Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، آذین علیزاده اصل، متخصص قلب و عروق و عضو مرکز تحقیقات قلب بیمارستان شهید رجایی با اشاره به طراحی رشته و بخش کاردیوآنکولوژی در این مرکز گفت: کاردیو آنکولوژى رشته جدید از تلفیق رشته‌هاى کاردیولوژى و آنکولوژى بوده و به علت تاثیرات مهم و سرنوشت ساز انواع سرطانها و درمان‌هاى رایج آنها روى سیستم کاردیوسکولار، از اهمیت ویژه‌اى برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کلینیک کاردیوآنکولوژى با همکارى هماتوآنکولوژى و رادیوآنکولوژى از بیش از دو سال پیش تاسیس و روز بروز بر تعداد بیماران ما افزوده مى‌شود؛ ارجاع بیماران به کلینیک کاردیوآنکولوژى طبق گایدلاین‌هاى ASE و ACC قبل از شروع درمان و به فواصل مقتضى بعد از انواع درمان صورت مى‌گیرد.

این متخصص قلب و عروق بیان داشت: مرکز تحقیقات کاردیوآنکولوژى در وزارت بهداشت تصویب شده و در حال تاسیس است؛ اساسنامه براى آموزش دوره‌هاى کوتاه مدت ٦ ماهه کاردیوآنکولوژى و سپس راه اندازى دوره فلوشیپ این رشته، در دست تهیه است؛ ضمن اینکه هدف ایجاد مجله‌اى با این عنوان جزء ایده‌هاى بعدى است.

علیرزاده با بیان اینکه کنفرانس‌ها و کنگره‌هاى متعددى در این خصوص برگزار کرده‌ایم،گفت: بدیهى است هرگونه تلاش در این زمینه در جهت کمک به بیماران، کاهش عوارض فراوان قلبى و افزایش طول عمر با کیفیت آنها بسیار مفید و موثر خواهد بود.

وی گفت: این رشته توسط بنده و با تکمیل همه شاخه‌ها و زیر ساخت‌های درمانی،آموزشی و پژوهشی برای اولین بار در خاورمیانه، در این بیمارستان راه اندازی شده است.

عضو هیأت علمی بیمارستان قلب شهید رجایی با تشکر از همکاری و کمک ریاست بیمارستان قلب شهید رجایی در ایجاد این رشته، متذکر شد: بیماران سرطانی به دلیل درمان‌های مربوط به بیماری خود، دچار عوارض قلبی می‌شوند.

علیزاده با اشاره به روند ایجاد این رشته، اضافه کرد: همزمان با دنیا در ایران نیز از 4 سال پیش، با ایجاد کلینیکی در بیمارستان قلب شهید رجایی این خدمات آغاز شد و به مرور با همکاران آنکولوژی ارتباط گرفتیم و به دنبال آن نیز مراجعه بیماران آغاز شد.

تأثیر قلب از داروهای سرطان

این فوق تخصص اکو کاردیو گرافی گفت:‌ بالغ بر 1000 بیمار داریم که به طور متناوب با ما در ارتباط هستند و با این روش راه وریدی در بیماران سرطانی ایجاد می‌شود. قلب از ارگان‌های مهمی است که از داروهای سرطانی تاثیر می‌پذیرد و مصرف این داروها باعث ایجاد بیماری‌هایی در عروق قلب شده و ضعف ماهیچه قلب را به همراه دارد.

وی افزود:‌ همکاران ما در بخش آنکولوژی بیماران سرطانی که دچار چاقی یا مشکلات قلبی هستند را نزد ما می‌فرستند؛ به طوری که از همان ابتدای شیمی درمانی بیماران، ما اقدامات پیشگیرانه را انجام می‌دهیم.

علیزاده اصل با اشاره به شیوع سرطان سینه در زنان، گفت: سابقه بیماری قلبی و نامنظمی حرکات قلب در چنین افرادی بیشتر است، اما در برخی افراد که علامتی ندارند نیز امکان بروز وجود دارد.

فارس

انتهای پیام/

20 / 20 آذین علیزاده اصل متخصص قلب و عروق عضو مرکز تحقیقات قلب بیمارستان شهید رجایی کاردیوآنکولوژی راه اندازی رشته «کاردیوآنکولوژی» درمان بیماران سرطانی کلینیک کاردیوآنکولوژى تأثیر قلب از داروهای سرطان شیوع س

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: متخصص قلب و عروق کاردیوآنکولوژی درمان بیماران سرطانی شیوع س بیماران سرطانی شهید رجایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۷۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان

«جزو ۱۰ کشور اول در رشد سرطان هستیم.» این جمله را قبل‌تر رئیس مرکز تحقیقات سرطان به خبرآنلاین گفته بود، بیماری‌ای که اگرچه این روز‌ها روش‌های زیادی برای درمان و کنترل آن وجود دارد، اما هیچکدام از این روش‌ها جای پیشگیری از ابتلا به سرطان را نمی‌گیرد، پیشگیری‌ای که شاید فقط لازم است تغییری در سبک زندگی‌مان ایجاد کنیم، حتی تغییراتی در خوردن چایی یا استفاده از مسواک، این‌ها نتیجه یک پژوهش ۲۰ ساله است، وقتی مردم یک نقطه از ایران بیشتر از هر جای دنیا به سرطان مبتلا می‌شدند یک تیم پژوهشی برای ۲۰ سال حدود ۵۰ هزار نفر از آن‌ها را زیر نظر گرفت تا سر نخ این کلاف به‌هم پیچیده پیدا شود؛ رضا ملک‌زاده، وزیر اسبق بهداشت، سرپرست آن تیم تحقیقاتی بود، او به خبرنگاران می‌گوید: «یک زمانی یک نقطه از ایران در دنیا بیشترین میزان شیوع سرطان‌ها را داشت، آن نقطه گنبد کاووس بود که سرطان مری در این شهر بیشتر از همه جای دنیا بود.»

به گزارش خبرآنلاین، ملک‌زاده ادامه می‌دهد: «همیشه علاقه داشتم دلیل این مسئله را متوجه شوم، بنابراین حدود ۲۰ سال در این نقطه از کشور و در ۳۶۴ روستا مطالعه خود روی حدود ۵۰ هزار نفر از افراد سالم شروع کردیم، مثلاً از این تعداد ۵۰۰ نفر از آن‌ها سرطان مری گرفتند و آن‌ها را با افرادی که به سرطان مبتلا نشدند مقایسه کردیم.»

وزیر اسبق بهداشت بیان می‌کند: «به این نتیجه رسیدیم که ابتلا این افراد به سرطان ۷ علت دارد، عدم مصرف سبزیجات، عدم مصرف میوه‌جات کافی، مصرف آب آب‌انبار، زندگی در خانه‌های تنگ و تاریکی که دود آن را گرفته بود، اصللاحاً به آن آلودگی درون خانه می‌گوییم آن‌ها با چوب و ذغال هم خانه را گرم می‌کردند و هم پخت و پز می‌کردند، بنابراین خانه پر از دود شده بود. مصرف چایی داغ یکی دیگر از دلایل بود، برخی‌ها چایی را در دمای ۶۵ الی ۷۰ درجه مصرف می‌کردند. مصرف تریاک و عدم مسواک زدن دندان‌ها از دیگر دلایل بود.»

ملک‌زاده می‌گوید: «در ۲۰ سال این ۷ علت را پیدا کردیم و برای این پژوهش جایزه بین‌المللی هم گرفتیم، جالب این‌که تاثیر تریاک و چایی داغ بر ابتلا به سرطان را برای اولین بار در دنیا ثابت کردیم، قبل‌تر گمان می‌کردند سیگار سرطان‌زا است، اما ما ثابت کردیم تریاک از سیگار سرطان‌زا‌تر است.»

جوان شدن سن ابتلا به سرطان

وزیر اسبق بهداشت درباره جوان شدن سن ابتلا به سرطان به خبرنگاران می‌گوید: «سرطان‌ها در همه دنیا وارد سن جوانی شده است، در ایران هم این اتفاق افتاده و افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا می‌شوند، دلیل آن هم تغییر سبک زندگی آدم‌ها است، غذا‌های فست فودی چیز‌هایی هستند که اگر آدم‌ها از سنین کودکی آن را مصرف کنند کمک می‌کند افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا شوند؛ بنابراین شیوه زندگی ما مدرن شده است لذا ما هم با مشکلات غیرمدرنیزاسیون مواجه هستیم و هم با مشکلات مدرن شدن جامعه.»

او بیان می‌کند: «علاوه بر تغییر سبک زندگی به‌ویژه در غذا خوردن، موارد دیگری هم وجود دارند که سبب ابتلا به سرطان می‌شود، مانند مصرف سیگار، مواد مخدر و آلودگی هوا که متاسفانه در شهر‌های بزرگ خطرات جدی برای ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی ایجاد می‌کنند.»

دیگر خبرها

  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس