Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - فاطمه عسگری نیا: کارمندان دستگاه‌های اجرایی عموما به سرکار خود بازگشته‌اند، اما سازمان هدفمندی یارانه‌ها تنها پذیرای پرسنل این سازمان است و از پذیرش ارباب رجوع امتناع می‌کند. میدان ولیعصر، خیابان زرتشت، نبش کوچه حسن دانش کیان سازمان هدفمندی یارانه ها؛ آدرسی است که شهرستانی‌ها و تهرانی‌ها پرسان پرسان خود را به آن می‌رسانند به امید این که مشکلات یارانه‌ای خود را رفع کنند؛ سازمانی خدماتی که این روزها درپی پرداخت وام یک میلیون تومانی دولت به یارانه بگیران مراجعان بسیاری دارد؛ ولی به بهانه کرونا پاسخگوی هیچ کس نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«صادق »۴۵ ساله است، مردی سبزه رو با لهجه جنوبی ، او به همشهری آنلاین می گوید: از اهواز برای پیگیری مشکلش راهی تهران شده و از ساعت ۶ صبح مقابل ساختمان هدفمندی یارانه‌ها ایستاده اما اجازه ورود پیدا نمی کند. او توضیح می دهد:« تمام خطرهای سفر را به جان خریده و راهی تهران شده‌ام به امید اینکه گرهی از مشکلم باز شود، اما این جا هم می‌گویند به خاطر کرونا تعطیل است»

حرف های صادق را «علی » مرد میانسال کرجی ادامه می دهد و می گوید:« پارسال یارانه دختر و پسرم از لیست یارانه خانوار ما قطع شد. از 3 ماه پیش به اینجا می آیم اما کسی پاسخگو نیست و ارباب رجوع بین ساختمان هدفمندی یارانه ها و وزارت کار پاسکاری می شوند.»

بانوی سرپرست خانواری که در میان جمعیت است به جمع اضافه می شود:« در آخرین مرحله حذف یارانه ثروتمندان یارانه من هم قطع شده قبل از عید که آمدم گفتند بعد از تعطیلات عید بیایید .از روزی که تعطیلات تمام شده هر روز این جا هستیم و می گویند رئیس جمهوری دستور داده سازمان هدفمندی یارانه ها مردم را پذیرش نکند»

ازدجام جمعیت در مقابل ساختمان خطر شیوع کرونا را در بین مراجعه کنندگان تشدید و سلامتی آنها را تهدید می کند. حسین کریمی یکی از مراجعه کنندگان می گوید:« وقتی پرسنل سازمان در محل کار حضور دارند چرا مردم باید پشت درهای بسته بمانند؟»او ادامه می دهد:« اگر بهانه شان کرونا است دو تا دو تا مردم را بپذیرند و مشکل آنها را حل کنند این که هر روز مراجعه کنیم ولی کسی پاسخگو نباشد همه را عصبانی می کند.»

اعتراض‌ها موجب می‌شود یکی از کارشناسان سازمان هدفمندی یارانه ها بیرون بیاید و بین مردم حاضر می شود تا آن ها را توجیه کند ، اما عصبانیت مردم او را وادار می کند به داخل ساختمان بازگردد. در این میان یکی از عوامل انتظامی مستقر در ورودی ساختمان اعلام می‌کند سازمان بنا به دستور رئیس جمهوری تعطیل است او از مردم می‌خواهد از طریق شماره تماس های اعلام شده مشکلات خود را پیگیری کنند.

او از شماره تلفن‌هایی سخن می گوید که به گفته مردم حاضر، متصدیانش پاسخگوی آنها نیستند.

سیاوش جوانی است که همراه مادرش برای اخذ یک نامه از سازمان هدفمندی یارانه ها برای پلیس+۱۰ به این سازمان مراجعه کرده، می گوید:« اولا که این شماره های تماس را کسی پاسخگو نیست ثانیا اگر کسی هم پاسخ دهد صدور آن نامه را باید چطور دنبال کنیم؟» بحث و درگیری لفظی مردم با عوامل انتظامی مستقر می گیرد، مردم می گویند:« حداقل دولت به صورت رسمی خبر تعطیلی سازمان هدفمندی یارانه ها را اعلام کند که ما از راه های دور و نزدیک راهی این آدرس نشویم.»

کد خبر 505335 برچسب‌ها یارانه کرونا یارانه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: یارانه کرونا یارانه سازمان هدفمندی یارانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۹۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی

برخی پناهجویان افعان در «جاکارتا» نسبت به سرگردانی و بلاتکلیفی چندساله‌شان در این کشور، تجمع اعتراض‌آمیز برگزار کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، برخی از پناهجویان افغان در «جاکارتا» پایتخت اندونزی با برپایی تجمع در برابر دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل نسبت به سرگردانی و بلاتکلیفی چندساله‌شان در این کشور، دست به اعتراض زدند و خواستار حمایت این نهاد برای اسکان در کشورهای دیگر شدند.

خیابان‌های شهرهای مختلف اندونزی در سال‌های اخیر شاهد تجمعات و اعتراضات بسیاری از سوی پناهجویان افغان بوده است.

بسیاری از پناهجویان افغانستانی، بیش از 10 سال است که به اندونزی آمده‌اند با این حال پس از گذشت این مدت، جز سرگردانی و بلاتکلیفی چیزی عایدشان نشده است.

گفته می‌شود بیشتر این پناهجویان خواستار ورود نهادهای بین‌المللی به موضوع و کمک به انتقال آنها به کشور ثالث هستند.

ضرب و شتم پناهجویان افغان در اندونزیرنج بسیار پناهجویان افغانستانی در ترکیه و اندونزیجان باختن صدها پناهجوی افغان در مسیر مهاجرت به دیگر کشورها

براساس آمارها، حدود 14 هزار پناهجو در اندونزی حضور دارند که حدود نیمی از آنها را شهروندان افغانستان تشکیل می‌دهند.

این پناهجویان به امید رسیدن به استرالیا راهی اندونزی شده‌اند اما به دلیل برخی سیاست‌های دولت کانبرا، راهی برای ورود ندارند و با حالت سرگردانی و بلاتکلیفی در اندونزی متوقف مانده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی
  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند