Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@13:44:54 GMT

قربانیان کرونا در انگلیس به ۲۱ هزار نفر نزدیک شد

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۴۰۳۰۸

به گزارش مهر به نقل از آناتولی، «جورج یوتیس» وزیر محیط زیست انگلیس امروز یکشنبه در نشست خبری خود اعلام کرد: با مرگ ۴۱۳ نفر دیگر از مبتلایان به کووید -۱۹ در ۲۴ ساعت اخیر، شمار قربانیان این ویروس به ۲۰ هزار و ۷۳۲ نفر رسید.

وزیر محیط زیست انگلیس در ادامه گفت: همچنین با شناسایی ۴ هزار و ۴۶۳ مورد جدید ابتلا طی یک روز اخیر در مجموع ۱۵۲ هزار و ۸۴۰ نفر در کشور به کرونا مبتلا شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر محیط زیست انگلیس همچنین از غربالگری در مجموع ۶۶۹ هزار و ۸۵۰ نفر در این کشور خبر داد.

این در حالیست که سخنگوی دفتر نخست وزیری انگلیس پیشتر اعلام کرده بود که بوریس جانسون نخست‌وزیر این کشور از فردا دوشنبه به سر کار خود باز خواهد گشت.

جانسون ۵۵ ساله که از اوایل ماه میلادی آوریل، درگیر بیماری کرونا بود، در حالی مجدداً اداره دولت را به دست خواهد گرفت که کووید ۱۹ جان بیش از ۲۰ هزار انگلیسی را گرفته و علاوه بر کاستی‌های بخش درمان، اقتصاد نیز به دلیل تعطیلی مشاغل رو به فروپاشی است.

انتقادها از نحوه مدیریت بحران کرونا رو به افزایش است به ویژه آنکه روزنامه گاردین اخیراً فاش کرده که دولت لندن از یک سال پیش در جریان احتمال همه‌گیری نوعی از بیماری بوده است و همین مسئله به انتقادها علیه جانسون دامن می‌زند.

آمار اعلام شده مرگ بر اثر کرونا در بریتانیا فقط آمار بیمارستان‌های این کشور را دربرمی‌گیرد و تعداد مرگ‌ها در خانه یا سرای سالمندان در این آمار منعکس نمی‌شود.

این در حالیست که بسیاری لندن را به کُندی در تصمیم‌گیری و سهل‌گیری در اعمال محدودیت‌ها از هنگام آغاز شیوع کرونا در چین و سرایت آن به کشورهای دیگر متهم می‌کنند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۰۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: مهمترین موضوع در اجرای هر طرح صنعتی و تولیدی حفاظت از محیط زیست است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی‌آبادی پیش از ظهر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جریان سفر به استان مرکزی و حضور در سی و دومین همایش سالانه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اراک، اظهار کرد: حفاظت و صیانت از سلامت جامعه و مردم در موضوع آب و خاک و هوا که سه عنصر مهم سلامت انسان و زمین است در گرو فعالیت حفاظت محیط زیست است.

وی با بیان اینکه در صورتی که به این مهم متعهد نباشیم انسان الهی نیستیم، افزود: رفع مخاطرات زیست‌محیطی واحدهای تولیدی و صنعتی در اولویت قرار دارد و مهندسان مکانیک کشور باید دو چالش مهم آب و هوای کشور را رفع کنند.

وزیر صمت با بیان اینکه آلودگی هوا یکی از بزرگترین چالش‌های شهر اراک است، خاطرنشان کرد: مهندسان مکانیک در یک بازه زمانی اقدام به تأسیس یک نیروگاه برای تأمین برق کردند که این نیروگاه حتی اگر گاز مصرف و از مصرف مازوت خودداری کند، باز هم با پدیده اینورژن و گازهای گلخانه‌ای همراه است؛ بنابراین امروز این مهندسان برای رفع این آلودگی باید راهکار کاربردی و ایده ارائه دهند.

علی‌آبادی با بیان اینکه برای کاهش آلودگی هوا تمام اتوبوس‌ها و خودروها در اراک باید برقی شود، تصریح کرد: جهش تولید بدون مشارکت مردم و تولید جذاب محقق نمی‌شود، به همین دلیل باید تولید جذاب شود و بسیاری از اقدامات انجام و موانع پیش روی بخش تولید با ارائه راهکار مناسب رفع شود.

وی اضافه کرد: ایران اسلامی امروز صاحب فناوری در بخش‌های مختلف است و مهندسان مکانیک در بخش‌های مختلف درخشیده‌اند، اما انتقاداتی نیز وجود دارد.

وزیر صمت ادامه داد: مهندسی مکانیک امروز در ترکیب با سایر علوم جلوه‌های تازه‌ای از بیومکانیک، بی و مکاترونیک را خلق کرده‌اند، وقت آن رسیده است که یک گام به جلو حرکت کنیم چراکه دنیا در آستانه تحول تازه و حرکت به سمت هوشمندی است.

علی‌آبادی با بیان اینکه کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی طرحی ارزشمند و ابتکاری منطقی و ریشه‌ای است، تاکید کرد: این کنسرسیوم در راستای فرمایشات رهبری شکل گرفته است و برای تأسیس نهاد مالی و منابع لازم برای اقدامات پیش‌بینی شده لازم است از تمام مردم استان مرکزی دعوت شود تا در آن عضو شوند.

وی گفت: افراد حتی با سرمایه‌های بسیار ناچیز نیز می‌توانند عضو این کنسرسیوم شوند و پروژه‌های بزرگی را انجام دهند.

وزیر صمت با بیان اینکه این وزارتخانه از شرکت‌هایی که در زمینه صادرات فعالیت دارند همه جانبه حمایت می‌کند، افزود: تمام امکانات مادی و معنوی این وزارتخانه در اختیار صادرکنندگان است تا محصولات خود را بفروشند و صادر کند، البته ارز را باید صادرکنندگان و تولیدکنندگان با تولید و صادرات خلق کنند.

کد خبر 751478

دیگر خبرها

  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • نتانیاهو: نابودی حماس نزدیک است
  • شمار قربانیان سیل در کنیا از مرز ۲۲۵ نفر گذشت
  • شمار قربانیان سیل مهیب در کنیا از مرز ۲۲۵ نفر گذشت
  • قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت
  • قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت+ فیلم
  • وقوع انفجار نزدیک وزارت کشور طالبان در کابل