Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@05:04:44 GMT

تجربه چین در مقابله با ویروس کرونا

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۸۶۴۴

تجربه چین در مقابله با ویروس کرونا

خبرگزاری تسنیم: به نقل از رادیو بین المللی چین، از اوج شناسایی بیش از 13 هزار مورد جدید مبتلا به کروناویروس جدید در یک روز تا هیچ مورد جدید و هیچ بیمار در وضعیت حاد، پیروزی بزرگ شهر وو هان در مقابله با کروناویروس 2019 است و اهمیت فراوانی دارد؛ ولی این نتایج به آسانی به دست نیامد.

بسیاری از شخصیتهای بین المللی می پرسند چین چطور توانست در مدتی کوتاه با موفقیت و به طور موثر این حادثه بزرگ و ناگهانی بهداشت عمومی را که از لحاظ سرعت شیوع ویروس، افزایش شمار مبتلایان و مشکلات پیشگیری و مهار بیشتر از تمام حوادث دیگر از زمان تاسیس جمهوری خلق چین بوده، سامان بدهد؟ در واقع، پاسخ این پرسش بسیار ساده است: وقف همه چیز برای مردم و اتکای کامل به مردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احزاب زیادی در جهان وجود ندارد که همانند حزب حاکم چین خدمت به مردم را در اساسنامه خود درج کرده و اندیشه توسعه مبنی بر مردم محوری را در همه حلقه های سیاستمداری خود قرار داده باشند. پس از شیوع کروناویروس جدید، شی جین پینگ رئیس جمهور چین همواره تاکید کرد که باید امنیت جان و سلامت مردم نخستین اولیت قلمداد شود.

چین تحت هدایت این اندیشه به سرعت اقدام کرد و به معالجه بیماران و پیشگیری و شیوع ویروس پرداخت. همانطور که تدروس آدهانوم مدیر کل سازمان بهداشت جهانی پس از بازدید از اقدامات چین در پیشگیری و مهار شیوع کروناویروس جدید گفت: از هر چیز موجود استفاده می شود و برای نجات بیماران هر روشی به کار گرفته می شود. حقیقت ثابت می کند که روشهای چین موفق بوده است.

به همین دلیل که چین همواره منافع مردم را در نخستین اولویت قرار می دهد، ابتکار 1 میلیارد و 400 میلیون مردم چین به طور کامل به کار افتاد. رهبر چین از همان ابتدا، مقابله با شیوع کروناویروس جدید را «نبرد خلق» نامید. شی جین پینگ در گفتگوی تلفنی با رهبران کشورهای خارجی تاکید کرد که مردم چین در کسب پیروزی در مقابله با ویروس به ما نیرو و اطمینان دادند. وی مردم را قهرمانان واقعی نامید و از آنان تقدیر کرد. 1 میلیارد و 400 میلیون مردم چین تحت هدایت و رهبری شی جین پینگ با ایجاد نظام پیشگیری و مهار مشترک که هر گوشه شهرها و روستاها را زیر پوشش قرار داد، از شیوع ویروس جلوگیری شد.

مارتین آلبرو عضو فرهنگستان علوم اجتماعی انگلستان در ارزیابی خود گفت که همبستگی چینیان در مقابله با کروناویروس جدید، تلاش آنها برای کار و تحت انضباط قرار دادن خود آنها و حفظ روحیه مطلوب و اخلاق نیک در مقابل بحران، تأثیر عمیقی در ذهن سراسر جهان باقی گذاشت.

همبستگی باعث پیروزی می شود. امروز، چین بحران شیوع کروناویروس جدید را پشت سر گذاشته و تسریع احیای توسعه اقتصادی و اجتماعی را کلید می زند و اطمینان و توانایی دارد در سال جاری میلادی هدف توسعه ایجاد همه جانبه جامعه نسبتا مرفه را تحقق خواهد بخشید. وقف همه چیز برای مردم و اتکای کامل به مردم، نیروی محرکه بی پایان توسعه چین و تلاشهای چین برای تحقق اهداف خود است.

منبع: فردا

کلیدواژه: مقابله با ویروس کرونا چین شیوع کروناویروس جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۸۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکیان : دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد/ در درمان بیماری های خاص مانده‌ایم

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به پوشش بیمه‌ای هزینه های دندانپزشکی، گفت: در هیچ کجای دنیا، دولت بیماری هایی که زندگی مردم را به خطر نمی اندازد را پوشش نمی‌دهد و ابتدا به سراغ بیماری های خاص می رود در حالی که ما هنوز در پوشش بیماری های خاص مانده ایم.

به گزارش شفقنا؛ مسعود پزشکیان در خصوص وضعیت هزینه های دندانپزشکی، اظهار داشت: قدم اول برای مردم درحوزه دندانپزشکی، پیشگیری است و اگر پیشگیری نشود، هزینه های سنگین را برای مردم و جامعه تحمیل می کند؛ بنابراین اگر بتوانیم در قدم اول مسایل پیشگیری و آموزش را در جامعه به همه کسانی که در خطر مشکلات دندانی هستند ارائه دهیم، می تواند مشکل ما را حل کند.

وی ادامه داد: دولت باید وضعیت بیمه‌ای را اصلاح کند چراکه نه تنها برای درمان‌هایی مثل دندانپزشکی، بلکه در درمان بیماری های  خاص و سرطانی هم مانده‌ است. در هیچ کجای دنیا، دولت بیماری هایی که زندگی مردم را به خطر نمی اندازد را پوشش نمی‌دهد و ابتدا به سراغ بیماری های خاص می رود در حالی که ما هنوز در پوشش بیماری های خاص مانده ایم.

آقای پزشکیان نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پوشش بیمه ای بیماران سرطانی گفت: دولت قرار بود ۱۰ درصد خالص هدفمندی را برای بیماران صعب العلاج هزینه کند اما این کار را هم نکردند؛ درحالی که قانون و منبع برای این مساله وجود دارد اما دولت اجرا نمی کند.

وی در خصوص تامین داروهای بیماران سرطانی اظهار داشت: مشکل تولید ما، نبود منابع برای تامین نیاز است؛ شرکت‌های دارویی، دارو تولید می کنند اما دولت پول آنها را نمی دهد؛ لذا برای تولید با مشکل مواجه هستند؛ دولت به مجموعه شرکت های دارویی، نزدیک به ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد که رقم کمی نیست. ما جلساتی در این خصوص داشتیم و گزارشی هم در صحن در مورد کمبود و گرانی دارو ارائه شد اما نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دارویی کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کردند که نباید این مخالفت صورت می گرفت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جوان‌گرایی نباید تبدیل به مسابقه قدرت‌طلبی جوانان شود
  • پزشکیان: دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • پزشکیان : دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد/ در درمان بیماری های خاص مانده‌ایم
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • چرا تجربه شکست خورده را تکرار می‌کنید؟
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق