Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور حقوقی باشگاه تراکتور ادعا کرد علی خطیر تلاش می‌کند تا پول‌های باشگاه‌ها را به بانک‌های سوئیس انتقال دهد. ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۶ ورزشی فوتبال ایران نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بهداد بیات ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و تسلیت شهادت پرافتخار امیر سلیمانی در دفاع از تمامیت ارضی ایران، اظهار داشت: صحبت‌های دیروز آقای خطیر یکسری فرافکنی و توهین به مردم آذربایجان و شخص آقای زنوزی بود و با توجه به اینکه روز گذشته آقای خطیر یکطرفه روی خط بود، امروز هم حق ماست که به صورت یکطرفه و به مدت 13 دقیقه روی خط باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که با برنامه رادیویی «تهران ورزشی» صحبت می‌کرد توضیح داد: زنوزی وقتی ندارد برای این آدم‌ها بگذارند و اگر الان من پشت خط با شما حرف می‌زنم، به‌خاطر توهین‌هایی است که ایشان به تراکتور و مردم آذربایجان کرده‌ است. عشق و مکتب مردم آذربایجان، تراکتور است. وزارتخانه‌های مختلف در این شرایط اقتصادی در امورات خود مانده‌اند، ولی شخص آقای زنوزی دو تیم را به بهترین شکل اداره می‌کند و مردم آذربایجان این توهین‌ها را توهین به خودشان می‌دانند. همانطور که همه می‌دانند، این آقا دنبال حاشیه است و چند ماهی در باشگاه استقلال بودند و نیازی به گفتن من ندارد و در این مدت با همه از جمله کاپیتان‌های استقلال درگیر بودند. در این چند روز، ایشان علیه آقای مدیری و برنامه‌ دورهمی و آقای حقیقی شده‌اند و این هم به حربه‌ای تبدیل شده تا همیشه در رسانه‌ها باشند.

بیات ادامه داد: معتقدم باید جایگاه ویژه‌ای در دادگاه برای ایشان و پرونده‌های‌شان درست کنند و این هم شیوه‌ای است که نمی‌شود ایراد گرفت. ایشان به‌جای حرف زدن در رسانه‌ها، هر لحظه که می‌خواهند، شکایت کنند. ما هم استقبال می‌کنیم. معاونت حقوقی باشگاه با ادله و مستندات کافی از ایشان شکایت کرده است.

مسئول پرونده‌های بازیکنان خارجی تراکتور و ماشین‌سازی خاطرنشان کرد: زنوزی مصاحبه‌ای انجام دادند که متن آن در سایت‌‌ها موجود بوده و هرکس بر اساس فهم و شعور خود از آن برداشت می‌کند. 

وی افزود: ایشان دیروز معذرت‌خواهی کرده و شروع به توهین به آقای زنوزی کردند. آقای محترم، آن کسی شرافت ندارد و بی‌شرم است که به سردار کارآفرینی ایران توهین می‌کند که در زمان جنگ و اکنون، نزدیک به سه دهه است که برای گردش چرخ اقتصاد کشور و تولید داخلی، شبانه‌روزی تلاش می‌کند. اکنون 10 هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم از طریق آقای زنوزی روزی حلال کسب می‌کنند. با این حال، ایشان به آقای زنوزی توهین کرده و می‌گوید که «شما یک شبه آمده‌اید». آقای خطیر، غلط را شما انجام می‌دهید که به خودتان اجازه می‌دهید که به چنین بزرگ‌مردی توهین کنی. فرق آقای زنوزی به عنوان سردار کارآفرینی با شما این است که ایشان تنها نفری هستند که از جیب‌شان برای این فوتبال هزینه می‌کنند و نیازی به فوتبال برای کسب شهرت ندارند؛ چرا که از قبل شهرت دارند و سپس وارد فوتبال شدند. به جمله‌ «این فوتبال است که به آقای زنوزی احتیاج دارد» شکی ندارم. شما از این فوتبال ارتزاق می‌کنید که هیچ اشکالی ندارد، ولی این را بدانید که باید از راه درست و حلال پیش بروید. باز هم تکرار می‌کنم و تمام مسئولیتش با خودم است «آقای خطیر شما غلط می‌کنید، بی‌شرافت و بی‌شرم شمایید».

بیات مطرح کرد: در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به نام «جهش تولید» نام‌گذاری شده است، به‌ جای اینکه همه و این آقا تلاش کنند تا پول‌ها در کشور و چرخه‌ی تولید بماند، برنامه‌ریزی می‌کنید تا این پول‌ها به بانک‌های سوئیس برود! از ریاست قوه قضائیه، نهادهای امنیتی و اطلاعاتی خواهش می‌کنم که به این موضوع ورود کنند. اینجا تنها بحث تراکتور نبوده و پای منافع ملی در میان است. اکنون این مشکلات برای تراکتور و استقلال به‌وجود آمده و در آینده برای تیم‌های دیگر نیز رخ می‌دهد که منافع ملی ایران به خطر می‌افتد. این اتفاقات، فساد سازمان‌یافته است که اگر ریشه‌ آن خشک نشود، کل فوتبال ایران را در بر می‌گیرد.

وی با تأکید بر اینکه مصاحبه زنوزی، توهین و حرف بی‌ادبانه نداشت، گفت: ایشان [علی خطیر] متأسفانه دیروز از برنامه شما شروع به توهین کردند که فایل صوتی آن موجود بوده و باید جواب پس دهند. من سه روز قبل با خطیر به صورت فنی صحبت کردم که خیلی محترمانه پیش رفتیم. بیایید صحبت فنی کرده و بگویید که این کار را کردم یا نکردم. آقای لودویچ را می‌شناسم یا نه؛ ولی به‌ جای این موضوعات، چنین حرفایی علیه آقای زنوزی می‌زنید که جای تعجب دارد.

بیات گفت: مصاحبه‌ای انجام شده که متن آن موجود است، هر کسی می‌تواند برداشت مورد نظر را داشته باشد و زنوزی و بنده مسئولیت بررسی فکر مردم را نداریم. افکار عمومی و خود افراد باید راجع به آن فکر کنند. توهینی در آن مصاحبه به شخصی انجام نشده است. آقای خطیر! مگر سه روز قبل نزدیک به یک ساعت با هم حرف نزدیم؟ مگر توهینی انجام شد؟ بحث حقوقی و موضوعاتی مطرح شد که هر دو طرف به آن اشراف داشتیم. آقای نصیرزاده هم حرف زدند، چرا شما توهین کردید؟ جواب توهین هم متأسفانه توهین است.

وی تأکید کرد: ما هیچ عقب‌نشینی راجع به مصاحبه‌ی آقای زنوزی نکردیم و نخواهیم کرد. حرف‌هایی که زنوزی زده‌، همچنان پابرچاست و هرکس می‌تواند برداشتی داشته باشد، ولی برداشت آقایان از این مصاحبه کاملاً اشتباه است. این آقا دیروز درخصوص کوین کنستانت حرف زد که مشکلی در این زمین نبوده و مسئولیت این اتفاق با خود باشگاه است. بحث ما سر پرونده‌های استوکس و اروین است. این وکیل به ترکیه تشریف آوردند و گفتند که در خصوص پرونده استوکس و اروین مستندات شما کاملاً درست است و من 10 سال سابقه دارم و قرارداد خوب امضاء کرد. برخلاف وعده‌هایش در روزی که ما با رأی مواجه شدیم، شوکه شدیم! ما لایحه‌ی ایشان را به سه وکیل برجسته داخلی و دو وکیل برجسته خارجی دادیم که بررسی کردند و این پنج نفر، به صورت متفق‌القول گفتند که با توجه به مستندات شما، انگار این لایحه‌ از نظر حقوقی، توسط فردی نوشته شده که تنها چهار ماه به دانشگاه حقوق رفته و از یک وکیل کارکشته بعید است.

پاسخ خطیر به مالک تراکتور: در گرداب گیر افتادی، پول نداری و دنبال شریک جرم هستی!حمله تند زنوزی به خطیر و نصیرزاده ‌

بیات خاطرنشان کرد: تیم ما بازیکنی به نام «کوین فورچونه» داشت، خیلی عجیب است که پرونده‌های ما به صورت هدایت‌شده علیه باشگاه استفاده می‌شود. اکنون شکایتی از ما شده که پرونده آقای فورچونه باز هم به آقای لودویچ رسیده است. در دنیا، این همه وکیل وجود دارد، چرا تمام پرونده‌های باشگاه ما به دست ایشان بدهند؟ چه کسی این کار را انجام می‌دهد؟ کمی فکر کنیم، می‌توانیم به نتایجی دست یابیم.

وی ادامه داد: دوست عزیزی که در تلویزیون مصاحبه می‌کنی، ما و یک تیم دیگر ایرانی درگیر پرونده استوکس هستیم و منافع ملی مطرح است. شما در این شرایط که می‌توانید حتی یک درصد به کشورتان کمک کنید، رفته‌اید باشگاه تراکتور را تخریب می‌کنید و می‌گویید حق با بازیکن است.

مسئول پرونده‌های بازیکنان خارجی تراکتور و ماشین‌سازی در پایان گفت: امیدوارم به جای اینکه علیه هم جبهه بگیریم، خالصانه کمک کنیم. این پول‌ها متعلق به مملکت است و باید در راه تولید خرج شود نه در راه‌های عجیب و غریب. همبستگی ایجاد شود تا پرونده‌های تمامی تیم‌ها، ختم به خیر شود.

انتهای پیام/

 

R1414/P/S3,27/CT11 واژه های کاربردی مرتبط فوتبال تراکتور تبریز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فوتبال تراکتور تبریز فوتبال تراکتور تبریز مردم آذربایجان آقای زنوزی آقای خطیر پول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۵۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همتی: آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد

آفتاب‌‌نیوز :

همتی با اشاره به اینکه کنترل نقدینگی اقدام مثبتی است، می‌گوید: «مدیریت فقط کنترل نقدینگی نیست.»

*‌اخیراً نرخ تورم سال ۱۴۰۲ از سوی بانک مرکزی اعلام شده که نشان می‌دهد تورم به‌رغم تلاش‌های دولت رشد پیدا کرده و حتی رکورد دولت هاشمی را شکسته است. چرا هیچ‌یک از برنامه‌های دولت برای مهار تورم نتیجه نداد؟

جدولی که در روز‌های گذشته منتشر شده آماری است که معمولاً بانک مرکزی به صورت ماهانه برای تادیه دیون و تعهدات به قوه قضائیه ارائه می‌کند تا به منظور رای دادن در اختیار قضات باشد.

یک نکته‌ای را باید مورد توجه قرار داد و آن اینکه در صدر جدول نوشته شده بر پایه سال ۱۳۹۵ درحالی‌که در اواخر سال ۱۴۰۱ پایه شاخص تورم را اصلاح کردند و سال پایه به ۱۴۰۰ تغییر پیدا کرد؛ بنابراین اگر شما بخواهید براساس سال ۱۴۰۰ این اطلاعات را تعدیل کنید به نظر من به زیر ۵۰ درصد می‌رسد. یعنی نرخ تورم ۱۴۰۲ بین ۴۸ تا ۵۰ درصد خواهد بود. به این ترتیب اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم و براساس سال پایه‌ای که معیار مرکز آمار است که البته بانک مرکزی نیز هماهنگ با مرکز آمار سال پایه را اصلاح کرده، نرخ را اعلام کنیم، عدد ۵۲ برای تورم ۱۴۰۲ باید بین ۴۸ تا ۵۰ درصد اصلاح شود.

