Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد پهلوانیان با بیان اینکه رادیو یزد تا الان به طور متوسط روزی 6 تا 8 ساعت در حوزوه مباحث مربوط به کرونا برنامه داشته است، گفت: در حوزه سیما تا کنون 450 ساعت برنامه تولیدی و تأمینی پیرامون موضوع کرونا داشتیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، احمد پهلوانیان مدیرکل صدا وسیمای مرکز یزد پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به فعالیت‌های این مرکز در ایام مقابله با کرونا گفت: مجموعه همکاران ما در صدا و سیمای مرکز یزد و به طور کلی همه فعالان رسانه‌ای استان، از همان ابتدای ورود کرونا به کشور تا کنون زحمات فراوانی کشیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید به همه فعالان رسانه خداقوت بگوییم، اظهار داشت: فعالان رسانه‌ای، همانند کادر درمان و سلامت و همچنین حوزه‌هایی مثل شهردرای و نیروی انتظامی در روزهای کرونایی به طور کامل در صحنه بودند که البته در این بین، کادر درمانی بیمارستان‌ها در رأس همه تلاش‌گران هستند.

پهلوانیان خاطرنشان کرد: صدا و سیمای مرکز یزد از روز سوم اسفندماه فعالیت خودش را در زمینه کرونا شروع کرد و اولین گفتگوی این مجموعه با موضوع کرونا در برنامه نسیم صبح سوم اسفند برگزار شد.

پخش 450 ساعت برنامه با موضوع کرونا از سیمای یزد

وی افزود: رادیو یزد تا الان به طور متوسط روزی 6 تا 8 ساعت در حوزوه مباحث مربوط به کرونا برنامه داشته است.

مدیرکل صدا وسیمای مرکز یزد اضافه کرد: در حوزه خبر نیز تا کنون 460 گزارش خبری با موضوع کرونا طی مدت بیش از 950 دقیقه پخش شده است که این فراتر از ارتباط‌هایی بود که هر روز با سخنگوی ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا یا سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گرفته می‌شد.

پهلوانیان ادامه داد: در حوزه سیما تا کنون ما 450 ساعت برنامه تولیدی و تأمینی پیرامون موضوع کرونا داشتیم که در برنامه‌های تولیدی که صبح، عصر و شب در ایام تعطیلات نوروز پخش می‌شد تمرکز اصلی بر روی مباحث مربوط به کرونا بود.

وی عنوان کرد: پخش اطلاعیه‌ها و نکات احتیاطی، آموزشی و اطلاع‌رسانی که مدنظر ستاد ملی و ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا بود و همچنین انعکاس تلاش‌های مجاهدانه کادر درمان و سلامت در بیمارستان‌ها قدردانی از آن‌ها از جمله محورهای برنامه سازی در صدا و سیمای مرکز یزد بود.

مدیرکل صدا وسیمای مرکز یزد بیان کرد: بخش دیگری که تلاش ما بود تا جایی که می‌شود آن را پوشش بدهیم، مربوط به همدلی و کمک‌های مردم به یکدیگر در ایام کرونایی بود که این بخش مهم‌ترین بخش مربوط به حوزه کرونا در کشور ما است.

تفاوت کرونا در ایران و آمریکا

پهلوانیان تأکید کرد: کرونا در جامعه‌ای مانند جامعه آمریکا یک جلوه‌ای از خودش نشان داد که به تعبیر فرماندار یکی از ایالت‌های امریکا «غرب وحشی زنده شده است» و در کشوری مثل کشور ما جلوه‌ای دیگر از خود نشان داد.

وی تصریح کرد: در کشور ما آن چیزی که بعد از کرونا عیان شد جلوه‌ای از مهربانی، مهروزی، همدلی، تلاش و ایثار برای دیگران بود؛ کمک کردن به نیازمندان، راه انداختن کارگاه‌های کوچک، متوسط و بزرگ تولید ماسک و مواد بهداشتی مورد نیاز، اتفاقی بود که فقط مختص کشور ما بود و در هیچ کجای دنیا رخ نداد.

مدیرکل صدا وسیمای مرکز یزد یادآور شد: قرن‌های آینده درباره این تصویری که مردم ایران و یزد در ایام کرونایی از خود ثبت کردند و از این مهرورزی و همدلی آن‌ها، سخن‌ها گفته خواهد شد و تلاش ما در مجموعه صدا و سیمای یزد نیز این بود تا این تصاویر را به جامعه نشان دهیم.

پهلوانیان گفت: خوشحالیم که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی که در نیمه شعبان داشتند یکی از مواردی که اشاره کردند مربوط به مجاهدتی بود که مادران شهدا در استان یزد انجام می‌دادند.

وی اظهار داشت: بخش دیگری از فعالیت‌های رسانه‌ای صدا وسیما در زمینه کرونا مربوط به مباحث آموزشی و رعایت پروتکل‌های مختلف بهداشتی مانند نحوه شستن دست، نحوه خرید کردن، نحوه ضدعفونی کردن منزل و امثالهم بود که باید به اطلاع مردم می‌رسید.

مدیرکل صدا وسیمای مرکز یزد گفت: نکته دیگری که خیلی مهم بود ترغیب در خانه ماندن و رعایت قرنطینه خانگی بود که همه رسانه‌ها در این زمینه خیلی تلاش کردند و صدا و سیما هم سعی کرد وظیفه خودش را انجام دهد و دیدیم اتفاقی افتاد که بی‌نظیر بود به‌طوری‌که در ایامی که ستاد استانی مدنظرش بود که قرنطینه خانگی در اوج باشد یعنی در یازدهم، دوازدهم و سیزدهم فروردین واقعا این اتفاق افتاد و این همت رسانه‌ها و در کنار آن همکاری و همدلی مردم عزیز بود.

همت رسانه‌ها در ایام کرونایی موجب پاسخگویی مسئولین شد

پهلوانیان تأکید کرد: ریشه و آبشخور فعالیت‌های رسانه‌ای که توسط همه رسانه‌ها و فعالین رسانه‌ای در استان یزد در ایام کرونا اتفاق افتاد حس همدلی و نوع‌دوستی و دغدغه‌مندی جدی نسبت به حفظ سلامت و جان مردم بود و این چیزی بود که در فضای رسانه‌ای استان موج می‌زد و این فضا، فضایی است که شاید اگر ما در کشورمان یک بار دیگری تجربه کرده باشیم در ایام جنگ تحمیلی و 8 سال دفاع مقدس بود.

وی تصریح کرد: دستاورد مهمی که فعالیت‌های رسانه‌ای در روزهای کرونایی داشت این است که مسئولان به صورت بی‌سابقه‌ای احساس کردند باید پاسخگو باشند و دقیق پاسخ بدهند.

پهلوانیان با تأکید بر اینکه یک بخش از کار یک مسئول پاسخگویی به رسانه است، بیان کرد: این درک در بین مسولین ما نسبت به قبل خیلی جدی‌تر شد و البته این نتیجه عطش و پیگیری و حساسیت رسانه‌ای رسانه‌های استان بود.

وی عنوان کرد: اینکه جامعه مدیران استان به مرز پاسخگویی مسئولانه و محترمانه و دغدغه‌مندانه به رسانه‌ها برسند این اتفاق خوبی بوده که امیدواریم جز دستاوردهای کرونا برای دوران بعد از کرونا هم باشد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز یزد با اشاره به تعطیلی اماکن مذهبی و متبرکه در روزهای کرونایی یادآور شد: یکی از دستاوردهای مهم کرونا این بود که مردم متدین و مذهبی ما یک نوع دینداری پویا در مقابل دینداری پوسیده و فرسوده و غیرمنعطف را به جهان نشان دادند؛ در دین حفظ جان انسان‌ها ارزش بسیار بالایی دارد و ما دینداری پویا و متناسب با شرایط زمان را در جامعه‌مان شاهد بودیم.

امکان پخش کلاس‌های درسی دانش‌آموزان توسط سیمای استانی وجود ندارد

پهلوانیان در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به اینکه برخی از دانش‌آموزان در استان یزد دسترسی به شبکه آموزش جهت استفاده از مدرسه تلویزیونی صدا وسیما ندارند و صدا و سیمای مرکز یزد در این زمینه چه اقدامی می‌تواند انجام دهد، اظهار داشت: اگر نقطه‌ای از استان یزد که دانش آموز دارد اما پوشش شبکه آموزش را ندارد، به طور مشخص به ما اعلام کنند، ما از لحاظ فنی موضوع را پیگیری می‌کنیم و تا آنجایی که در توان صدا و سیما باشد سعی می‌کنیم مشکل را برطرف کنیم.

وی در واکنش به اینکه ایا امکان پخش مباحث درسی دانش‌آموزان از شبکه استانی یزد وجود دارد یا خیر، گفت: مدیرکل آموزش و پرورش استان هم از همان ابتدا پیگیر این موضوع بود و من هم پیگیری کردم که اگر بشود پخش کنیم اما مجوز پخش را به ما ندادند که البته منطقی هم است چرا که میزان مخاطبان استانی برای یک پایه تحصیلی خیلی کم است این در حالی است که شبکه آموزش که پخش که آموزش دروس را برای پایه‌های مختلف پخش می‌کند مخاطبان قابل توجهی را دربرمی‌گیرد.

عدم حمایت مسئولین جهت تولید سریال‌های استانی در یزد

مدیرکل صدا وسیمای مرکز یزد در پاسخ به این سئوال که آیا صدا وسیمای استان در زمینه تأمین مالی کمبودهایی دارد یا خیر، عنوان کرد: حمایت استان از سازمان‌ها و نهادهایی که باید در بودجه‌ها و پوشش‌ها از صدا و سیمای استان یزد حمایت بکنند در ردیف‌های آخر است در حالی که صدا وسمای یزد در بخش‌های مختلف و رتبه‌هایی که کسب می‌کند در ردیف‌های اول کشور است.

پهلوانیان خاطرنشان کرد: استاندارهای اسبق، سابق و فعلی که بنده با آن‌ها کار کرده‌ام هر سه بزرگوار دیدگاه بسیار مثبتی نسبت به صدا و سیما دارند و تأکیدشان بر همکاری  و حمایت بوده است اما وقتی به سطوح پایین‌تر می‌آید عملا هیچ اتفاقی نمی‌افتد.

وی گفت: به عنوان مثال ما چندین مرتبه پیگیری کردیم که سریال‌هایی را در یزد برای معرفی فرهنگ، معماری، بافت تاریخی و ظرفیت‌هایی که در یزد وجود دارد تولید کنیم که خیلی از آن‌ها حتی به مراحل آخر هم رسید اما متأسفانه در مراحل آخر که مربوط به استان بود، به نتیجه‌ای نرسیدیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: صدا و سیمای مرکز یزد موضوع کرونا ایام کرونا مدیرکل صدا ساعت برنامه صدا و سیما استان یزد رسانه ها رسانه ای کشور ما تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۰۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد

به گزارش خبرآنلاین، با آن که کشور با کمبود ۱۰۰ هزار پرستار مواجه است، وزارت بهداشت حاضر نیست حدود ۲۰ هزار پرستارِ طرحی را که طرح خود را گذرانده‌اند و در دوره کرونا نیز سنگ تمام گذاشتند، به کار گیرد.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: پرستاری، یکی از مهم‌ترین مشاغل است که مستقیما با سلامت و جان مردم سر و کار دارد اما مشکلات شغلی و معیشتی این گروه که هر سال تنها وعده بهبود آن از سوی مسئولان داده می‌شود، طاقت پرستاران را بریده است.

ساعت‌های کاری زیاد، حجم سنگین کار، شیفت‌ها و اضافه‌کاری‌های اجباری‌ و با دستمزد اندک، فرسایشی بودن این شغل، اجرا نشدن قوانین اصلاح حقوق و مزایا، تاخیرهای همیشگی در پرداخت معوقه‌ها، کارانه های زیر یک میلیون تومان و حقوق‌های ناچیز ۱۲ تا ۱۴ میلیون تومانی موجب شده که خیلی از پرستاران با وجود علاقه به حرفه‌شان و با این که در این زمینه تحصیلات و دانش دارند، عطای این شغل را به لقایش ببخشند.

طی سال‌های اخیر شاهد چندین موج مهاجرت پرستاران از کشور و یا تغییر شغل آنها بوده‌ایم. مشکلات شغلی پرستاران تا حدی طاقت‌فرسا شده که این روزها مدام خبر استعفای دسته جمعی آنها از مراکز درمانی را می‌خوانیم و می‌شنویم. هفته گذشته بود که ۴۳ نفر از پرستاران اتاق عمل و بیهوشی بیمارستان شهدای تجریش تهران استعفای دسته‌جمعی دادند. اواخر فروردین هم ۲۲ پرستار بیمارستان تخصصی طالقانی چالوس به صورت گروهی استعفا دادند. به این لیست باید پرستاران بیمارستان طالقانی آبادان و چند مرکز درمانی یزد را هم اضافه کرد که استعفای دسته‌جمعی‌شان در ماه‌های گذشته خبرساز شد. اتفاقی که در یک‌ سال گذشته بارها در مراکز درمانی مختلف رخ داد.

۲۰ هزار پرستار طرحیِ بلاتکلیف

سوی دیگر این ماجرا پرستارانی هستند که دوره طرح خود را در دوران پاندمی کرونا گذراندند و وزارت بهداشت نیز قول جذب و استخدام آنها را داد، اما بعد از فروکش کردن کرونا به وعده‌های خود عمل نکرد و آنها را به حال خود رها کرد. پرستارانی که جان خود را کف دست گرفتند و حتی تعداد زیادی از آنها به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

سید محمد علوی، پرستار بالین و فعال صنفی حوزه پرستاران در گفتگویی به این موضوع اشاره می‌کند که با وجودِ کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور، وزارت بهداشت حاضر نیست ۲۰ هزار پرستار را که طرح خود را در دوره کرونا گذرانده‌اند و به پرستاران طرحی شناخته می‌شوند، جذب کند.

علوی می‌گوید: این پرستاران در دوره مخوف کرونا ایثار کردند و به جامعه خدمت کردند. آنها می‌توانستند طرح‌شان را به تعویق بیندازند اما ازخودگذشتگی کردند و طرح خود را زودهنگام شروع کردند که کارها روی زمین نماند. ما تعداد زیادی دانشجوی ترم ۸ داشتیم که درس‌شان تمام‌نشده، طرح‌شان را شروع کردند و در دل کرونا رفتند.

پرستارانی که با سابقه ۲۰ ساله، شرکتی هستند

در دوره کرونا تعدادی از پرستاران به تازگی طرح خود را به اتمام رسانده بودند، اما مسئولان با دادن فراخوان و بستن قرادادهای کوتاه‌مدت ۶ ماهه و وعده استخدام و تامین امنیت شغلی، آنها را هم نگه داشتند. چون بیمارستان‌ها به شدت دچار کمبود نیرو بود. این را علوی می‌گوید و ادامه می‌دهد: وعده‌ها باعث شد که خیلی از پرستارها با وجود اتمام طرح‌شان ماندند و کار کردند. اما بعد از پاندمی کرونا با کم‌لطفی و بی‌مهری مسئولان مواجه شدند.

این فعال صنفی پرستاران می‌گوید: ما الان حدود ۲۰ هزار نیروی پرستار کارکشته داریم که ۴ سال درس خوانده‌اند و برادری خود را هم در بحران کرونا ثابت کردند، اما وزارت بهداشت آنها را به کار نمی‌گیرد. در این میان پرستارانی هم داریم که بیش از ۲۰ سال سابقه کار دارند، اما هنوز شرکتی هستند و تبدیل وضعیت نشده‌اند.

از تغییر شغل تا مهاجرت به کشورهای عربی

میانگین حقوق پرستاران با در نظر گرفتن سابقه فعالیت آنها بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان است. این را فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید و ادامه می‌دهد: پرستاران باید چند جا کار کنند تا بتوانند زندگی خود را بگذرانند. خیلی از آنها هم تغییر شغل داده‌اند؛ در تاکسی اینترنتی کار می‌کنند، آنلاین‌شاپ زده‌اند و ... . فقط هم معیشت پرستاران مشکل ندارد. ما همکار پزشک داریم که هنوز پروانه مطب خود را نگرفته و بعد از شیفت درمانگاه مسافرکشی می‌کند.

علوی می‌گوید: مشکلات معیشتی پرستاران و عدم اجرای تبدیل وضعیت آنها باعث شده که خیلی از آنها اقدام به مهاجرت کنند. حقوق و مزایای پرستارانی که به عمان مهاجرت کرده‌اند، ۶ برابر حقوق یک پرستارِ فعال در ایران است.

او می‌گوید: متاسفانه پرستارانِ کشورهای حاشیه خلیج فارس را ایران دارد تامین می‌کند. چون الان بیشترین مهاجرت پرستاران به کشورهای حاشیه خلیج فارس است. ما این همه نیرو تربیت نکردیم که راحت، آنها را به حاشیه خلیج فارس و اروپا و ... بفرستیم و خودمان دچار کمبود باشیم. مساله این است که کمبود پرستار در نهایت به سلامت مردم آسیب می‌زند. نه به کس دیگری.

هر ساعت اضافه‌کاری ۱۵ هزار تومان!

