Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-01@12:18:30 GMT

مسکن ملی را ۲۵ درصد ارزان‌تر تولید و تحویل می‌دهیم

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۴۲۵۳۰

مسکن ملی را ۲۵ درصد ارزان‌تر تولید و تحویل می‌دهیم

تین نیوز

معاون وزیر راه‌ و شهرسازی با بیان اینکه بسته حمایتی تعریف شده می‌تواند تا ۲۵ درصد قیمت تمام شده تولید مسکن را کاهش دهد، گفت: اراضی موجود در منطقه ۲۲ قابلیت اجرای مسکن ملی در قالب پروژه‌های مشارکتی را دارند که در صورت درخواست بخش خصوصی وارد پروژه خواهیم شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، محمود محمودزاده درباره اثر ارایه بسته حمایتی به سازندگان و مالکان زمین در طرح مسکن ملی اظهار داشت: مهم‌ترین اثرگذاری این بسته حمایتی که جزییات آن اعلام شده، تولید مسکن با کاهش 25 درصدی قیمت تمام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه بسته حمایتی تعریف شده می‌تواند تا 25 درصد قیمت تمام شده تولید مسکن را کاهش دهد، گفت: در طرح اقدام ملی هم قرار بر این است که واحدها با قیمت تمام شده به جامعه هدف واگذار شود و بسته‌های حمایتی هم تنها شامل حال پروژه‌های تعریف شده در طرح اقدام مسکن ملی می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: تمام متقاضیانی که وارد طرح اقدام ملی می‌شوند، چه کسانی که اراضی خود را در این پروژه عرضه می‌کنند و چه سرمایه‌گذارانی که قصد عرضه واحدهای نیمه تمام را از طریق طرح مسکن ملی دارند، به نسبتی که از امکانات بسته حمایتی استفاده می‌کنند باید قیمت تمام شده را کاهش دهند.

معاون امور مسکن و ساختمان اظهار داشت: البته تمام تسهیلات و مزایای بسته حمایتی شامل حال پروژ‌‌ه‌های نیمه‌ تمام نخواهد شد چراکه برای مثال پروژه‌های نیمه تمام مراحل دریافت پروانه و برخی از خدمات مهندسی را دریافت کرده‌اند و تخفیفات بسته حمایتی در این بخش‌ها برای این گروه از پروژه‌ها موضوعیت ندارد.

محمودزاده همچنین درباره نحوه عرضه پروژه مسکن ملی تهرانسر گفت: تهرانسر یک پروژه چندگانه است که بخشی از آن کلنگ زنی شده است و برخی از پلاک‌های این پروژه کلنگ زنی خواهند شد.   

وی با بیان اینکه این پلاک‌ها به مروز به مشارکت گذاشته می‌شود و برای آن‌ها شریک انتخاب و تعیین خواهد شد، ادامه داد: تا زمانی سهم دولت و سهم بخش خصوصی (شریک دولت در اجرای پروژه‌های مسکن ملی مشارکتی) مشخص نشود، نمی‌توان درباره نحوه واگذاری آن تصمیم گرفت.    

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: سیستم مشارکت، آورده دولت زمین است و سهم سازنده (شریک دولت) هزینه‌های خدمات مهندسی و پروانه، طراحی، ساخت و تحویل است. محصول نهایی، نسبت به آورده‌ای که طرفیت داشتند تقسیم خواهد شد.

محمودزاده افزود: با توجه به قیمت زمین و هزینه تمام شده ساختمان، سهم دولت و شریک از تعداد واحدهای ساخته شده در پروژه مشارکتی مشخص می‌شود و در آن زمان براساس قیمت کارشناسی شده واحدها سهم طرفین جدا می‌شود. بنابراین تا زمانی که سهم دولت و شریک جدا نشود، نمی‌توانیم تعهدی برای آن ایجاد کنیم. پروژه‌های مشارکتی باید به نقطه‌ای برسد که قابلیت تقسیم سهم بین شرکا باشد.

وی با اشاره به سایر پروژه‌های مشارکت مسکن ملی در تهران گفت: اراضی موجود در منطقه 22 قابلیت اجرای مسکن ملی در قالب پروژه‌های مشارکتی را دارند که در صورت درخواست بخش خصوصی وارد پروژه خواهیم شد اما پلاک‌های بزرگی نیستند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: قیمت تمام شده بسته حمایتی پروژه ها مسکن ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۲۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی

امتداد - مدیر عامل بانک مسکن گفت: در راستای اجرای تعهدات و مسئولیت های اجتماعی بانک و با هدف توانمندسازی و خودکفایی مددجویان نهادهای حمایتی و افزایش اشتغالزایی در کشور، طی دوره فعالیت دولت مردمی به ۳۴ هزار و ۱۲۴ نفر از معرفی شدگان نهادهای حمایتی، تسهیلات اشتغالزایی مجموعا به مبلغ بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر حسینی با تاکید بر ضرورت و اهمیت توانمندسازی مالی مددجویان نهادهایی همچون کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی و اولویت این امر در سیاستگذاری‌های کلان بانک مسکن، افزود: تمرکز هدفمند بر اشتغال این طیف محترم و ارزشمند جامعه، موجب افزایش پویایی و نشاط اجتماعی، رشد اقتصادی کشور و از همه مهمتر، رضایت خدا و مردم می شود.

 

 

 

از این رو پرداخت تسهیلات تکلیفی و حمایتی در سریع‌ترین زمان ممکن با لحاظ منابع در اختیار، مورد تأکید اینجانب و هیأت مدیره بانک است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟
  • تعدادی از واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند تحویل می‌شود
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • ارسال ارزان و سریع بار با شرکت پست بین‌المللی اسپیدکس
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است