Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از دانشمندان معتقدند اشعه خورشید در نابود کردن کرونا در هوا یا روی سطوح قدرت زیادی دارد و زمانی‌که ویروس در معرض دمای بالا یا نور خورشید قرار می‌گیرد، زودتر از بین می‌رود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با تداوم بیش از دو ماه از وضعیت شیوع ویروس کرونا، تلاش‌ها برای پایان دادن به این وضعیت در جنبه‌های مختلفی ادامه دارد از جمله این‌که محققان به این نتیجه رسیده‌اند که با فرا رسیدن فصل گرما جهان می‌تواند شاهد پایان کرونا باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی‌‌ها نشان می‌دهد گرما و نور خورشید بر ویروس جدید کرونا تأثیرگذار است و می‌تواند آن را از بین ببرد.

گروهی از دانشمندان معتقدند اشعه ماورای بنفش تأثیر زیادی بر کرونا دارد و وقتی این ویروس در معرض دمای بالا یا نور خورشید قرار می‌گیرد، زودتر از بین می‌رود. ظاهراً اشعه خورشید در نابود کردن کرونا در هوا یا روی سطوح قدرت زیادی دارد.

البته گروه دیگری از محققان بر این باور هستند که گرما در فصل تابستان تأثیر چندانی ندارد زیرا این بیماری عمدتاً از طریق انتشار قطرات کوچک منتقل می‌شود. اکثر این قطرات آلوده به ویروس، روی زمین یا سایر سطوح می‌افتند و قبل از این‌که توسط اشعه ماورای بنفش از بین بروند وارد بدن فرد دیگری می‌شوند.

با وجود دیدگاه‌های مختلف در ارتباط با تأثیر گرما در نابودی ویروس کرونا، آمارها حاکی از آن است که کووید-19 در آب و هوای سرد و خشک نسبت به آب هوای گرم و مرطوب فعالیت بیشتری دارد و شاید علت شیوع کم کرونا در کشور‌های نیمکره جنوبی زمین  همچون استرالیا که هنوز در تابستان هستند، گرما باشد.

به هر حال این بحث همچنان ادامه دارد و به‌زودی با رسیدن تابستان تأثیرات گرما بر ویروس کرونا مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/ 4105

منبع: آنا

کلیدواژه: دانستنی های پزشکی شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۱۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موج گرمای کم‌سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس

 همچنین در پی صدور هشدار‌های سلامتی، هزاران مدرسه در کشور‌های مختلف در این منطقه مجبور به تعلیق کلاس‌های حضوری خود شدند.

از فیلیپین تا تایلند و هند تا بنگلادش، کارشناسان هواشناسی هشدار دادند که ممکن است دما در روز‌های آینده از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر رود.

در فیلیپین، مقامات دولتی کلاس‌های حضوری در تمام مدارس دولتی را به دلیل گرما به مدت دو روز تعلیق کردند.

پس از اینکه دمای هوا روز شنبه در «مانیل»، پایتخت فیلیپین در این فصل از سال به رکورد ۳۸.۸ درجه سانتیگراد رسید، انتظار می‌رود هوای گرم تا اواسط ماه مه ادامه داشته باشد.

در همین حال در بنگلادش هم مدارس پنج منطقه از جمله «داکا»، پایتخت این کشور به دلیل موج گرما تعطیل باقی ماندند.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که اداره هواشناسی این کشور هشدار گرمای جاری را از روز یکشنبه به مدت ۷۲ ساعت تمدید کرد.

گفته می‌شود حداقل هشت نفر از جمله دو معلم مدرسه در روز یکشنبه در شش منطقه از جمله داکا جان خود را از دست دادند.

بر اساس گزارش اداره هواشناسی بنگلادش، امواج گرما به مدت ۲۹ روز تا روز دوشنبه سراسر کشور را تحت تاثیر قرار داد که طولانی‌ترین موج گرمای ثبت شده در تاریخ این کشور از سال ۱۹۴۸ میلادی تاکنون است.

تایلند هم تحت تاثیر موج گرما قرار گرفته است. گرمازدگی امسال حداقل جان ۳۰ نفر را در تایلند گرفته است.

همچنین در کامبوج، میانمار و ویتنام هم کارشناسان هشدار دادند که دمای هوا در روز‌های آینده ممکن است از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر رود.

به گزارش آناتولی، دمای جهانی در سال گذشته به بالاترین حد خود رسید و سازمان ملل اعلام کرد آسیا با سرعتی ویژه در حال گرم شدن است.

میزان گرم شدن زمین در طولانی‌مدت اکنون در مقایسه با دوران پیشاصنعتی زمین، پیش از انقلاب صنعتی و دورانی که بشر هنوز استفاده از سوخت‌های فسیلی را شروع نکرده بود، حدود ۱.۱ تا ۱.۲ درجه سانتی‌گراد است.

هرچند جهان با وجود همه تلاش‌ها برای مهار گاز‌های گلخانه‌ای در مسیر رسیدن به میزان افزایش دمای حدود ۲.۵ درجه سانتی‌گراد تا سال ۲۱۰۰ است. سازمان ملل اعلام کرده است که حفظ حد ۱.۵ درجه سانتی‌گراد افزایش دما به سرعت در حال ناممکن شدن است.

منبع :ایسنا

 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • در سال ۱۸۱۶ جهان شاهد سالی بدون تابستان بود
  • یخ؛ جواهر کمیاب!
  • موج گرمای کم‌سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • ستاره بارسا: بلینگام بهترین بازیکن جهان است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی درحمایت از دانشجویان آمریکایی
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان