Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس نظرسنجی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، بیش از ۸۰ درصد مردم موافق ادامه تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها هستند.

به گزارش خبرآنلاین و بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات طبق نظرسنجی انجام‌شده در هفته آخر فروردین ۱۳۹۹ در سطح کشور، ۸۱.۷ درصد مردم همچنان موافق تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نظرسنجی نشان می‌دهد ادامه خانه‌نشینی و خود قرنطینگی با نسبت ۹۱.۳ درصد، بیشترین میزان موافقت را از سوی پاسخگویان برای کنترل کرونا به خود اختصاص داده است. تعطیلی کافه‌ها و رستوران‌ها (با نسبت ۸۲.۲ درصد) نیز از دیگر سیاست‌هایی است که پاسخگویان آن‌ها را برای کنترل شیوع ویروس کرونا مناسب ارزیابی کرده‌اند. شهروندان همچنین از آغاز به کار همه ادارات دولتی به صورت عادی از پایان فروردین (با فراوانی ۶۱.۱ درصد) و آغاز به کار عادی همه فعالیت‌های اقتصادی از آخر فروردین (با فراوانی ۵۷.۴ درصد) مخالف هستند.

به استناد این نظرسنجی ۴۶.۲ درصد پاسخگویان با قرنطینه‌کردن اجباری مردم در خانه‌ها توسط دولت موافق بوده‌اند. ۲۶.۵ درصد افراد نیز با خودقرنطینگی اختیاری و داوطلبانه مردم موافق هستند. ۱۵.۳ درصد افراد نیز قرنطینه‌کردن همزمان شهرهای مبتلا به کرونا و مردم این شهرها در خانه را بهترین سیاست و روش کنترل کرونا می‌دانند. در نهایت ۸.۳ درصد افراد پاسخگو با قرنطینه کردن شهرهای مبتلا به کرونا موافقند.

موضوع دیگری که در این نظرسنجی مورد مطالعه قرار گرفته رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است. نتایج به‌دست آمده حاکی از آن است که ۷۷.۵ درصد پاسخگویان کاملاً و یا در سطح زیادی خودقرنطینگی را رعایت کرده‌اند. این در حالی است که ۶.۶ درصد افراد پاسخگو به میزان کم یا اصلاً پایبند به خودقرنطینگی نبوده‌اند. ۱۵.۶ درصد پاسخگویان نیز تا حدودی خودقرنطینگی را اجرا کرده‌اند.

در خصوص دلایل عدم رعایت خودقرنطینگی یافته‌ها حاکی از آن است ۵۳.۱ درصد پاسخگویان، اقتضای نوع شغل را اصلی‌ترین دلیل ناتوانی رعایت خودقرنطینگی برشمرده‌اند. بعد از آن به ترتیب «وضعیت معیشتی و ضرورت کسب درآمد» (با فراوانی ۲۵.۶ درصد)، «عدم ضرورت خودقرنطینگی» (با فراوانی ۷.۷ درصد) و «عدم تعطیلی شغل از سوی کارفرما» (با فراوانی ۳.۹ درصد)، دیگر دلایل پاسخگویانی است که خودقرنطینگی را رعایت نکرده‌اند.

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد دستورالعمل‌های بهداشتی در سطح حداکثری رعایت شده است. به طوری که در بین این دستورالعمل‌ها، شست‌وشوی مکرر دست‌ها (با فراوانی ۹۱.۷ درصد)، عدم دست‌دادن و روبوسی‌کردن (با فراوانی ۸۸.۶ درصد)، شست‌وشو و ضدعفونی‌کردن وسایل خریداری‌شده از بیرون (با فراوانی ۸۵.۵ درصد) و عدم رفت‌وآمد با فامیل و آشنایان (با فراوانی ۸۱.۹ درصد) بیشتر توسط پاسخگویان جدی انگاشته شده است.

همچنین در بین این موارد، رعایت فاصله فیزیکی تا ۵/۱ متر (با فراوانی ۶۴.۸ درصد) و استفاده از ماسک و دستکش (با فراوانی ۶۹.۶ درصد) کمتر از سایر موارد توسط پاسخگویان رعایت شده است.

لینک کوتاه: asriran.com/0032kD

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مدارس دانشگاه درصد پاسخگویان درصد افراد ۶ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۶۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند، گفت: این دانشگاه نباید در موضوع دیگری هضم شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی در جلسه هیئت مدیره دانشگاه حضرت معصومه(س) که در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: در صحنه رویارویی تمدنی انقلاب با استکبار، زن و خانواده یکی از موضوعات کلیدی است.

وی با اشاره به اینکه در این موضوع صاحب‌نظر هستیم، بیان کرد: گفتمان انقلاب اسلامی در مسئله زن با نگاه جامع نقش فعال دارد و این موضوع از لبه‌های تمدنی دنیای جدید است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه این مبانی انقلاب اسلامی دارای منطق است، خاطرنشان کرد: با توجه به این موضوع، دانشگاهی مانند دانشگاه حضرت معصومه(س) می‌تواند یک هویت تمدنی پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه مسئولان این دانشگاه نیز وظیفه حساسی دارند، تصریح کرد: سامانه اخلاقی، علمی و تربیتی این دانشگاه باید در سطح کشور الگو باشد.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند، افزود: این دانشگاه نباید در موضوع دیگری هضم شود.

وی با اشاره به اینکه این دانشگاه باید به روز نگه داشته شود، بیان کرد: باتوجه به سندی که نوشته شده است، این دانشگاه باید به یک مرکز بین المللی تبدیل شود.

امام جمعه قم با بیان اینکه باید در مرزهای اثرگذاری حرکت شود، اظهار داشت: موضوعاتی مانند هوش مصنوعی، نانو و ژنتیک جزو موضوعات اصلی آینده هستند که باید از امروز به آن‌ها توجه داشت.

وی با اشاره به اینکه در این دانشگاه هویت زن مسلمان مدنظر است، بیان کرد: برای این موضوع باید اقدامات مطالعاتی از این جنس دیده شود.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه ظرفیت انقلاب اسلامی در دنیا بی‌نهایت است، تصریح کرد: فکر انقلاب اسلامی در دل ملت‌های دنیا اگر به درستی بیان شود، حامیان بسیاری دارد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • کلاس‌های پیام نور امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی
  • اکثر آمریکایی‌ها به نتانیاهو اعتماد ندارند
  • مهاجرت غیرقانونی «بحران جدی» از نگاه آمریکایی‌ها
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • نظرسنجی| افزایش رویگردانی از نتانیاهو در آمریکایی‌ها