Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نوشته روز یکشنبه روزنامه «اکتو»، «ادوارد فیلیپ» نخست‌وزیر فرانسه گفت: سه‌شنبه ۲۸آوریل(۹ اردیبهشت)، راهبرد خروج از قرنطینه فرانسه و از سرگیری فعالیت‌ها در کشور را ارائه می‌دهد. قرنطینه‌ای که با دو بار تصمیم دولت تا ۱۱می(۲۲ اردیبهشت) تمدید شده است.




این روزنامه فرانسوی نوشت: دولت برای خروج از قرنطینه و از سرگیری فعالیت‌ها از ۱۱ مِی و پیروزی موفقیت‌آمیز در چالش مواجهه با پیچیدگی موجود که شامل موسسه‌های آموزشی می‌شود، باید تصمیم‌های اساسی اتخاذ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رایزنی‌ها در طول پایان هفته پیش می‌رود زیرا نخست‌وزیر فرانسه قرار است عصر سه‌شنبه، نشستی با معاونان برای بحث و رای‌گیری در خصوص برنامه خروج از قرنطینه برگزار کند.

فیلیپ گفته، برنامه خروج از قرنطینه و تحلیل‌های مرتبط را در مجلس شورای ملی در خصوص ۶ موضوع شامل ماسک، آزمایش و ایزوله کردن در مدارس، اشتغال، فروشگاه‌ها، حمل‌ونقل و اجتماع‌ها برای پیشگیری از شیوع کووید-۱۹ ارائه خواهم کرد.
او همچنین گفته، از زمان شروع بحران همیشه مراقبت کردم که به کار قانون‌گذاری پارلمان احترام گذاشته شود. راهبرد خروج از قرنطینه در مجلس شورای ملی اعلام خواهد شد.

دولت فرانسه در حالی تصمیم به خروج تدریجی از قرنطینه گرفته که ۱۶۱ هزار و ۴۸۸ نفر تاکنون به کووید-۱۹ مبتلا شده‌ که از این تعداد ۲۲ هزار و ۶۱۴ نفر جان باخته‌اند.
از سوی دیگر نرم‌افزار ردگیری افراد مبتلا که دیگران را از تماس با این بیماران مصون نگه می‌دارد نیز به همین منظور ارائه می‌شود.

«سدریک او» وزیر امور دیجیتال فرانسه امروز (یکشنبه ۷ اردیبهشت) در گفت‌وگو با روزنامه «ژورنال دو دیمانش» گفته، توسعه این برنامه برای ۱۱ می‌(زمان پایان قرنطینه) یک چالش است.
دولت فرانسه تصمیم گرفته به نمایندگان پارلمان این کشور اجازه دهد در مورد طرحی برای راه‌اندازی نرم‌افزار ردگیری تماس‌ها با هدف مقابله با شیوع ویروس کرونا، رای‌گیری کنند.
 



او می‌گوید: گروهی از دانشمندان و کارشناسان حوزه بهداشت می‌گویند برنامه «استاپ کووید» که کاربردی مبتنی بر داوطلبانه بودن و ناشناس ماندن افراد مبتلاست، ابزاری اساسی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا خواهد بود.
دولت در ابتدا قصد داشت در روزهای ۲۸ و ۲۹ آوریل (۹ و ۱۰ اردیبهشت) بدون برگزاری جلسه رای‌گیری در پارلمان، این مساله را به بحث و گفتمان بگذارد.

تصمیم‌های دولت و به کارگیری این ابزار برای کنترل شرایط پس از خروج از قرنطینه در حالی است که طبق نظرسنجی تازه «ژرونال دو دیمانش» فقط ۳۹ درصد فرانسوی‌ها به دولت این کشور برای مقابله با ویروس کرونا اعتماد دارند.
میزان اعتماد فرانسوی‌ها به دولت در طول یک هفته گذشته هفت درصد دیگر کاهش یافته است. این کاهش اعتماد به مثابه نگرانی مردم از شرایط پیش روست.

راهبرد بازگشت تدریجی به شرایط پیش از کرونا در فرانسه در زمانی پیش می‌رود که این کشور همچنان از کمبود ماسک رنج می‌برد؛ به نوشته ژورنال دو دیمانش، «برونو لو مر» وزیر دارایی فرانسه در یادداشتی تصریح کرده که در فرانسه به اندازه کافی ماسک وجود ندارد. او گفته تعداد واحدهایی که بتوانند در پایان زمان قرنطینه، بیش از یک یا دو ماسک در اختیار هر فرد قرار دهند، ناکافی است.

شورای علمی فرانسه بر پوشیدن منظم ماسک در اماکن عمومی توصیه می‌کند در حالی که نخست وزیر هفته گذشته گفته بود احتمالا استفاده از ماسک باید در حمل‌ونقل عمومی برای جلوگیری از شیوع کرونا اجباری باشد.
وزیر بهداشت فرانسه نیز گفته بود که قرنطینه ۶۰ هزار فرانسوی را از مرگ نجات داده است. خروج از قرنطینه و از سرگیری فعالیت‌ها در این کشور می‌تواند پیامدهای بسیار جدی داشته باشد.

مجلس سنای فرانسه هفته گذشته لایحه اصلاحیه بودجه سال ۲۰۲۰ دولت این کشور را به منظور لحاظ هزینه‌های مقابله با پیامدهای اقتصادی شیوع ویروس کرونا تصویب کرد.
بر پایه این اصلاحیه، ارزش «بودجه بحران» دولت فرانسه با هدف غلبه بر رکود اقتصادی ۸ درصدی در سال جاری میلادی به میزان ۱۱۰ میلیارد یورو افزایش می‌یابد.

در اصلاحیه مصوب مجلس سنای فرانسه افزون بر ۲۴ میلیارد یورو کمک دولتی برای جبران توقف بازپرداخت وام‌های فعالان اقتصادی و ۲۰ میلیارد یورو نیز برای حمایت از شرکت‌های استراتژیک فرانسه از جمله ایرفرانس در نظر گرفته شده است.
همچنین دولت براساس این اصلاحیه قادر خواهد بود تا ۷ میلیارد یورو به کسب‌وکارهای خُرد و کارکنان پاره وقت شرکت‌ها کمک کند و ماهانه نیز ۱۵۰ یورو یارانه برای خانوارهای فقیر و ۱۰۰ یورو برای هر کودکان نیازمند فرانسوی در نظر بگیرد. این یارانه جدید افزون بر کمک‌های جاری دولت در قالب کمک‌ هزینه مسکن و حمایت مالی و اجتماعی از خانوارهای نیازمند و حمایت مالی از کودکان فرانسوی خواهد بود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: خروج از قرنطینه میلیارد یورو ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۷۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه سنگین همتی به سخنان قالیباف: زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید

رییس پیشین بانک مرکزی نوشت: رییس مجلس گفته‌اند مالیات بر سوداگری شامل ۰.۵ درصد جامعه می‌شود و نگرانی ندارد! حتی اگر درصد اعلامی درست هم باشد، این نوع اظهارنظر بی‌توجهی به کارکرد علم اقتصاد و انتقال اثرات غیرمستقیم این نوع از مالیات‌ها به سایر طبقات جامعه و فراهم شدن اسباب خروج سرمایه از کشور است.

عبدالناصر همتی، رییس پیشین بانک مرکزی در تازه‌ترین یادداشت در فضای مجازی نوشت: رییس مجلس گفته‌اند: مالیات بر سوداگری شامل ۰.۵ درصد جامعه می‌شود و نگرانی ندارد!

حتی اگر درصد اعلامی درست هم باشد، این نوع اظهارنظر بی‌توجهی به کارکرد علم اقتصاد و انتقال اثرات غیرمستقیم این نوع از مالیات.‌ها به سایر طبقات جامعه و فراهم شدن اسباب خروج سرمایه از کشور است.

در واقع برمبنای مالیات بر عایدی سرمایه از کسانی که به حکم عقل، در مقابل تورم از خود حفاظت می‌کنند، مالیات گرفته و صرف مخارجی می‌کنند که غالبا برای رشد اقتصادی زیان‌بار هستند.

بهتر است به جای این اقدامات، با علل تورم که موجب سفته‌بازی است، مقابله کنید و این‌قدر هم زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید!

دیگر خبرها

  • پی‌اس‌جی 109 میلیون یورو ضرر کرد!
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • ببینید | اولین واکنش معاون ابراهیم رئیسی به خبر فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • کنایه سنگین همتی به سخنان قالیباف: زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • ماجرای عجیب طراح سوالات کنکور | اجازه خروج به او ندادیم تا اینکه چهلم همسرش رسید + فیلم
  • احتمال خروج FIA از فرانسه پس از صد سال