Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع کرونا در ایران اسلامی برخلاف بسیاری دیگر از کشورها سبب ایجاد وفاق و همدلی شد. ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۹ استانها البرز نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، شیوع ویروس  منحوس کرونا همزمان با دیگر کشورهای دنیا در ایران اسلامی سبب ایجاد یک وفاق و همدلی بین مردم و مسئولان و دستگاه‌های نظامی و انتظامی  شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویروس کرونا آزمونی برای امتحان افرادی بود که علی رغم همه محدودیت‌ها برای پیشگیری از این ویروس همه گیر دست به کار شدند و از تمام ظرفیت‌های موجود برای کمک به مردم استفاده کردند.

استان البرز یکی از استان‌های فعالی بود که توانست بخش زیادی از اقلام مورد نیاز پیشگیری از شیوع این ویروس از جمله مواد ضد عفونی کنند، ماسک و دستکش را به واسطه تولید کنندگان داخلی فراهم کند.

البرز در زمان دور نخست شیوع کرونا توانست با ظرفیت‌های موجود در مورد تامین ماسک خوش بدرخشد و تولیدکنندگان لباس در این زمینه نقش مهمی ایفا کردند.

 احمد قویدل مدیر یکی از این واحدها که تولیدکننده لباس کودک که در بین بسیاری از  کشورهای پیشرو و صاحب‌نام در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرج ، با اشاره به مشکلات موجود بر سر راه تغییر خط تولیدی از لباس کودک به تولید ماسک، گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان برای پیشگیری از گسترش  این ویروس تصمیم گرفته شده که با تغییر خط تولید خود  به تامین ملزومات مورد نیاز کشور کمک کنیم.

وی  با بیان اینکه با توجه به کمبود هایی که در زمینه اقلام مورد  نیاز جهت پیشگیری از ویروس کرونا که در کشور وجود داشت شرکت اریکه فرشتگان اقدام به تعطیلی کلیه خطوط تولید خود کرد و به تولید ماسک پرداخت، اظهار داشت: اکنون روزانه 4هزار ماسک تولید می‌کند.

وی با عنوان اینکه اکنون تنها از 30 درصد ظرفیت موجود در شرکت استفاده می‌شود، افزود: در ابتدا دو مانع پیش روی ما در تولید ماسک بود، که اولین مانع مربوط به تامین مواد اولیه مرغوب بود که اکنون با بازگشایی بازار تهران این مانع مرتفع شد، اگر چه در بازار تهران مواد با مبلغ بالاتری خریداری می‌شود اما به میزان مورد نیاز مواد اولیه وجود دارد.

مدیر فروش شرکت اریکه فرشتگان مانع دوم را اشتباه تایپی در صدور مجوز بیان کرد و گفت: در مجوز تولید ماسک، نوع تولید ما را جراحی اعلام کردند که این عنوان خود عامل بازدارندگی برای خرید برخی مراکز است.

قویدل تصریح کرد: در مجوز تولید ماسک سه لایه نوشته شده با اینکه اکنون ماسک پنج لایه n95 تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه اکنون با 30 درصد از ظرفیت‌های شرکت در حال تولید ماسک هستیم، خاطرنشان کرد: با باز شدن بازار تهران به‌عنوان یکی از موانع موجود تا پایانه هفته میزان تولید ماسک روزانه به 15 هزار ماسک می‌رسد.

همدلی گروه‌های جهادی بروجرد با نیازمندان؛ از توزیع 1000 بسته معیشتی تا تولید 80 هزار ماسک + تصاویرکشف ‌27 هزار ‌عدد ماسک در آبادان / وزارت اطلاعات ‌محموله را هنگام خروج از مرز ضبط کردگزارش| روایت تسنیم از تلاش‌کارآفرین مینودری برای تحقق «جهش تولید» /‌ از مهندسی معکوس دستگاه نساجی تا تولید ماسک

انتهای پیام/ ع

R7810/P/S6,50/CT8

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۷۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • میوه َشادی بخش را بشناسیم
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران