Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شایعات متناقض در مورد سلامتی کیم جونگ اون، رییس کره شمالی، اگرچه تاکنون از سوی منابع مختلف تکذیب شده اما گمانه زنی ها در مورد جانشیان احتمالی وی را افزایش داده است. تاریخ انتشار: 11:55 - 08 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۶۰۴۰ خبرگزاری میزان- انتشار خبرهای ضد و نقیض در مورد وضعیت جسمانی «کیم جونگ اون»، رییس کره شمالی، در یک هفته گذشته در نهایت به انتشار پیام‌های رادیویی و مکتوب از سوی وی انجامید؛ اقداماتی که نتوانتست از ابهامات در مورد سلامتی «کیم»، و آینده سیاسی کره شمالی بکاهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


غیبت بیش از ۲ هفته‌ای «کیم جونگ اون»، از انظار عمومی و عدم حضور وی در مراسم سالروز تولد «کیم ایل سونگ»، پدربزرگش، که مهم‌ترین روز تقویم این کشور محسوب می‌شود، سبب شد تا گمانه زنی‌ها در مورد سلامتی وی آغاز شود.
رییس کره شمالی که آخرین باز در روز ۱۱ آوریل (۲۳ فروردین) در جلسه حزب حضور یافته بود، تاکنون تنها یک پیام رادیویی خطاب به کارگران و یک پیام مکتوب بدون انتشار عکس را ارائه داده است؛ اقداماتی که به همراه تاکید کره جنوبی بر سلامت «کیم» نتوانست مانع روند گمانه زنی‌ها در مورد سلامتی رییس کره شمالی و بحث‌های مربوط به جانشینان احتمالی وی شود.
«کیم»، که براساس آخرین گزارش‌ها با مشکلات عروقی مواجه شده است، شاهد درگذشت پدر و پدربزرگش به دلیل بیماری قلبی بود.   حضور «کیم» در قدرت در سال ۲۰۱۱ در پی مرگ پدرش به دلیل سکته قلبی روی داد.
شایعات در مورد سلامتی «کیم»، طیف گسترده‌ای از گمانه زنی‌ها و مدارک غیرقطعی را از جمله مرگ «کیم»، به دلیل حضور دیرهنگام تیم پزشکی چین برای نجات وی به دنبال جراحی ناموفق قلب در ۱۲ آوریل (۲۴ فروردین) به نقل از یک مقام ارشد چینی، حضور «کیم»، در منطقه تفریحی «وونسان» در شرق کره شمالی برای طی دوره نقاهت از سوی کره جنوبی و تاکید بر سلامتی «کیم»، از سوی دولت آمریکا، شامل می‎شود.
کیم جونگ اون کیست؟
«کیم»، فرزند دوم «کیم جونگ ایل»، دومین رییس کره شمالی و «کیم یونگ هوی» است.   تاریخ تولد وی همانند سایر وجوه زندگی اش رمزآلود است. تاریخ‌های ۸ ژانویه ۱۹۸۲ (۱۸ دی ۱۳۶۰)، ۸ ژانویه ۱۹۸۳ (۱۸ دی ۱۳۶۱) و ۵ جولای ۱۹۸۵ (۱۴ تیر ۱۳۶۴) از جمله تاریخ‌هایی هستند که برای تولد وی ذکر شده اند.
انتخاب «کیم»، برای جانشینی از سوی پدرش با وجود برادر بزرگ تر، به دلیل روحیه خاص و میهن دوستی وی بود؛ تحصیلات «کیم» در سوئیس و به همراه خانواده عمه اش طی شد.
برادر بزرگ‌تر رییس کره شمالی «کیم جونگ چول»، چند سال پیش در فرودگاه «کوآلالامپور» توسط دو زن هدف حمله بیولوژیک قرار گرفته و کشته شد.   اتهام به «کیم»، برای قتل برادرش هرگز ثابت نشد.   «کیم یو جونگ»، خواهر کوچکتر رییس کره شمالی، در سال‌های اخیر چندین بار در کنار وی دیده شد.   حضور وی در دیدار «کیم»، با سران کشور‌های آمریکا، چین و کره جنوبی نشان داد که خواهر جوانتر رییس کره شمالی در سیاست این کشور ایفای نقش می‌کند.
در سال ۲۰۱۵ برای نخستین بار خبرهایی در مورد ازدواج «کیم جونگ اون»، منتشر شد.   براساس گزارش ها، این ازدواج در سال ۲۰۰۹ انجام شد و «کیم»، در سال‌های گذشته صاحب ۳ فرزند شده است.
نکته جالب توجه امتناع «کیم»، از پاسخ به پرسش «دونالد ترامپ»، رییس جمهور آمریکا، در یکی از دیدار‌های دوجانبه در مورد فرزندانش بوده است.    بیشتر بخوانید: رییس کره شمالی سکوتش را شکست؟
چه کسانی در صف جانشینی «کیم» قرار دارند؟
تاکنون در کره شمالی بیانیه یا قانونی در مورد جانشینان احتمالی «کیم»، منتشر و تصویب نشده است اما به نظر می‌رسد شانس خواهرش برای جانشینی دستکم تا زمان بزرگ شدن فرزندانش بیش از سایر گزینه‌هایی باشد که در زیر به آنها پرداخته می‌شود:
- «کیم یو جونگ»: خواهر کوچکتر رییس کره شمالی که در ۲ سال گذشته همواره در کنار وی دیده شده و به طور رسمی عنوان معاون مدیر کمیته مرکزی حزب حاکم در کره شمالی را در اختیار دارد، گزینه اصلی جانشینی است.   وی که احتمالا ۳۱ سال سن دارد، از عوامل اصلی مدیریت حزب حاکم کره شمالی بوده و کنترل کاملی بر کارکرد‌های آن دارد. «جونگ»، در صورت رسیدن به این سمت نخستین رییس زن کره شمالی خواهد بود.
- اعضای ارشد حزب حاکم: «چو ریونگ هائه»، «چو پونگ جو»، «پاک پونگ جو»، «کیم یونگ چول» و «ری سون گوون» از جمله اعضای ارشد حزب حاکم هستند که می‌توان از آن‌ها به عنوان گزینه‌های جانشینی کیم هر چند به صورت موقت یاد کرد.
- فرزندان کیم: براساس گزارش ها، بزرگ‌ترین فرزند «کیم»، یک پسر ۱۰ ساله است و کوچکترین آنها ۳ سال سن دارد.
- «چو رونگ هائه»: پدر همسر «یو جونگ» و دوست قابل اعتماد «کیم» گزینه دیگر جانشینی است که ریاست مجمع عالی حزب حاکم را نیز برعهده دارد.
- «کیم یونگ چول»: نائب رییس کمیته مرکزی حزب حاکم و رییس گروه جبهه متحد به عنوان دستیار و مشاور «کیم» شناخته می‌شود.   وی که مدیریت تلاش‌های دیپلماتیک بین المللی کره شمالی را در سال‌های اخیر برعهده داشته، نماینده پیونگ یانگ در مورد اجلاس سران آمریکا و کره شمالی در سال ۲۰۱۸ نیز بوده است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کیم جونگ اون کره شمالی کیم جونگ اون مورد سلامتی رییس کره شمالی گمانه زنی ها کیم جونگ اون حزب حاکم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۵۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور

محمدرضا حسین‌نژاد در گفت‌وگو با مهر با اشاره به نشست مشترک اعضای هیئت دولت با استانداران اظهار کرد: در این جلسه از کاهش تورم استان و بهبود رتبه استان در این شاخص از رتبه ۴ به ۲۱ خبر دادم.

وی در ادامه افزود: از کاهش عدم برخورداری خراسان شمالی در آسفالت راه‌های استان از ۱۲ درصد به ۸ درصد نیز گفتم و افزودم: در این دولت گازرسانی به روستاها از ۹۶/۴ به ۱۰۰ درصد رسیده و همه روستاهای دارای سکنه در استان گازرسانی شدند.

استاندار خراسان شمالی تکمیل علاج بخشی سد بیدواز دولت سیزدهم و رساندن سد گلمندره به مرحله آبگیری را نیز از دستاوردهای مهم مطرح کردم.

حسین‌نژاد، پیشرفت سریع پروژه انتقال پساب بجنورد به پتروشیمی و رهاسازی چاه‌های آب پلنگ دره برای انتقال آب آنها به بجنورد برای شرب، پس از سفر نخست رئیس جمهوری به خراسان شمالی را نیز به عنوان بخش دیگری از صحبت‌ها در دیدار با رئیس‌جمهور مطرح کرد و گفت: تصفیه خانه شیروان نیز از پروژه‌هایی است که در آستانه بهره‌برداری قرار گرفته است.

استاندار خراسان شمالی به هدف‌گذاری برای تکمیل سیزده زنجیره ارزش در استان اشاره کرد و گفت: در ادامه این نشست به سرمایه‌گذاری ۴۷ هزار میلیارد تومانی در این زنجیره‌ها اشاره کردم و گفتم برای توسعه و تکمیل این زنجیره‌های ارزش، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات دیگر نیاز داریم.

حسین‌نژاد نسبت مصارف بانکی به منابع بانکی خراسان شمالی را نزدیک به ۲ دانست و خواستار خط اعتباری ویژه برای استان‌هایی شد که منابع کافی برای پیشبرد برنامه‌ها ندارند.

وی درخواست حذف تعهد ارزی برای صادر کنندگان خراسان شمالی را نیز به عنوان درخواست دیگر مطرح کردم.

استاندار خراسان شمالی بیان کرد، قریب‌الوقوع بودن سفر رئیس جمهوری به ترکمنستان را نیز مورد توجه قرار دادم و درخواست کردم در این سفر بازگشایی گذر مرزی و بازارچه مرزی در محدوده مرز ۳۰۰ کیلومتری خراسان شمالی با ترکمنستان مطرح و پیگیری شود.

کد خبر 6097698

دیگر خبرها

  • برای انجام دومین سفر به خراسان شمالی از رییس جمهور دعوت شد
  • آقای مدودف همچنان تهدیدهای بزرگ می‌کند؛ فاجعه جهانی در راهه؟
  • مدودف: پاریس، واشنگتن و لندن هدف قرار خواهند گرفت
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • (ویدئو) چرا همه عاشق آهنگی درباره کیم جونگ اون شده‌اند؟
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • سرنوشت اوکراین در سال انتخاباتی آمریکا و گزینه های کی‌یف
  • ماندن توماس توخل در بایرن مونیخ، احتمالی که دیگر نمی‌توان آن را رد کرد