Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از کش و قوس های فراوان بالاخره در مراسمی حسین‌پور از مدیرعاملی شرکت چوب و کاغذ مازندران تودیع و سعیدی به عنوان مدیر عامل جدید این مجموعه معارفه شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران که از مردادماه سال 1376 در ساری با ظرفیت اسمی 175 هزار تن افتتاح و آغاز به کار کرد، دیری نپایید که به عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده انواع کاغذ در کشور تبدیل شد و به نماد و هویت صنعت مرکز مازندران مبدل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این شرکت طی بیش از دو دهه فعالیت خود، فراز و نشیب‌های فراوانی را پشت سر گذاشت، اما طی پنج سال اخیر، فشارها و مشکلات کمر این شرکت را خم کرد و حوادث یکی پس از دیگری موجب شد تا لنگ لنگان راهی سخت را بپیماید.

از حدود پنج سال گذشته، 5 مدیر تودیع و معارفه شدند و همین برای دانستن وخامت اوضاع و شرایط بحرانی این شرکت کافی است.

درست دی ماه سال 97 بود که حسین پور به عنوان مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران منصوب و کارش را بعد از گذراندن در شرکت سیمان مازندران در این مجموعه آغاز کرد.

کمبود نقدینگی، فقدان مواد اولیه، وعده درمانی و دست روی دست گذاشتن‌ها موجب شد تا در حالی که این شرکت علیرغم ظرفیت اسمی 175 هزار تنی در سال 95 موفق به ثبت رکورد تولید 190 هزار تنی در سال 92 می‌شود اما طی سال گذشته، میزان تولیدش از مرز 50 هزار تن تجاوز نمی‌کند؟!

بعد از موضوع واگذاری این شرکت به بخش خصوصی و فروش آن توسط سهامدار اصلی چوب و کاغذ که یکی از مجموعه‌‌های وابسته به بانک ملی است، ابتدا رسانه‌های مازندران به این موضوع واکنش نشان دادند و بعد مسئولان پیگیر ماجرا شدند و آگهی فروش سهام شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران به عنوان بزرگ‌ترین کارخانه تولید کاغذ خاورمیانه لغو شد.

تا اینکه آنچه شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا اعلام کرد به دلیل شرایط کشور که درگیر کرونا بود تنها زمان واگذاری تغییر کرد.

بعد از این ماجرا شنیده‌های زیادی مطرح شده بود که مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران به زودی تغییر می‌کند اما با رایزنی‌های صورت گرفته جلوی این تغییر و تحول گرفته شد و کمی به تاخیر افتاد.

اما در جلسه ای که بعد از ظهر امروز با حضور مدیران شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا در محل دفتر مرکزی شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران برگزار شد حسین پور، مدیرعامل پیشین این شرکت تودیع و سعیدی به عنوان مدیر عامل جدید این مجموعه معارفه شد!

به گزارش بلاغ، شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران بزرگترین تولید کننده کاغذ در ایران با ظرفیت مجموعاً ۱۷۵ هزار تن شامل ۹۰ هزار تن کاغذ روزنامه و چاپ و تحریر و ۸۵ هزار تن کاغذ فلوتینگ است. میزان سرمایه گذاری در این شرکت ۶۰۰ میلیون دلار برآورد می شود که شامل سرمایه گذاری ریالی و ارزی و هزینه های فاینانس است. این شرکت در سال 1376 و به صورت سهامی عام افتتاح و راه اندازی شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران حسین پور هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۹۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدصادق خیاطیان، ضمن تأکید بر اینکه صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود، گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند که میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بیش از  ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود:درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.  خیاطیان درخصوص ترغیب شرکت های بزرگ برای ورود به حوزه دانش بنیان تأکید کرد: یک راهکار این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند و راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است. وی ، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود : صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهاد‌های تخصصی، یکی از راهکار‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است.  رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: حوزه معدن یکی از بخش‌های است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌هایی مانند رویداد چادرو (Chadro 2023) ( رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو) حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. خیاطیان گفت : ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیاز‌های فناورانه را احصا و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.  

دیگر خبرها

  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • پیام تبریک مدیرعامل مس بابت قهرمانی در لیگ برتر
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • چه زمانی از تیرآهن هاش استفاده کنیم؟
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید