Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم شرق مازندران در مجلس یازدهم با تاکید بر استفاده از خودباوری جوانان ایرانی، گفت: تفکر جهادی و عزم همگانی برای ریشه‌کنی کرونا ویروس نیاز است. ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۷ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نکا، غلام‌رضا شریعتی امروز در دیدار با مدیر و کارکنان نیروگاه نکا با تقدیراز خدمات و تلاش‌های مدیران و کارکنان نیروگاه در عرصه تولید انرژی و اقدام جهادی در تولید و تحویل محلول ضدعفونی کننده به سازمان‌ها و دستگاههای اجرایی جهت مقابله با ویروس کرونا در استان‌های مازندران و گلستان، اظهار داشت: امیدواریم سال جدید برای ملت بزرگ ایران و امت اسلامی سالی سرشار از موفقیت، بهروزی و فائق آمدن بر مشکلات باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برون رفت از مشکل فراگیر بحران کرونا را مستلزم تفکر جهادی و عزم همگانی دانست و افزود: در میدان مبارزه با این ویروس و پاسداری از سلامت مردم همه دستگاه‌ها باید تلاش کنند و با جدیت بیشتری پای کار بیایند تا با همیاری و همکاری یکدیگر بتوانیم زودتر از این بحران عبور کنیم. 

منتخب مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس یازدهم بر ضروت تعامل، هم افزایی و تلاش بیشتر همه مدیران دستگاه‌های اجرایی منطقه برای رفع مشکلات حوزه انتخابیه شهرستانهای نکا، بهشهر و گلوگاه تأکید کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری: مدیریت جهادی و تکیه به ظرفیت جوانان عامل شکوفایی اقتصاد استتلاش کارکنان کارخانه کویرتایر برای تحقق جهش تولید و مدیریت جهادی به‌روایت تصویر«جهش تولید» در سایه مدیریت جهادی محقق می‌شود

مدیرعامل شرکت مدیریت تولیدبرق نکا نیز در خصوص بهره برداری و نگهداری و تعمیرات واحدها، پایداری تولید، آمادگی واحدها برای تأمین برق در فصول تابستان، اجرای طرحهای بهینه سازی و پروژه در حال اجرای احداث واحدهای گازی جدید و آب شیرین کن را ضروری دانست.

وی به مشارکت و حضور فعال کارکنان نیروگاه در فعالیت‌های اجتماعی و کمک رسانی به هموطنان آسیب دیده از حوادث طبیعی اشاره کرد و گفت: با شیوع ویروس کرونا در کشور همکاران ما بصورت شبانه روز تلاش می‌کنند تا با تولید محلول ضدعفونی کننده سطوح و تحویل رایگان به سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی استانهای شمالی بخصوص مازندران و گلستان، در جبهه مقابله با این ویروس خطرناک و صیانت از سلامت هموطنان در کنار مدافعان سلامت ایفای وظیفه کنند.

انتهای پیام/ 681/ی      

 

R41358/P/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۷۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، جعفر جندقی اظهار کرد: هم‌زمان با اجرایی شدن پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیک» در سازمان حفاظت محیط زیست تدوین طرح پویش شهر بدون پلاستیک در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاع رسانی عمومی انجام شود.

وی افزود: در پی مطالعات سلول‌های انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آن‌ها به چرخه مواد غذایی انتقال میکروپلاستیک‌ها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافت‌هایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است برای بیماران زمینه‌ای پیامدهایی را داشته باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نگرانی‌های اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زباله‌های میکروپلاستیکی به علت ناقل پاتوژن‌ها و فلزات سنگین باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمون‌ها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، سرطان و در توسعه رشد و مجرای تناسلی جنین شود.

جندقی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها می‌تواند انواع اختلالاتی همچون بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع دو و آنزیم‌های کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده می‌توانند به وجود آیند.

وی اظهار داشت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

کد خبر 751161

دیگر خبرها

  • استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • با ۲۱ میلیون نفر بی سواد دمکراسی حاکم می شود؟
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز بسیج سازندگی
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • سرلشکرسلامی: رفع محرومیت تنها با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی