهای صنفی عرضه کننده غذای سرد در بوستان ها و پارک‌ها خبر داد و گفت: در طول ساعات قبل از اذان مغرب واحدهای صنفی عرضه کننده مواد غذایی که در پارک‌ها و بوستان‌ها اجازه فعالیت و عرضه غذا حتی به شکل سرد و بیرون بر را ندارند.

وی در مورد ساعات فعالیت واحدهای صنفی نیز گفت:‌ واحدهای صنفی فروش موادغذایی تا قبل از اذان صبح اجازه فعالیت دارند، اما همانطور که گفته شد باید صرفا غذای بیرون بر عرضه کنند و اجازه سرو غذا در داخل و سالن را ندارند. دیگر واحدهای صنفی نیز مطابق مقررات ستادملی مقابله با کرونا فعالیت خواهند کرد. در ماه مبارک رمضان ساعت کار پاساژها نیز همچنان تا ساعت ۱۸ تعیین شده است. 

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ تصریح کرد: کسب و کارهای پر ریسک نظیر آرایشگاه ها، باشگاه‌ها، قلیان سراها، تالارهای پذیرایی، مراکز فرهنگی و ... همچنان تعطیل هستند و اجازه فعالیت ندارند، بنابراین بدیهی است که در صورت رؤیت ماموران با این واحدها برخورد خواهد شد.

مرادی در مورد بازگشایی سینماها نیز گفت: فعلا تصمیمی در این خصوص اتخاذ نشده و سینماها و سالن‌های تئاتر تعطیل هستند، در این خصوص ما نیز نظرات خود را در ستاد مقابله با کرونا مطرح کرده‌ایم.

وی اضافه کرد:‌ ما در تلاش هستیم که در صورت روند نزولی کرونا و با هماهنگی ستادملی مقابله با کرونا شرایطی را فراهم کنیم که دیگر صنوف هم بتوانند فعالیت خود را با رعایت پروتکل و موارد بهداشتی انجام دهند.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ در پایان با قدردانی از واحدهای صنفی که همراهی خوبی با پلیس دارند، اظهارکرد: مسئولیت عدم رعایت مصوبات ستادملی مقابله با کرونا بر عهده متصدیان واحدهای صنفی است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ستادملی مقابله با کرونا ماه مبارک رمضان غذای بیرون واحدهای صنفی اماکن عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۵۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر آنچه که باید درباره نمایشگاه کتاب بدانیم + مکان‌های دسترسی، ساعت و نحوه خرید آنلاین

کمتر از ۲۴ ساعت تا آغاز سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باقی مانده است؛ این دوره از نمایشگاه نوزدهم تا بیست‌ونهم اردیبهشت از ساعت ۱۰ تا ۲۰ فعالیت خود را پیش می‌برد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شمارش معکوس و ساعت‌شماری برای آغاز سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شده است؛ این دوره از نمایشگاه با شعار «بخوانیم و بسازیم» برپا می‌شود و ثبت‌نام از ناشران متقاضی حضور در این دوره، از ۲۹ فروردین‌ماه آغاز شد و پنجم اردیبهشت‌ماه به پایان رسید.

ناشران مجازند کتاب‌های منتشر شده از سال ۱۳۹۹ به بعد را در نمایشگاه کتاب تهران عرضه کنند.

زمان و ساعت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب ۱۴۰۳

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ نوزدهم اردیبهشت ماه کار خود را آغاز کرده و تا بیست و نهم اردیبهشت ماه به فعالیت خود ادامه می‌دهد؛ هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری، بخش مجازی نمایشگاه کتاب نیز در سامانه book.icfi.ir از روز گذشته امکان خرید برای علاقه‌مندان به کتاب را در ۲۴ ساعت شبانه‌روز مهیا کرده است.

ساعت کاری نمایشگاه نیز طبق اعلام قبلی از ساعت ۱۰ تا ۲۰ است.

نحوه استفاده از بن تخفیف در نمایشگاه کتاب

برای خرید کتاب از نمایشگاه بین‌المللی کتاب ۱۴۰۳ تهران می‌توان به دو شیوه حضوری و غیرحضوری (مجازی) اقدام کرد اما نکته قابل توجه آن است که امکان استفاده از بن کارت تخفیف در خرید حضوری وجود ندارد.

همه ناشران شرکت‌کننده می‌توانند با ثبت‌نام در سایت نمایشگاه مجازی ( book.icfi.ir) و در قسمت پنل ناشران و کتاب فروشی‌ها برای هر اثر خود که مطابق با شرایط نمایشگاه است، یک صفحه اختصاصی ایجاد کنند.

در این صفحه اطلاعاتی ازجمله مشخصات مربوط به کتاب، تصویر جلد کتاب، نام نویسنده، مؤلف، مترجم، ناشر و غیره درج شده است. هرصفحه به درگاه بانکی متصل است؛ بنابراین خریدار نمایشگاه مجازی، می‌تواند از این درگاه هزینه کتاب خریداری شده را پرداخت کند.‌

نحوه خرید از نمایشگاه مجازی کتاب تهران ۱۴۰۳

افرادی که امکان حضور در نمایشگاه را ندارند، می‌توانند طبق مراحل زیر اقدام به تهیه کتاب‌های مورد علاقه خود کنند:

۱- از طریق سایت book.icfi.ir وارد پنل نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شوید.

۲- در صورتی‌که قبلاً در این وب سایت ثبت نام کرده باشید باید بر روی گزینه ورود به حساب کاربری (در کادر بالا) کلیک کنید در غیر این صورت باید بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید و مراحل ثبت نام را طی کنید و سپس وارد شوید.

مرحله سوم: در قسمت نام کاربری، شماره همراه و برای رمز یک رمز دلخواه را انتخاب کنید. بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز باید منتظر یک پیامک تأیید بمانید.

مرحله چهارم: کدی که به شماره همراه شما پیامک شده است را در کادر تأیید وارد کنید.

مرحله پنجم: بعد از طی این مراحل شما می‌توانید مشخصات کتاب دلخواهتان را جستجو کنید.

مرحله ششم: بعد از اینکه کتابتان را انتخاب کردید مشخصات و آدرس خود را در قسمت مربوطه وارد کنید؛ در نهایت هم وارد صفحه پرداخت شوید تا با پرداخت عملیات خود را تکمیل کنید.

بن دانشجویان، طلاب و اعضای هیئت علمی در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ تهران

یارانه اعتباری خرید کتاب از سه روز قبل از آغاز نمایشگاه به اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور تخصیص داده می‌شود.

سقف یارانه اعتباری خرید کتاب دانشجویان و طلاب، ۷۰۰ هزار تومان است که ۴۲۰ هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب و ۲۸۰ هزار تومان سهم معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است؛ سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی نیز ۸۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است؛ از این مقدار معادل ۴۰۰ هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و ۴۰۰ هزار تومان نیز برعهده معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

سالن‌های نمایشگاه کتاب

نمایشگاه کتاب تهران از بخش کودک و نوجوان، بخش ناشران عمومی، بخش ناشران آموزشی، بخش ناشران دانشگاهی، بخش ناشران خارجی، بخش ناشران دیجیتال، بخش بین‌الملل تشکیل شده است.

دسترسی‌های نمایشگاه بین‌المللی کتاب ۱۴۰۳

نحوه رفتن به نمایشگاه کتاب با مترو

نزدیک‌ترین ایستگاه‌های مترو به مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران ایستگاه‌های شهید بهشتی و مصلی امام هستند که ایستگاه مصلا در خط یک واقع شده که جنوب تهران را به شمال آن وصل می‌کند. ایستگاه شهید بهشتی نیز در نقطه تلاقی دو خط «یک و سه» واقع شده و می‌توان از هر دو خط به آن رسید.

فاصله ایستگاه مترو مصلی از نمایشگاه کتاب تهران: حدود ۱۶ دقیقه فاصله ایستگاه مترو شهید بهشتی از نمایشگاه کتاب تهران: ۱۷ دقیقه ورودی و پارکینگ‌های نمایشگاه کتاب تهران ۱۴۰۳

در نمایشگاه کتاب تهران ۱۴۰۳ نزدیک به ۱۷ هزار پارکینگ برای بازدیدکنندگان و دست‌اندکاران نمایشگاه، پیش‌بینی شده است؛ براساس اعلام علی رمضانی، قائم مقام سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، محیط‌های مسقف جدید و امکانات رفاهی و بهداشتی، باز شدن درهای ورودی جدید، اختصاص پارکینگ‌های بیشتر به مردم و بازدیدکنندگان ازجمله ظرفیت‌های جدید این دوره از نمایشگاه کتاب محسوب می‌شود. افزایش ظرفیت پارکینگ نمایشگاه کتاب، مربوط به بخش‌های مرکزی و جنوبی مصلی امام خمینی (ره) است. بنا به اظهارات مسئولان مصلی، شرایط شبستان اصلی، از نظر تهویه، نسبت به نمایشگاه سی‌وچهارم وضعیت بهتری دارد.

پارکینگ‌های نمایشگاه کتاب

سه در جدید به مصلی اضافه شده که دو در برای ورود مردم و یک در برای ماشین پیش‌بینی شده است که شامل درهای ۲۱، ۱۱ و ۴ است‌؛ بنابراین از همه جهت‌های نمایشگاه ورود نفری و خودرویی وجود دارد.

کد خبر 751322

دیگر خبرها

  • نرخ جدید نان «آزادپز» در کردستان اعلام شد
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • آنچه که باید درباره نمایشگاه کتاب بدانیم + مکان‌های دسترسی، ساعت و نحوه خرید آنلاین
  • هر آنچه که باید درباره نمایشگاه کتاب بدانیم + مکان‌های دسترسی، ساعت و نحوه خرید آنلاین
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • اعلام زمان برگزاری دومین حراج سکه در ۱۴۰۳ | جزئیات و نحوه واریز وجه