Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،عباس محمدیان رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی گفت: رسانه یک ظرفیت است. یک ظرفیت ویژه و اثر گذار که در گذر زمان تنوع یافته، گونه گون شده، اما هیچ بدیلی برای آن یافت نشده است.   او افزود: رسانه، ظرفیتی بی نظیر است که هم پای حیات انسانی نشو و نما می‌کند و می توان رشد حیات انسانی را بسته به ظرفیت رسانه‌ای آن داست چنان که یکی از مولفه‌های مهم توسعه را هم میزان برخورداری از رسانه و اندازه گردش آزاد اطلاعات، شمرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی ادامه داد: اگر بخواهیم نسبت آن را با دین بسنجیم و از نگاه درون دینی بدان بنگریم آن را صاحب شانی بایسته خواهیم یافت حتی فراتر از این؛ برخی از اندیشمندان، قرآن را آخرین کتاب الهی برای هدایت بشر را، رسانه خوانده اند.   محمدیان افزود: رسانه‌ای برای هدایت انسان و مگر رسانه ماموریتی جز این دارد؟ رسانه با تولید و انتقال پیام، انسان را از بی خبری وامی رهاند و در تعریف امروزین رسانه هم آگاهی بخشی از مولفه‌های برجسته آن است که بسته به حوزه نفوذ و جغرافیای خویش، نقش آفرین می‌شود.   او تصریح کرد: اما قرآن رسانه‌ای است ماندگار، برای همه زمان و همه زمین. حتی می‌توان آن را رسانه‌ای فراتر از زمین و زمان دانست چه از دیگر دنیاها، از بهشت و دوزخ هم با خبرمان می‌کند و روز‌های نیامده را چنان روایت می‌کند که مخاطب خود را در بطن حوادث آن می‌بیند.   رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی در بازخوانی سخنان حجت الاسلام محمد علی میرزایی، عضو هیئت علمی جامعه المصطفی (ص) العالمیه که در نشستی علمی، به ارائه مقاله "درآمدی بر مقاومت رسانه‌ای در قرآن کریم" پرداخت، تاکید کرد: او در بخشی از سخنانش ما را با دو نگاه تامل برانگیز مواجه می‌کند به این شرح که؛ در نقل قول آقای شوشتری از رهبر معظم انقلاب بیان شد که اگر ایشان رهبر نمی‌شدند، مسئول فضای مجازی می‌شدند. بنده یک مطلبی را از یکی از پاپ‌ها خواندم که اگر مسیح امروز می‌آمد، در قالب کارکرد رسانه‌چی می‌آمد.   محمدیان اظهار کرد: وقتی شما به قرآن کریم نگاه می‌کنید می‌بینید اساساً قرآن کتاب رسانه است، با همه مقیاس‌ها و سطوح مفهوم رسانه.   او افزود: خود قرآن کریم کامل‌ترین رسانه است؛ یعنی شاخص‌های رسانایی قرآن کریم حیرت‌انگیز است. به نظر می‌رسد اعجاز بیانی قرآن را باید با عنوان اعجاز رسانه‌ای قرآن خطاب کرد. قرآن در ابعاد رسانه و مدل پیام‌رسانی اعجاز رسانه‌ای است.   رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی ادامه داد:  هدف عالی رسانه چیست؟ رساندن پیام یا ایجاد بهترین مدل تعاملی. در قرآن کریم شما در هر دو معنا به عالی‌ترین سطوح توفیق می‌رسید قرآن ماندگار‌ترین رسانه‌ای است که بشر تجربه کرده است و البته کاربردی‌ترین نیز هم. هر آیه از آن یک گزاره خبری و رسانه‌ای با کارکردهای مشخص است.   محمدیان بیان کرد: میرزایی در ادامه یک مثال می‌زند که می‌توان در قالب ارائه مدل هم بدان توجه داشت؛ "آیه ۶۳ سوره انفال می‌فرماید: «وَأَلَّفَ بَیْنَ قُلُوبِهِمْ لَوْ أَنْفَقْتَ مَا فِی الْأَرْضِ جَمِیعًا مَا أَلَّفْتَ بَیْنَ قُلُوبِهِمْ وَلَکِنَّ اللَّهَ أَلَّفَ بَیْنَهُمْ إِنَّهُ عَزِیزٌ حَکِیمٌ» شما فکر می‌کنید این «تألیف قلوب» تکنیک ندارد؟ قابل تبیین رسانه‌ای و فنی نیست؟ اصلاً خداوند در قرآن کریم هر خبری می‌دهد، ما بازای عقلانی و قابلیت انسانی ‌شدگی خودش را دارد.   او تصریح کرد: فکر می‌کنم با خوانشی نو از آیات می‌توانیم وجوه برجسته رسانه‌ای آن را درک کنیم و با این دریافت تازه، به این نگاه خواهیم رسید که رسانه، نه تنها علمی غربی نیست_هر چند مظاهر امروزین آن زاده غرب است_ بلکه رسانه مفهومی فراجغرافیایی است و پدر آن، همان خالق آن و خالق انسان است. پس رسانه را باید نهادی دینی دانست و با طراحی فضا‌های مناسب، آن را به خدمت ارتقای دین و اخلاق در آورد.   انتهای پیام//ف.س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بسیج رسانه قرآن کریم رسانه های دیجیتال رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی قرآن کریم رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۳۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا

به گزارش خبرگزاری مهر، طرح جدید اداره امور مسجد الحرام و مسجد النبی (ص) با عنوان «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید، اتمام حفظ و یادآوری حفظیات قرآنی به ۶ زبان عربی، انگلیسی، اردو، اندونزیایی، مالایی و هوسایی است و پس از یادگیری کامل، گواهینامه و اجازه قرائت با سند متصل از سوی معلمان دارای مجوز در علم قرائت به قرآن‌آموزان اعطا می‌شود. این خدمت با هدف اینکه مرجع نخست در آموزش قرآن کریم باشد، راه‌اندازی شده است.

مقرأة الحرمین با هدف سهولت در آموزش کتاب خدا و یادگیری ترتیل قرآن برای کسانی که تمایل دارند در هر زمان و مکانی با استفاده از فناوری جدید و اجرای بهترین روش در آموزش قرآن کلام وحی را فرا بگیرند، اجرا می‌شود و به حجاج و عمره‌گزاران نیز فرصت آموزش قرائت صحیح قرآن کریم را می‌دهد و به آنان گواهینامه و اجازه قرائت اعطا می‌کند.

این پروژه دارای برنامه‌های متعدد آموزشی از جمله تصحیح قرائت، حفظ، یادآوری محفوظات، یادگیری تجوید، اصول قرائات، جلسات تلاوت قرآن، پیگیری آموزشی و جلسات پخش زنده است.

کد خبر 6088407 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • فیلم/ هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد
  • هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد | ویدئو
  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا