Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@06:29:43 GMT

جهش دانشگاه علم و فرهنگ در رتبه‌بندی سایمگو

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۹۴۲۳

جهش دانشگاه علم و فرهنگ در رتبه‌بندی سایمگو

پایگاه رتبه‌بندیSIR برترین دانشگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۰ را معرفی کرد و دانشگاه علم و فرهنگ توانست با جهش قابل توجهی به رتبه ۱۰ایران و ۶۶۰ جهان دست یابد.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام پایگاه مرکز اطلاعات علمی(SID)، ۵۷ موسسه، دانشگاه و مرکز تحقیقاتی از ایران در رتبه‌بندی سای مگو (SIR)حضور دارند که نسبت به سال گذشته ۱۵ واحد اضافه شده است، در حالی که این مقدار برای کشور ترکیه برابر با ۱۲۰ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میانه رتبه جهانی ایران ۲۸ واحد افزایش دارد، به این معنا که رتبه جهانی موسسات ایرانی نسبت به سال قبل با افت بیش‌تری روبه رو بوده است. همچنین ۹ مرکز وابسته به دولت، ۹ مرکز سلامت و ۱۳۹ دانشگاه در این رتبه‌بندی حضور دارند.

دانشگاه علم و فرهنگ، دانشگاه علوم پزشکی البرز، مرکز تحقیقات نجوم و اختر فیزیک مراغه، دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی،دانشگاه بناب، مرکز قلب تهران، دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، دانشگاه بجنورد، دانشگاه علوم و فناوری مازندران،دانشگاه دامغان، دانشگاه صنعتی همدان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شرق تهران و دانشگاه هرمزگان مراکزی هستند که امسال به این رتبه‌بندی اضافه شده‌اند. بیمارستان سینا و دانشگاه علوم پایه دامغان نیز مراکزی هستند که امسال بر خلاف سال گذشته در این رتبه‌بندی حضور ندارند.

جدول ۱، ۱۰ مرکز برتر ایران بر اساس SIR را نشان می‌دهد. بر این اساس، همانند سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی در رتبه اول تا سوم کشور قرار دارند در حالی که رتبه جهانی آنها نسبت به سال گذشته افت داشته است. نکته مهم در خصوص دانشگاه علم و فرهنگ است که سال گذشته در این رتبه‌بندی حضور نداشته ولی اکنون در رتبه ۱۰ کشور و ۶۶۰ جهان قرار دارد.

بررسی وضعیت دانشگاه علم و فرهنگ

دانشگاه علم و فرهنگ برای اولین بار در این رتبه‌بندی حضور دارد که شکل ۱، مرور کلی از وضعیت آن را بر اساس شاخص‌های SIR نشان می‌دهد. بر این اساس، این دانشگاه در چارک اول کشور، دهک اول منطقه و صدک ۳۷  جهان قرار دارد.

شکل ۱. مروری بر وضعیت کلی دانشگاه علم و فرهنگ

محققان دانشگاه علم و فرهنگ مدارک علمی خود را در ۶۷ مجله منتشر کرده‌اند، که شکل دو آن را نشان می‌دهد. بر این اساس، بیشترین مدارک علمی آن در حوزه شیمی و مهندسی است. اندازه دایره شاخص SJR را نشان می‌دهد، به نظر می‌رسد بزرگترین دایره مربوط به مجله journal of cellular physiology با SJR ۱.۴۴ است.

شکل ۲. حوزه‌های موضوعی مجلاتی که مدارک علمی محققان دانشگاه علم و فرهنگ را منتشر کرده‌اند

طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، شکل ۳، وضعیت دانشگاه علم و فرهنگ در مقایسه با دانشگاه‌های ایران، منطقه و جهان در شاخص‌هایSIR را نشان می‌دهد. بر این اساس، این دانشگاه در بعد نوآوری در سطح جهان، منطقه و ایران بهتر و در بعد اجتماعی ضعیف‌تر عمل کرده است.

شکل ۳.وضعیت دانشگاه علم و فرهنگ در مقایسه با ایران، منطقه و جهان بر اساس شاخص‌هایSIR

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علم و فرهنگ رتبه بندی دانشگاه ها رتبه بندی سایمگو رتبه بندی حضور دانشگاه علم و فرهنگ دانشگاه علوم پزشکی نشان می دهد بر این اساس سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۹۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران اساس و بنای رونق تولید و پیشرفت جامعه هستند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با بیان نقش و اهمیت کارگران در رونق تولید و پیشرفت جامعه؛ اساس و بنای توسعه کشور را کارگران دانست که در همه عرصه ها اعم از صنعتی، خدماتی، کشاورزی با تلاش و پشتکار در پی آبادانی کشور هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت الاسلام حبیب الله غفوری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کرمانشاه- یازدهم اردیبهشت- روز کارگر را به کارگران کشور، که با عرق جبین در پی کسب روزی حلال هستند تبریک گفت.

وی همچنین به نقش مهم کارفرمایان در رونق تولید و سرمایه در کشور اشاره کرد که محصولات مورد نیاز را تولید و برای کارگران اشتغال ایجاد می‌کنند.

امام جمعه کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالگرد شهادت آیت الله مطهری و روز معلم در ۱۲ اردیبهشت ماه؛ هفته معلم را به معلمان و فرهنگیان استان تبریک و از آنان خواست در کنار تعلیم، به تربیت اخلاقی و رفتاری دانش آموزان اهتمام ویژه داشته باشند.

وی همچنین به روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای در هفته آتی اشاره کرد گفت: پهلوان در تاریخ کشورمان یعنی فرهنگ انسانیت، جوانمردی و مردانگی؛ پهلوانان محلات از حق مظلوم و فقرا در مقابل زورگویان و ظالمان دفاع می‌کردند و همیشه به اخلاق‌های جوانمردی و خوب مزیّن بودند و الگوی برای جوانان و نوجوانان محلات محسوب می‌شدند لذا باید این فرهنگ را پاس بداریم.

سفر رئیس جمهور به پاکستان مهم بود

حجت‌الاسلام غفوری سفر رئیس جمهور به کشورهای پاکستان و سریلانکا را مهم ارزیابی کرد و گفت: این سفر پس از عملیات غرور آفرین «وعده صادق» به رژیم صهیونیستی و تهدیدات و تحریم‌های آمریکا صورت گرفت، یعنی زمانی که آمریکا کشورها را به تحریم در صورت مبادله با ایران تهدید می‌کرد از این نظر در عرصه بین المللی مهم است.

وی همچنین به تفاهم نامه‌های اقتصادی و امنیتی این سفرها اشاره و بیان کرد از اولویت‌های ما باید مبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه با توجه به اشتراکات فرهنگی و اقتصادی امنیتی باشد.

امام جمعه کرمانشاه در پایان این خطبه‌ها؛ وفات ماموستا؛ «فخری» امام جمعه شهر جوانرود را به مردم اهل تسنن استان کرمانشاه تسلیت گفت.

کد خبر 748131

دیگر خبرها

  • جنبش‌های اخیر در دانشگاه‌های جهان نتیجه عملیات وعده صادق
  • کارگران اساس و بنای رونق تولید و پیشرفت جامعه هستند
  • اساس و بنای توسعه و رونق تولید کشور کارگران هستند
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