قانون تعرفه خدمات پرستاری، یکی از قوانین اصلاح حقوق پرستاران بود که در سال ۱۳۸۶ به تصویب رسید اما هرگز عملیاتی نشد. تا این که در سال ۱۴۰۰ خود مقام معظم رهبری ورود کردند. با این حال این قانون هرگز به سرانجام نرسید. فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: این قانون که گفته می‌شود اجرایی شده، با چیزی که در شیوه‌نامه آن آمده است، خیلی تفاوت دارد. درواقع فقط دارند کارانه ادوار قبل را به اسم تعرفه خدمات پرستاری پرداخت می‌کنند. الان بیشترین مهاجرت پرستاران به کشورهای حاشیه خلیج فارس است. ما این همه نیرو تربیت نکردیم که راحت، آنها را به حاشیه خلیج فارس و اروپا و ... بفرستیم

علوی توضیح می‌دهد: تعرفه خدمات پرستاری، یک قانون است که ده‌ها بار از سوی خود حاکمیت ضمانت اجرایی گرفته است. مقام معظم رهبری بارها در روزهای پرستارِ سال‌های مختلف به مسئولان تاکید کردند که این قانون را اجرا کنند. با این حال این قانون هنوز اجرا نشده است. یکی از تاکیدهای رهبری این بود که: «با کادر سلامت ایام کرونا نباید مانند کارگر فصلی رفتار شود.» اما متاسفانه وزارت بهداشت دقیقا فصلی برخورد کرد و بعد رفع نیازش در دوره کرونا به آنها گفت: «به سلامت»!

به گفته علوی، هر پرستار علاوه بر ۱۷۰ تا ۱۸۰ ساعت کار موظفی در ماه، باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ ساعت هم اضافه‌کاری داشته باشد. اما مبنای پرداخت هر ساعت اضافه‌کاری آنها فقط ۱۵ هزار تومان است! آیا این مبلغ با این حجم از فشار کار و فرسایشی بودن این شغل عادلانه است؟ این نشان می‌دهد که نظام پرداخت وزارت بهداشت نیاز به بازنگری جدی دارد.

لزوم احیای قانون حمایت از مدافعان سلامتِ ایام کرونا

وزارت بهداشت به تازگی اعلام کرده که در سال ۱۴۰۳ قصد استخدام ۲۵ هزار نیرو را دارد. در این میان، تعدادی از فعالان صنفی پرستاری در نامه‌ای به ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری از او خواسته‌اند که برای حل مشکل شغلی پرستاران، طرح استفساریه‌ای به مجلس ارائه دهد و این استفساریه پس از دریافت موافقت مجلس، به وزرات بهداشت ابلاغ شود و دستور دهد که وزارت بهداشت از منابع مالی خود، پرستاران طرحی را به کارگیری کند. هر پرستار علاوه بر ۱۷۰ تا ۱۸۰ ساعت کار موظفی، ماهانه باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ ساعت هم اضافه‌کاری داشته باشد. اما مبنای پرداخت هر ساعت اضافه‌کاری فقط ۱۵ هزار تومان است!

علوی می‌گوید: وزارت بهداشت هم توان اجرایی این کار را دارد و هم پولش را. حتی اصرار داریم که این استفساریه در لایحه بودجه سالانه هم گنجانده شود. اگر این اتفاق رخ دهد، گام بزرگی در جهت کاهش مشکلات جامعه پرستاری برداشته خواهد شد.

این فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: درضمن ما قانونی داریم که در دوران کرونا به نام قانون "حمایت از ایثارگران و مدافعان سلامت در ایام کرونا" که در ستاد ملی کرونا وضع شد. خواسته ما احیای این قانون است. البته بدون برگزاری هیچ آزمونی برای پرستاران. آزمون این نیروها همان کرونا بود و نیاز نیست دوباره در آزمونی شرکت کنند. حتی اگر مهارت نداشتند، در دوره کرونا کاملا کارآزموده و کارشناس شدند و اتفاقا الان به درد دسیستم می‌خورند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901641

دیگر خبرها

  • اعلام زمان پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات مجلس
  • قضات تصمیمات و احکام خود را با پیوست رسانه‌ای همراه کنند
  • دومین دور مناظرات شنبه ۱۵ اردیبهشت روی آنتن شبکه خاوران
  • آغاز عملیات اجرایی احداث دفترصداوسیما در سقز
  • مهران مدیری هنوز برای تولید سریالش مجوز نگرفته است
  • تدارک ویژه صدا و سیمای گلستان در سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع)
  • آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم در سنندج
  • مهران مدیری مجوز «پدر قهوه» را گرفت؟
  • سریال «ماه شرف خانم» در سیمای مرکز کردستان تولید می‌شود
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد