Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گروه فاوای شرکت مس گفت: طرح جامع سیستم‌های یکپارچه اطلاعاتی با استفاده از توان داخلی و به‌کارگیری تجربه و تخصص پرسنل فعلی شرکت و دانش روز کارشناسان و متخصصین تازه جذب‌شده طراحی و ساخته‌شده است.

به گزارش مس پرس،احسان طهماسبی با بیان این مطلب افزود: در طول انجام این پروژه و به رغم فشار زیادی که بر مجموعه و تیم اجرایی حاکم بود ولی با آرامش، حمایت و راهنمایی‌هایی که از سوی مهندس حسنی معاون توسعه سرمایه انسانی و ارتباطات به مجموعه عملیاتی منتقل می‌شد موفق به انجام این طرح مهم برای نخستین بار در کشور شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر گروه فاوای شرکت مس اضافه کرد: هدف از اجرای این طرح حذف تدریجی سیستم‌های جزیره‌ای فعلی و ایجاد و توسعه یک سیستم یکپارچه اطلاعاتی است به‌نحوی‌که مدیریت اطلاعات در سطح شرکت مس (ستاد و مجتمع‌ها) به‌صورت مجتمع و یکپارچه انجام شود.

طهماسبی تصریح کرد: کاهش قیمت تمام‌شده با کنترل و مدیریت هزینه‌ها و همچنین اخذ تصمیمات استراتژیک در زمان مناسب از دیگر دستاوردهای این طرح است.

وی تأکید کرد: هرچه سیستم‌های بیشتری در این قالب تولید شود، این ارزش‌افزوده نمود بیشتری خواهد داشت.

مدیر گروه فاوای شرکت مس با اشاره به این‌که شرکت مس با اجرای این طرح به‌عنوان الگو و یکی از شرکت‌های پیشرو در حوزه مدیریت اطلاعات مطرح شده است بیان کرد: بررسی سایر شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی بیانگر این موضوع است که این شرکت‌ها روش پیاده‌سازی بسته‌های آماده نرم‌افزاری و یا استقرار از طریق تولید برون‌سپاری شده را تجربه کرده‌اند و گاها با هزینه‌های تکراری و گزاف چندین روش را پیاده کرده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر نمونه صد درصد موفقی در این زمینه وجود ندارد اضافه کرد: اما به‌جرئت می‌توان گفت که تولید سیستم یکپارچه اطلاعاتی با استفاده از توان داخلی، تکنولوژی‌های روز دنیا و در این سطح وسیع اولین بار است که در کشور اتفاق می‌افتد و می‌تواند الگویی برای سایر شرکت‌ها باشد.

طهماسبی با بیان اینکه در حال حاضر این طرح در ابتدای راه است گفت: در سال 98 تیم‌سازی طرح، ایجاد و استقرار زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و همچنین تولید سیستم مالی در سطح کل شرکت اجرا شد و سیستم آموزش نیز مراحل تست خود را طی می‌کند.

وی افزود: در ادامه با برنامه‌ریزی انجام شده برای سال 99، امیدواریم با سرعت بیشتری سایر سیستم‌ها به بهره‌برداری برسند که به‌عنوان‌مثال فاز اول سیستم‌های حوزه زنجیره تأمین، سرمایه انسانی و فروش در برنامه سال 99 پیش بینی شده است.

مدیر گروه فاوای شرکت مس تصریح کرد: همزمان با پیشرفت این طرح، بایستی زیرساخت‌های سخت‌افزاری و ارتباطی نیز توسعه و تقویت شوند که بخش‌های زیرساخت، امنیت و پشتیبانی گروه فاوا در ستاد و کلیه مجتمع‌ها، این وظیفه را به‌خوبی انجام می‌دهند.

وی بیان کرد: درواقع بدون زیرساخت و بستری مناسب و امن، امکان استفاده و بهره بردن از سیستم‌های اطلاعاتی یکپارچه میسر نخواهد شد که ازجمله اقدامات مهم و مؤثر در این حوزه نیز می‌توان از اخذ گواهینامه امنیت اطلاعات ISMS، قرارداد و راه‌اندازی دیتاسنترها در مجتمع‌ها و ارتقا سرویس‌ها ازجمله پست الکترونیکی و اتوماسیون مکاتبات اداری تحت وب نام برد.

طهماسبی با بیان این‌که با اجرای طرح جامع سیستم یکپارچه‌سازی اطلاعات، دو استراتژی بلندمدت را مدنظر قرار داده‌ایم، اظهار داشت: استراتژی اول درآمدزایی از طریق ارائه خدمات و محصول به سایر شرکت‌ها است و استراتژی دیگر ارائه راهکارهای تکنولوژیکی به سایر واحدهای شرکت به‌منظور افزایش تولید، کاهش هزینه و ... است.

لینک کوتاه: asriran.com/0032k1

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شرکت مس مس یکپارچه اطلاعاتی سیستم ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۵۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ طا‌ها دلداده با اعلام خبر بارگذاری اطلاعات عملیات خرید تضمینی گندم در سامانه جامع اطلاعات این شرکت گفت: این اطلاعات توسط کاربران به صورت آنلاین قابل مشاهده و رصد است. دلداده با بیان اینکه در حال حاضر عملیات خرید تضمینی گندم در استان‌های کرمان، خوزستان، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان آغاز شده است، افزود: مدیران کل غله استان‌های مذکور برای راه‌اندازی و بارگذاری اطلاعات خرید در سامانه جامع فناوری، همکاری خوبی با این اداره کل و اداره کل خرید داخلی داشته‌اند.   وی با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی سامانه مذکور در معاونت برنامه‌ریزی شرکت بازرگانی دولتی ایران، کار کارشناسی و تلاش‌های بسیاری انجام شده است تا مأموریت تحویل گندم از کشاورزان گندمکار به خوبی به پیش برود، اظهار کرد: درج و بارگذاری اطلاعات خرید تضمینی در این سامانه، فرآیند تحویل گندم و پرداخت پول گندم را تسهیل کرده و با رصد آنلاین داده‌های خرید تضمینی گندم، می‌توان برای برنامه‌ریزی این عملیات بزرگ بازرگانی کشور از آن اطلاعات استفاده کرد.   مدیرکل فناوری اطلاعات شرکت بازرگانی دولتی ایران خاطرنشان کرد: این سامانه به کاربران اجازه می‌دهد تا میزان خرید تضمینی گندم و پرداخت میزان پول آن را به تفکیک استان، شهرستان و مرکز خرید به صورت آنلاین مشاهده کرده و از کم و کیف آن مطلع شوند.

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • بلینکن خواستار سیستم دفاعی یکپارچه اعراب مقابل ایران
  • بلینکن خواستار سیستم دفاعی یکپارچه اعراب در مقابل ایران شد
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • صنعت حمل و نقل بین المللی: مروری جامع با نگاهی عمیق به نقش هوش مصنوعی
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی وارد مکه شدند