Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نقش رسانه ها در مدیریت بحران های اجتماعی را مهم دانست؛ و گفت: رسانه نقش اساسی در مدیریت بحران دارد و می تواند با دادن امید و آموزش و اطلاع رسانی دقیق و به موقع آرامش افراد آسیب دیده در جامعه را فراهم کند.

به گزارش خبر گزاری برنا در هرمزگان،فاطمه نوروزیان با اشاره به همراهی خوب رسانه ها با بخش بهداشت و درمان کشور در بحران اخیر افزود: رسانه ها در جلب مشارکت و همراهی مردم در مقابله با بیماری کووید 19 نقش بسیار خوبی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابراز کرد: با توجه به اینکه رسانه های استان درک بسیار خوبی از بحران اخیر داشتند؛ به خوبی توانستند در امر اطلاع رسانی و آموزش مردم وارد عمل شوند.

 نوروزیان تصریح کرد: امروزه، کمتر کسی پیدا می شود که با رسانه های اجتماعی سر و کار نداشته باشد یا اگر هم، در ارتباط مستقیم با این رسانه ها نباشد حداقل با کارکرد و سایر موارد مربوط به این رسانه ها آشناست. یکی از موفقیت های اخیر رسانه فعالیت خوب و مستمر در فضای مجازی و اطلاع رسانی و آموزش از این طریق بود.

وی عنوان کرد: با توجه به فراگیر شدن رسانه ها اجتماعی و حضور فعال بسیاری از افراد در این رسانه ها، متاسفانه سرعت انتشار شایعات نیز همانند سایر اخبار بالا است؛ در این میان پاسخگویی به شبهات و سوالات شهروندان به کمک ابزارهای رسانه ای و استفاده از ظرفیت رسانه های مکتوب و مجازی بسیار کمک کننده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه بیان کرد: مدیریت بحران در یک مجموعه مدیریتی، هرچند هم که دقیق و کامل طراحی شده باشد بدون در نظر گرفتن نقش رسانه ها در بحران نمی تواند موفقیت آمیز باشد. اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی بخش مهمی از مدیریت بحران است.

 نوروزیان اضافه کرد: عملکرد رسانه ها اگر در راستای اهداف مدیران بحران باشد، می تواند در حل بحران کمک کننده باشد. بحران با هر ماهیتی، موضوعی مرتبط به حیات انسان می باشد و نشانه آن نیز توجه جدی افکار عمومی به آن از طریق رسانه است. در این میان تبعات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بحران می تواند تا سالیان زیاد به عنوان معضلی برای جامعه مطرح باشد.

وی اظهار کرد: در شرایط بحران به ویژه بحران شیوع کرونا در کشور، رسانه ها می توانند در فرایند تصمیم گیری نقش های مثبت یا منفی را به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر عهده بگیرند. از سوی دیگر، رسانه ها در موارد لازم می توانند با شفاف کردن وقایع و شرایط بحرانی از سوء استفاده گروه ها و اشخاصی که قصد ایجاد شایعه و تخریب مجموعه بهداشت و درمان را دارند جلوگیری کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه خاطر نشان کرد: رسانه ها در شرایط اپیدمی بیماری می توانند با کارکرد های مناسب خود از جمله آموزش و آگاهی بخشی عمومی، انتشار اطلاعات و آمار دقیق از منابع موثق، اطلاع یابی و اطلاع رسانی شفاف، ایجاد همبستگی و انسجام بخشی و دعوت از مسئولین مدیریت بحران در رسانه ها گام مهمی در گذر از شرایط بحرانی بردارند.

نوروزیان ابراز کرد: نقش آفرینی رسانه ها برای توانمندسازی جامعه، همراهی با مردم و ترویج همدلی از مهمترین عوامل در مبارزه با کرونا به شمار می‌رود.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مدیریت بحران اطلاع رسانی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۳۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا قاسمیان ظهر دوشنبه در نشست با مدیران دستگاه‌های فرهنگی استان اردبیل با تاکید بر سالم‌سازی فضاهای مجازی اظهار کرد: در این راستا باید تولید و توزیع محتوا به صورت تخصصی و با مشارکت فرهیختگان و نخبگان استان در دستور کار باشد.

وی به تدوین منشور رسانه‌ای اشاره کرد و افزود: منشور رسانه‌ای و عهدنامه فعالان فضای مجازی استان اردبیل در آینده‌ای نزدیک با هدف رعایت نکات مختلف در رابطه با مصالح و منافع استان و دعوت فعالان فضای مجازی نسبت به اجرای آن رونمایی خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با دعوت دستگاه‌های فرهنگی برای احصا و اعلام برنامه‌های شاخص خود در سال‌جاری، گفت: دستگاه‌های فرهنگی برای اجرای برنامه‌های خود باید به صورت متمرکز و با همکاری هم اقدام کنند تا تأثیرگذاری بالایی داشته باشد.

قاسمیان اجرای برنامه‌های فرهنگی را با توجه به تهاجم فرهنگی دشمنان، کاری قرارگاهی و نیازمند مشارکت همه دانست و بیان کرد: توجه به تقویت موضوعات فرهنگی تأثیر گذار در جامعه از طریق فضاهای مختلف اطلاع رسانی اعم از مجازی و مکتوب لازم است.

وی با بیان اینکه تقویت هویت ایرانی اسلامی جوانان باعث افزایش مقاومت آنان در مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان می‌شود، خاطرنشان کرد: دستگاه‌ها در ترویج قدرشناسی و تمکین به قوانین اجتماعی از طریق فضاهای مختلف اطلاع رسانی و ارتباطی باید مشارکت داشته باشند.

کد خبر 6092194

دیگر خبرها

  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • عملکرد هلال احمر در تسکین آلام رنج‌دیدگان قابل تحسین است
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت منصوب شد
  • شلوار عجیب و غریب کیم جونگ اون سوژه رسانه‌های جهان شد + تصاویر