*‌اینکه تورم ۵۰ درصد باشد یا ۵۲ درصد چندان در اصل موضوع تغییری ایجاد نمی‌کند. به هر حال آنچه مشخص است اینکه دولت در برنامه کنترل تورم موفق نبوده است.

دو نکته را در این زمینه باید اشاره کرد. سال ۱۴۰۲ را با سال آخر دولت دوازدهم که فشار حداکثری وجود داشت نمی‌توان مقایسه کرد. در سال ۱۳۹۸ وصولی درآمد نفتی ۱۲ میلیارد دلار بود و در سال ۱۳۹۹ درآمد‌ها به ۷/۵ میلیارد دلار رسید. درحالی‌که در سال ۱۴۰۲ بنا بر اعلام وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و وزارت نفت درآمد نفتی به ۳۵ میلیارد دلار رسیده است. یعنی پنج برابر درآمد نفتی در سال ۱۳۹۹ سال گذشته درآمد نفتی به دست آمده است.

با این درآمد نفتی و اینکه تاکید می‌شود صادرات غیرنفتی جهش پیدا کرده و مجموع صادرات به ۷۸ میلیارد دلار رسیده، تورم بین ۴۸ تا ۵۰ درصد اصلاً قابل قبول نیست. من سوالم این است که مسئولان دولت سیزدهم که آمار بانک مرکزی در خصوص تورم نقطه‌به‌نقطه شهریور ۱۴۰۰ مورد تاکید قرار می‌دادند امروز چرا آمار بانک مرکزی را مورد نظر قرار نداده و آن را مبنای تحلیل قرار نمی‌دهند؟ پاسخ واضح است. برای اینکه بین آمار مرکز آمار و بانک مرکزی حداقل ۱۰ درصد اختلاف وجود دارد.

نکته دومی که باید به آن توجه کرد این است که حتی اگر بنا بر گفته دولت مبنا را بر نرخ مرکز آمار هم بگذاریم عملکردشان با وعده‌هایی که در این حوزه داده بودند هم‌جهت نیست. وعده داده بودند تورم را اول نصف می‌کنند. یعنی در مرحله اول تورم از ۴۶ به ۲۳ درصد کاهش پیدا کند و بعد هم آن را تک‌رقمی کرده یعنی به زیر ۱۰ برسانند.

امروز با ۴۸ درصد نرخ تورم مواجه هستیم که عملکرد بسیار بدی است و به مفهوم شکست در مبارزه با تورم محسوب می‌شود؛ بنابراین این دولت نباید ژست کنترل تورم را به خود بگیرد. به نظر من باید از مردم عذرخواهی کنند و بگویند نتوانستیم تورم را کنترل کنیم. تورم ۴۸ درصد به معنای کنترل نرخ نیست. ۴۸ درصد، تورم بسیار سنگینی است. در شرایط بسیار خاص این تورم ممکن است قابل پذیرش باشد. مانند آنچه در سال ۱۳۹۹ اتفاق افتاد و درآمد‌ها به دلیل شیوع کرونا و حضور ترامپ افت شدید پیدا کرده بود و عملاً درآمد نفتی نداشتیم. مهمترین لنگر نرخ تورم، نرخ ارز است.

دولت نه نرخ ارز را توانست کنترل کند و نه تورم را. امروز می‌بینید که با تزریق بی‌حد درهم و دلار سعی در تقویت ارزش ریال دارند. البته من این اقدام بانک مرکزی را نفی نمی‌کنم. به هر حال کنترل نرخ دلار کار خوبی است و باید هم انجام شود. ولی اینکه با ارزپاشی این کاهش نرخ انجام شود مورد پذیرش نیست و این روش هیچ‌گاه جزو سیاست‌های من نبوده. تزریق ارز جواب اصلی، اساسی، پایه‌ای، علمی و فنی نیست. راه آن مدیریت درست بازار ارز و شناسایی عوامل مؤثر بر افزایش نرخ ارز است. به هر حال این تورم چه ۵۲ درصد با پایه ۹۵ یا کمتر از ۵۰ درصد با پایه ۱۴۰۰ نشان‌دهنده عدم موفقیت دولت در کنترل تورم و عدم تحقق وعده‌های دولت در این حوزه است.

*‌دلیل عدم اثرگذاری کاهش رشد نقدینگی بر تورم چیست؟

کنترل رشد نقدینگی اقدام مثبتی است و به نظر من باید ادامه پیدا کند. البته من اطلاع دارم که ریشه کاهش رشد نقدینگی که اتفاق افتاده، کنترل ترازنامه بانک‌هاست که حتماً آثار رکودی در اقتصاد و تولید خواهد داشت. در هر حال صرف‌نظر از علت کاهش رشد نقدینگی، این امر می‌تواند در مهار تورم مؤثر باشد. با این حال باید در نظر داشت که نقدینگی یک واسط است. رئیس‌جمهور و باقی اعضای دولت نباید روی کاهش رشد نقدینگی مانور دهند. مردم که با نقدینگی کاری ندارند. برای مردم تورم و پولی که از جیب‌شان می‌رود مهم است. تورم باید کم شود. 

*‌چرا کنترل رشد نقدینگی و افزایش درآمد‌های صادراتی نتوانست منجر به مهار تورم شود؟

مدیریت فقط کنترل نقدینگی نیست. مدیریت و کارآمدی اهمیت دارد. کشور کسری بودجه سنگینی دارد. کسری بودجه و اضافه‌برداشت بانک‌ها به اقتصاد فشار می‌آورد. امروز نرخ بهره تامین مالی در بازار بالای ۴۰ درصد است. نرخ ۴۰ درصد به مفهوم آن است که تعادل سیستم پولی کشور از دست‌شان خارج شده است. شما نمی‌توانید بگویید رشد نقدینگی ۲۵ درصد و نرخ بانکی ۲۳ درصد است، ولی در بازار نرخ بهره تامین مالی ۴۰ درصد باشد.

این نشان می‌دهد یک جا‌هایی اشکال وجود دارد. این نشان می‌دهد یک ناهماهنگی در سیاست‌های پولی، ارزی و مالی کشور وجود دارد. تا این ناهماهنگی حل نشود نمی‌توان تورم را کنترل کرد. آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد. رشد اقتصادی هم بسیار مهم است. رشد اقتصادی سال گذشته ناشی از تولید نبوده. عمده آن از محل فروش نفت و رشد بخش خدمات بعد از کرونا به دست آمده است.

بخش غالب رشد بخش خدمات نیز به رشد عملیات واسطه‌های مالی برمی‌گردد؛ بنابراین این رشد به بخش تولید واقعی مربوط نمی‌شود. به نظر من، در حکمرانی مشکل داریم. تا مشکل حکمرانی حل نشود با تکیه بر یک عامل متغیر در سیاست‌های پولی نمی‌توان تورم را کنترل کرد.

منبع: روزنامه هم میهن

دیگر خبرها

  • استقلالی‌ها شارژ مالی شدند
  • پرداخت ۱۵ درصد از قرارداد استقلالی ها قبل از بازی با تراکتور
  • اختیارات «خطیر» در استقلال محدود شد؛ نماینده هلدینگ همه کاره شد
  • تصمیم مهم مالک جدید در خصوص علی خطیر |‌ باد به پرچم نکونام می‌وزد
  • اختیارات «خطیر» در استقلال محدود شد/ نماینده هلدینگ همه کاره شد
  • همتی: آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد
  • عذرخواهی دومفریز از تئو هرناندز: اشتباه کردم که آن بنر را در دست گرفتم
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت اقدام توهین‌آمیز به امام (ره)
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت توهین‌ به امام (ره)
  • دستگیری عاملان توهین به وینیسیوس در ال‌کلاسیکو