Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران اوچی اردبیلی روز یکشنبه در نشست با فناوران مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل افزود: در حال حاضر در این مرکز ۱۶ واحد فناور با ۳۴ ایده فناور مستقر می‌باشند که ۲ شرکت دانش‌بنیان شده‌ است.

وی به نام‌گذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید اشاره کرد و اظهارداشت: امسال بهترین فرصت برای واحدهای مرکز رشد است تا تمام تلاش خود را برای تسریع اخذ مجوز، ثبت اختراع و رسیدن به تجاری سازی محصولات بکار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به موازات بازنگری در طرح‌ها، باید بازنگری در خدمات و حمایت‌های مرکز رشد نیز صورت گیرد تا خدمات متناسب شود، ادامه داد: فعالیت‌های جهاد دانشگاهی استان اردبیل در حوزه درمان ناباروری و سلول درمانی توسعه خوبی یافته و انتظار داریم واحدهای فناور نیز از این فرصت برای ارائه طرح‌های مرتبط اقدام کنند.

رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: با شیوع ویروس کرونا شرایطی فراهم شده تا مراکز رشد با ایده‌ و طرح‌های خود در کاهش شیوع این بیماری کمک کنند.    

وی بر لزوم توجه فناوران به موضوعات مرتبط با ویروس کرونا تاکید کرد و افزود: برای دستیابی به اهداف مرکز رشد جهاد دانشگاهی باید زمان‌بندی مناسبی برای طرح‌های موجود در نظر بگیریم و میزان اعتبار مورد نیاز، تجهیزات و ارتباطات لازم را منظور نماییم.

او بیان‌کرد: به همین منظور طرح‌های موجود در این مرکز مورد بازنگری قرار خواهد گرفت تا در کنار توسعه فعالیت‌ها، میزان انطباق آن‌ها با توانمندی‌های شرکت‌های فناور سنجیده شود.

اوچی اردبیلی گفت: پارسال در کنار حمایت‌های مادی و معنوی از فناوران، با هماهنگی  مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی تسهیلات بانکی به واحدها اعطا شد و امسال نیز ارائه تسهیلات را تسهیل خواهیم کرد.

برچسب‌ها سازمان جهاد دانشگاهی اردبیل بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان جهاد دانشگاهی اردبیل بهداشت و سلامت سازمان جهاد دانشگاهی اردبیل بهداشت و سلامت جهاد دانشگاهی مرکز رشد طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۷۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، صمد بهزاد در بازدید شاهین رستم‌پور مشاور معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: مذاکرات و پیگیری‌های لازم از طریق وزارت جهاد کشاورزی برای تولید بذور سبزی و صیفی‌جات در این شرکت انجام شده است.
وی تاکید بر لزوم فراهم شدن فضای مناسب و بستر علمی در تولیدات زراعی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان افزود: این مجتمع اقتصادی به دنبال تحقق تولید محصولات کشاورزی پول‌ساز با راندمان بالا بوده و این امر را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان این که در کنفرانس کشاورزی اوراسیا مقرر شد که ایران بذر مورد نیاز کشور‌های منطقه را تامین کند و مقدمات آن در وزارت جهاد کشاورزی فراهم شده است، اظهار کرد: برای تحقق این هدف، با دعوت از کارشناسان و تولیدکنندگان اوراسیا، توان مجتمع عظیم ملی کشت و صنعت مغان را در زمنیه تولید بذر به صورت شایسته معرفی خواهیم کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی نیز در این بازدید با تاکید بر بهره‌برداری از ظرفیت‌های کشت و صنعت مغان در زمینه‌های مختلف گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق در حوزه تولید بذر، ارقام جدیدی را معرفی کرده و با جایگزینی ارقام پربازده و اقتصادی، عملکرد تولیدی این شرکت را افزایش دهیم.
شاهین رستم‌پور آینده کشاورزی ایران را منوط به فراهم شدن بستر تولیدات پایه، علمی و فعالیت تحقیقاتی مجتمع‌‎هایی مانند کشت و صنعت مغان دانست و افزود: با استفاده از ظرفیت موجود در این بنگاه اقتصادی بزرگ استان اردبیل، می‌توان نهال‌های خوبی را در این شرکت تولید و به باغات کل کشور معرفی کرد.
وی با اشاره به آینده درخشان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در حوزه تولید بذر و نهال اظهار کرد: کشت و صنعت مغان با همکاری متخصصان بین‌المللی بذر به زودی تولید بذر محصولاتی همچون خیار، گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، کدو، هندوانه، ملون و لوبیا را شروع خواهد کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی بیان کرد: پس از آزمایش اولیه و تایید لاین برای سال آتی و معرفی برند مشترک می‌توان بازار خوبی را در زمینه تولید بذر برای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان فراهم و از واردات بذور مختلف جلوگیری کرده و بازار داخلی را با بذور تولیدی برند مغانه تامین کرد.
رستم‌پور سرمایه‌گذاری در بخش تولید بذر را دارای سود کلان عنوان و تاکید کرد: شرکت کشت و صنعت مغان می‌تواند با برنامه‌ریزی پنج ساله در امر تولید بذور صیفی و نهال، چند برابر تولیدات فعلی خود سود کسب کند.

دیگر خبرها

  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • همه چیز درباره ثبت اختراع در سطح جهانی یا پتنت بین‌المللی