Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه رسانه‌های بنگلادشی، ‌ای کی عبدل مومن وزیر امور خارجه بنگلادش گفت: چرا از بنگلادش درخواست می‌شود تا این افراد را بپذیرد. آن‌ها حتی وارد آب‌های ساحلی بنگلادش نشده‌اند. هشت کشور ساحلی دیگر در خلیج بنگال حضور دارند.

وی خاطرنشان کرد این افراد شهروند میانمار هستند و این کشور باید در قبال شهروندان خود احساس مسوولیت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان های حقوق بشری بنگلادش از نپذیرفتن این پناهجویان انتقاد  کرده اند.

دو قایق حامل ۵۰۰ مرد، زن و کودک روهینگیایی پس از آنکه مقامات در مالزی با ورود آن‌ها به آب‌های ساحلی این کشور مخالفت کردند، مجبور به بازگشت به خلیج بنگال شدند. 
با توجه به شیوع ویروس کرونا، دولت مالزی برای ورود تمام کشتی‌ها و قایق‌ها به آب‌های ساحلی این کشور محدودیت وضع کرده است. 
پیش از این کمیساریای عالی‌ پناهندگان سازمان ملل متحد از خطری که آوارگان مسلمان روهینگیایی سوار بر  قایق‌ در خلیج بنگال و دریای اندامان را تهدید می‌کند، به شدت ابراز نگرانی کرده بود. 
به گفته این سازمان آوارگان روهینگیایی هفته‌ها است بر روی قایق قرار دارند و اکنون دارای غذا و آب کافی نیستند. 
در ماه جاری گارد ساحلی بنگلادش اعلام کرد که یک قایق حامل حدود ۴۰۰ روهینگیایی که هفته‌ها در آب‌های میان تایلند و مالزی سرگردان بود، به ساحل جنوبی بنگلادش رسیده است. 
وزیر امور خارجه بنگلادش افزود: چرا در همه موارد بنگلادش باید مسولیت این افراد را بپذیرد؟ ما هم اکنون پذیرای یک میلیون روهینگیایی هستیم. 
دیده بان حقوق بشر روز یکشنبه از بنگلادش درخواست کرد تا هرچه زودتر آوارگان روهینگیایی سوار بر قایق را به خشکی منتقل کرده و غذای کافی و مناسب در اختیار آن‌ها قرار دهد. 
دیده بان حقوق بشر در بیانیه‌ای  اعلام کرد،بنگلادس باید به تعهدات بین المللی خود عمل کند و مسلمانان روهینگیایی را به کشوری که با ظلم و ستم مواجه هستند منتقل نکند. تمام کشورها از جمله مالزی و تایلند بر اساس قوانین بین المللی وظیفه دارند تا به قایق‌های در خطر کمک کرده و برای نجات مسافرهای این قایق‌ها اقدام کنند. 
بسیاری از مردم میانمار، روهینگیایی‌ها را مهاجرانی غیرقانونی می‌دانند و این مردم از تبعیض‌هایی که علیه‌شان می‌شود در رنج هستند. دولت میانمار با روهینگیایی‌ها همانند افراد فاقد ملّیت و بی‌خانمان برخورد کرده و به آن‌ها تابعیت نمی‌دهد. روهینگیایی‌ها با محدودیت‌های سفت و سختی از جمله محدودیت در جابجایی، دسترسی به امکانات پزشکی و آموزشی رو به رو هستند. 
بیش از یک میلیون مسلمان روهینگیایی با فرار از جنگ و قتل عام ارتش و بودائیان افراطی در ایالت راخین در سال ۲۰۱۷ از میانمار به بنگلادش پناهنده شده و اکنون در اردوگاه‌های مرزی این کشور ساکن هستند. 
سازمان ملل متحد در پی حملات نظامی ماه اوت ۲۰۱۷ (تیر/ مرداد ۹۶) علیه روهینگیا و اخراج گروهی آن‌ها به بنگلادش، نظامیان میانماری را عامل پاکسازی قومی و نسل‌کشی مسلمانان روهینگیا معرفی کرد و ارتش این کشور را بدنام‌ترین ارتش جهان نامید. 
با توجه به گزارش دیده‌بان حقوق بشر، اردوگاه‌های شلوغ مسلمانان روهینگیا در بنگلادش و همچنین میانمار در واقع بمب‌های ساعتی کرونا هستند. 
این اردوگاه‌ها از هیچ استاندارد بهداشتی برخوردار نیستند و عدم دسترسی به بهداشت، ساکنین اردوگاه‌ها را به شدت در مقابل کرونا آسیب پذیر ساخته است. 
 

برچسب‌ها میانمار سازمان ملل متحد روهینگیا بنگلادش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میانمار سازمان ملل متحد روهینگیا بنگلادش میانمار سازمان ملل متحد روهینگیا بنگلادش اردوگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۴۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارندگی در نیمه شرقی و ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا و بر اساس اعلام سازمان هواشناسی کشور، امروز جمعه ۷ اردیبهشت در خراسان‌های شمالی، رضوی، جنوبی، کرمان، برخی نقاط استان‌های سیستان و بلوچستان، یزد، سمنان و ارتفاعات شرقی تهران، شنبه در برخی نقاط خراسان رضوی و جنوبی، یزد، کرمان، فارس، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و شرق خوزستان، یکشنبه در جنوب کرمان و دوشنبه در ارتفاعات مرکزی البرز و ارتفاعات مرکزی زاگرس در برخی از ساعات رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گاهی گردوخاک و در نقاط مستعد تگرگ پیش بینی می‌شود.

طبق اعلام هواشناسی، سه شنبه هفته آینده سامانه بارشی از سمت غرب وارد کشور شده و در مناطق غربی کشور بارش رخ خواهد داد. در سه روز آینده در شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور در برخی ساعات وزش باد شدید و گاهی گردوخاک پیش بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی همچنین اعلام کرد: تا اواسط هفته آینده روند افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور پیش بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی کشور وضعیت جوی امروز پایتخت را صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد گاهی افزایش باد پیش بینی کرد. بیشینه دمای تهران امروز ۲۵ و کمینه دما ۱۵ درجه خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ال نینو و موج گرما آسیا را سوزانده است
  • موج گرما صد‌ها میلیون نفر را می‌سوزاند!
  • جلوگیری از ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی/مقابله با حملات اشغالگران
  • جلوگیری نظامیان صهیونیست از ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی
  • جلوگیری از ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی/مقابله باحملات اشغالگران
  • تداوم بارندگی در نیمه شرقی و ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور
  • بازداشت بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی در ترکیه
  • جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم
  • بازداشت بیش از یک هزار پناهجوی غیر قانونی در ترکیه
  • نماز باران در بنگلادش