Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعودی با بیان اینکه ایجاد استارتاپ‌های حسابداری در قالب‌‌های جدید، ضرورت کسب و کار‌های تازه است، گفت: با بررسی‌های انجام شده بر روی ۲۴۰ نرم‌افزار فعال در حوزه مالی، درمی‌یابیم که صنعت نرم‌افزار بیشترین گردش را در سیستم‌های مالی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، کار کردن در نرم‌افزار‌های ارتباطی، بازار را در یک گوشی موبایل خلاصه کرده است، همزمان با تحول فروشگاه‌ها، تجهیزات آن‌ها نیز تغییر یافته و همانگونه که مکان به  فضایی مجازی بدل شده سیستم‌های مالی هم از قالب سنتی خود به درآمده‌اند و به‌صورت نرم‌افزار‌هایی روی گوشی موبایل در دسترس فعالان عرصه اقتصادی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع زمانی اهمیت می‌یابد که دریابیم در این روز‌ها فروشگاه‌های آنلاین گسترش بسیاری یافته‌اند و دنیا به سمت کوچک‌تر شده پیش می‌رود؛ بنابراین فعالان عرصه مجازی و استارتاپ‌ها نیز وارد عمل شده‌اند و با ارائه سیستم‌های جدید حسابداری رسیدگی به حساب و کتاب‌های مالی را آسان‌تر می‌کنند.

«محمدهاشم مسعودی» در نشستی مجازی با خبرنگاران با بیان اینکه ایجاد استارتاپ‌های حسابداری در قالب‌‌های جدید، ضرورت کسب و کار‌های تازه است، گفت: با بررسی‌های انجام شده بر روی ۲۴۰ نرم‌افزار فعال در حوزه مالی، درمی‌یابیم که صنعت نرم‌افزار بیشترین گردش را در سیستم‌های مالی دارد.

مدیرعامل شرکت سیستم‌های رایانه‌ای «فراگیر» تاکید کرد: دنیای تجارت امروز به سمت سیستم‌های ابری و آنلاین می‌رود که در آن‌ها خدمات بسیار با قیمت ارزان ارائه می‌شود. این سیستم‌ها همیشه در دسترس‌اند و داده‌های آن‌ها از بین نمی‌رود، می‌توانند نسخه‌های پشتیبان بگیرند و درواقع می‌توان گفت طی چندین سال آینده، فقط با برخورداری از وسیله‌ای که به اینترنت متصل شود،‌ می‌توان از همه خدمات آنلاین در حوزه‌های مختلف بهره‌مند شد.

وی در این زمینه از نسل جدید سیستم‌‌های حسابداری یاد کرد که در این روزها به یاری مشاغل کوچک، خانگی و اینترنتی آمده است و افزود: سیستم‌های قدیمی حسابداری با CD یا فلش یا قفل سخت افزاری کار می‌کردند، اما در سیستم‌های جدید یا سیستم‌های ابری نیازی به نصب نرم‌افزار نیست و در هر کجا و هر زمان و با هر وسیله‌ای می‌توان کار کرد.

مسعودی ادامه داد: اینگونه سیستم‌هادر زمره سیستم‌های ابری قرار می‌گیرند، درست مانند یک ایمیل که با هر وسیله‌ای می‌توان به آن دسترسی یافت و تنها کافی است فرد شناسه کاربری و رمز عبور را داشته باشد.

بنیان‌گذار استارتاپ «حسابفا» با بیان اینکه این سیستم حسابداری به‌صورت اتوماتیک از داده‌ها فایل پشتیبان می‌گیرد، ادامه داد: در این روش، داده‌ها از بین نمی‌رود و همزمان در سیستم چندین پشتوانه وجود دارد که فرد در هر زمان و مکان می‌تواند به آن دسترسی یابد.

وی با اشاره به وضعیت پیش‌آمده برای بسیاری از مشاغل در روز‌های کرونایی، عنوان کرد: در شرایط دورکاری اینگونه سیستم‌ها به کمک صاحبان کسب و کار می‌آید چون در آن یک حسابدار همزمان می‌تواند چندین کسب و کار را مدیریت و بررسی کند و برای مثال بداند هرکس در زیرمجموعه‌ چگونه فعالیت می‌کند.

مسعودی، یکی دیگر از مزیت‌های سیستم‌های ابری حسابداری را هزینه بسیار اندک آن‌ها برای صاحبان مشاغل دانست و اظهار کرد: در این سیستم‌ها همه خدمات حسابداری به آسانی در دسترس است و هدف بهره‌مندی کسب و کارهای کوچکی همچون یک فروشگاه، یک مغازه یا حتی یک صندوق قرض‌الحسنه خانوادگی است بدین‌معنا کسی که دانش حسابداری ندارد نیز می‌تواند با سیستم کار کند، یعنی نیاز نیست افراد از دانش حسابداری به‌صورت حرفه‌ای بهره‌مند باشند بلکه سیستم به‌گونه‌ای طراحی شده است که برای همه قابل استفاده باشد.

وی با بیان اینکه جوانان نخبه فارس با همت و تلاش خود، اولین نسخه بومی نرم افزار حسابداری ابری را طراحی کرده اند، درباره ویژگی این برنامه، گفت: برخلاف سیستم‌های سنتی، در سیستم‌های حسابداری آنلاین چندین امکانات به‌صورت همزمان فراهم است و درمجموع می توان گفت در چنین سیستمی هم در زمان و هم در هزینه صرفه‌جویی می‌شود.

مسعودی با بیان اینکه مخاطبان این سیستم‌ها استارتاپ ها و کسب و کارهای نوپا هستند، عنوان کرد: کسانی که تازه می‌خواهند فعالیت در فضای اقتصادی آنلاین را آغاز کنند، باید به ناچار از سیستم مالی برخوردار باشند که حساب و سود زیان را بسنجند و لازمه این مهم که به منزله قلب هر کسب و کاری است، برخورداری از سیستمی حسابداری است که به آسانی بتوان از آن بهره برد.

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: کرونا در فارس پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ویروس کرونا حسابداری کرونا شیراز سیستم های ابری استارتاپ ها نرم افزار کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۶۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت احداث تهران جدید

بدون مقدمه باید گفت دو-سوم دغدغه خانواده‌های شهری ما مسئله مسکن است خصوصا در شهر‌های بزرگ این قضیه کاملاً مشهود است. در مسئله تامین مسکن هم بیشتر از اینکه موضوع مصالح مهم باشد موضوع زمین مرغوب مهم است؛ بنابراین سیاست دولت در تامین مسکن باید ایجاد زمین مرغوب باشد و ایجاد زمین در حاشیه کلان شهر‌ها به نوعی یعنی تامین تاسیسات زیر بنایی در یک زمین موجود در اراضی ملی است.

به گزارش فرارو، اما این زمین برای اینکه از دید مصرف کننده مرغوب باشد باید بخشی از ساختار اداری دولت در آن شهر جا داده شود. به عبارت دیگر اگر بخواهیم یک کالایی مانند زمین در یک شهر جدید صد هزار نفری تا یک میلیون نفری در حاشیه کلان شهری مانند تهران تولید کنیم که برای مصرف کنندگان هم همان مطلوبیت نسبی شهر تهران را داشته باشد باید حداقل یک درصد تا ده درصد از ساختار اداری دولت درآن شهر مستقر شود تا این شهر جدید صرفا یک شهر خوابگاهی نباشد.

به عبارتی در طراحی شهری باید ذخیره زمین مورد نیاز برای انتقال یک درصد تا ده درصد از دستگاه‌های دولتی به آن شهر پیش بینی شود. با انجام این کار دو اقدام مثبت اتفاق می‌افتد یکی آنکه آن شهر جدید پتانسیل درامدی را پیدا میکند چراکه مسیر تزریق هزینه‌های جاری دستگا‌ها دولتی به یک جامعه از طریق همین تشکیلات ستادی و اداری هست و دوم اینکه چند درصد از فشار جمعیتی شهر تهران که عموما به دلیل تمرکز ادارات دولتی هست کاسته میشود.

در واقع آنچه موجب کمیابی زمین و گرانی زمین در بسیاری از کلان شهر‌هایی میشود وجود دستگا‌های دولتی است که جمعیت زیادی را بخود جذب می کند. در دولت آقای احمدی نژاد بنابود بخشی عمده از دستگاه‌های دولتی از تهران به سمت شهرستان مورد هدف خارج شوند که یک طرح ایده آل و شاید سنگ بزرگ بود، ولی عملی نشد، ولی انتقال دستگا‌های دولتی به شهر‌های جدید قابل انجام هست. در این صورت هست که هم کلان شهر بار جمعیتی اش تعدیل میشود و هم آن شهر جدید هم یک شهر پویا و واقعی خواهد بود.

یکی از نقاط پیشنهادی ایجاد شهر جدید حداقل با ضرفیت یک میلیون نفر در حوالی چرم شهر در جنوب ورامین هست؛ و دستگاه‌های اداری دولتی مورد هدف مینتواند همین شرکت‌های نفتی باشد که در یک طراحی شهری ذخیر زمین مورد نیاز جهت انتقال ستاد شرکت‌های نفتی مستفر به آنجا فراهم باشد. شاید حالت ایده ال این است که ستاد شرکت‌های نفتی و گازی در استان‌های جنوبی مستفر گردد، ولی حال که به دلایل امنیتی و ... این حالت میسر نیست باید به گزینه جایگزین فکر کرد که حداقل نسبتا ایده آل باشد و این یعنی انتقال این دستگاه ها به شهر‌های جدید.

با انتقال شرکت‌های نفتی بسیاری از شرکت‌های پیمانکاری بخش خصوصی و بسیاری از بانک‌ها بساط خود را جمع میکنند به آنجا میایند و وزارت نفت هم چون منابع خوبی دراختیار دارد در ایجاد تاسیسات شهری کمک خواهد کرد. قرار گرفتن در موقعیت کنارگذر جنوبی تهران، دسترسی به فرودگاه بین المللی امام خمینی، دسترسی به استان‌های شرقی و غربی و جنوبی از محاسن این اراضی ملی می‌باشد.

یادمان باشد ایجاد شهر‌های جدید بدون انتقال بخشی از دستگاه‌های دولتی نمیتواند یک شهر پویا را ایجاد کند که فشار جمعیتی کلان شهر‌ها و شهر تهران را کم کند تا قیمت زمین مسکن که دغدغه اصلی مردم هست تعدیل گردد. در واقع دولت بعنوان متولی بخش مسکن باید کاری کند که یک خانواده شهری به همان دلیلی که شهر تهران را بعنوان سکونت انتخاب کرده حالا بیاید همان شهر جدید را برای سکونت انتخاب کند. چرا که درحال حاضر ده‌ها هزار مسکن خالی در شهر‌ها وشهرک‌های اطراف پایتخت (دماوند، هشگرد و پرند و...) وجود دارد که نمیتواند کمیابی مسکن تهران را جبران کند.

خرید زمین متری یک میلیارد تومانی توسط دستگاه دولتی

اخیراً رسانه با خبر شدیم یک از وزارت خانه‌ها در حال خرید برجی دوقلو درحوالی شمال شهر تهران با مساحت زیربنای طبقات ۱۶۵ هزار متر مربع و به ارزش ۲۳ هزار میلیارد تومان می‌باشد که مساحت زمین این ساختمان ۱۶ هزار متر مربع می‌باشد. براساس محاسبات سرانگشتی اولیه پولی که این وزارت خانه می‌پردازد حداکثر ۵ هزار میلیارد آن مربوط به فضای ساختمانی ساخته شده (۱۶۵ هزار متر با قیمت ۳۰ میلیون تومان در هرمتر) و بقیه مبلغ یعنی ۱۸ هزار میلیارد تومان مربوط به هزینه زمین ۱۶ هزار مترمربعی هست که هر متر آن بیش از یک میلیارد برای دولت و وزارت آب میخورد.

آیا موقع آن نشده است که دولت هزینه کردن و تغذیه پول به شهر تهران دست بردارد و چرخه تورمی زمین و مسکن تهران را آسوده بگذارد.

آیا نمیشود با در اختیار دادن زمین رایگان مربوط به اراضی ملی را به وزارت خانه‌ها و احداث ساختمان مثلا ۵ هزار میلیارد تومانی در این مورد خاص بقیه مبلغ (دراین مورد خاص ۱۸ هزار میلیارد تومان) صرف انجام تاسیسات زیر بنایی شهری در یک شهر جدید (تهران جدید) در جنوب تهران (نقطه برخورد سه استان قم تهران و سمنان) گردد.

چرا بااین کار نه تنها تورم مسکن تشدید نمیشود و عرصه بر مردم شهر تهران تنگ نمی‌شود بلکه مقدمه سکونت چند صد هزار نفر هم در تهران جدید فراهم میشود. چراکه تا زمین رایگان هست خرید زمین متری یک میلیارد تومانی تزریق معضل به جامعه شهری و خصوصا شهر تهران خواهد بود.

ضمنا هدف از ارائه این مطلب صرفا ایجاد تهران جدید در جنوب تهران می‌باشد و هدف آن یک لج بازی سیاسی نیست که یک دستگاه دولتی خاص از نوسازی ساختمان‌های قدیمی خود باز ماند بلکه هدف آن است که هزینه‌های دولت جهت دهی شود تا نفع اجتماعی و اقتصادی عمومی هم برای همه اقشار جامعه داشته باشد.

محسن ابوالحسنی کارشناس عمران و اقتصاد

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انتشار نماهنگ زیبای نامه‌ای برای تو +فیلم
  • ضرورت احداث تهران جدید
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