Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شیوع ویروس کرونا در آمریکا اقتصاد این کشور را به شدت تحت تاثیر خود قرار داده تا جایی که میلیون ها شهروند آمریکایی موقعیت شغلی خود را از دست دادند. تاریخ انتشار: 13:57 - 08 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۶۰۳۶ خبرگزاری میزان - ویروس کووید ۱۹ با رخنه به آمریکا و تبدیل کردن این کشور به کانون شیوع آن، باعث شد تا بخش‌های بسیاری از این جامعه تحت الشعاع وضعیت بحرانی و اضطراری به وجود آمده، قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ویروس کرونا که به دلیل بی توجهی و نادیده گرفتن آن در نخستین روز‌های شیوع در آمریکا به بحرانی مهار نشدنی مبدل شده، روزانه هزاران قربانی را بر روی دست دولت فدرال گذاشته و به بیکاری میلیون‎ها نفر منجر شده است.

نشریه «نیویورک تایمز»، در گزارشی نوشته که با خاموش شدن اقتصاد آمریکا، سنگینی بار مشکلات برای خانواده‌هایی که کمترین آمادگی را برای رویارویی با بحران کرونا داشتند، بیشتر شده است.

بحران کرونا باعث شده است تا میلیون‌ها فعالیت شغلی متوقف شده و چرخه اقتصاد آمریکا با رکود مواجه شود.   بیشترین افرادی که در این شرایط متزلزل اقتصادی دچار آسیب شدند، خانواده‌های کم درآمد و اقلیت‌های قومی بودند که پیش این از نابرابری‌های اجتماعی رنج می‌برند.

اما در برخی از ایالت‎های آمریکا، شرایط اقتصادی، از دست دادن شغل و تعطیل شدن کسب و کار، بیش از سایر مناطق تحت تاثیر بحران کرونا قرار گرفتند.

در شهر لاس وگاس، پر جمعیت‌ترین شهر ایالت نوادا، حدود ۳۵۰ هزار نفر از زمان آغاز بحران کرونا برای دریافت حقوق بیکاری درخواست دادند که این تعداد در تاریخ آمریکا، بالاترین میزان بوده است.

نتایح تحقیقات یک شرکت اقتصادی مستقر در شهر لاس وگاس، نرخ بیکاری فعلی را حدود ۲۵ درصد تخمین زده است، یعنی تقریبا ۲ برابر نرخ بیکاری در زمان رکود اقتصادی بزرگ در آمریکا به شمار می‌آید که همچنان رو به افزایش است.

در حالی که فرمانداران در سراسر آمریکا این سوال را مطرح می‌کنند که سرانجام چه زمانی می‌توانند فعالیت‌های شغلی در ایالت‎ها از سر گرفته شود، شهر لاس وگاس به دلیل وابستگی بسیاری که به صنعت گردشگری دارد، بیش از سایر مناطق در بحران کرونا تحت فشار اقتصادی قرار گرفته است.     بیشتر بخوانید:  کرونا در مراکز سالمندان آمریکا  
نتایج نظرسنجی‌ موسسه «پیو»، نشان می‌دهد که ۵۲ درصد از خانواده‌های آمریکایی کم درآمد می‌گویند با مشکلات شغلی رو به رو شدند.

علاوه بر این، تنها ۲۳ درصد از خانواده‌های کم درآمد گفته اند برای ۳ ماه آینده پول کافی برای مواقع اضطراری در اختیار دارند.

در همین حال پایگاه «فوربز»، می‎گوید که نرخ بیکاری در آمریکا در پی بحران کرونا به بالاترین میزان از زمان رکود اقتصادی بزرگ رسیده است.

آمار‌ها نشان می‌دهند در هفته منتهی به ۱۸ آوریل (۳۰ فرودین)، ۲۰۴ هزار و ۷۱۶ شهروند نیویورک درخواست بیمه بیکاری به دولت فدرال دادند.
داده‌های وزارت کار شهر نیویورک، تنها طی ۵ هفته گذشته، نشان می‌دهد که شمار افراد بیکار به ۱.۴ میلیون رسیده است.

شهر نیویورک که بیش از سایر شهر‌های آمریکا تحت تاثیر بحران کرونا قرار گرفته و بیشترین قربانی را تاکنون ثبت کرده، نرخ بیکاری ۱۳ درصدی را تجربه کرده است.

بحران کرونا و اعمال محدودیت‌های شغلی باعث شده است از اواسط ماه مارس تاکنون در سراسر آمریکا، ۲۶.۵ میلیون شهروند آمریکایی برای دریافت حقوق بیکاری درخواست بدهند.

«کوین هاست»، مشاور اقتصادی کاخ سفید، پیش بینی کرده که نرخ بیکاری در آمریکا در ماه آوریل از ۱۶ درصد فراتر خواهد رفت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا در آمریکا بحران کرونا نرخ بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۸۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد

سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» از دولت جو بایدن خواسته است تا توافقنامه‌ای را برای برقراری روابط دیپلماتیک میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی برای کمک به ایجاد زمینه برای توافق صلح با فلسطینی‌ها انجام دهد.

سناتور گراهام یکشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت عادی‌سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو حداقل تا حدی به تمایل عربستان سعودی برای یک پیمان نظامی با آمریکا بستگی دارد.

به نقل از ایسنا این سناتور که برای دیدار با «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی چندین بار به عربستان سعودی سفر کرده است، گفت درباره این موضوع با بایدن و مقامات ارشد دولت او از جمله «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا صحبت کرده است.

گراهام گفت: «عربستان سعودی خواهان یک توافق دفاعی متقابل با ایالات متحده است. ما هفته‌ها روی این موضوع کار می‌کنیم. آنتونی و جیک، به بستن قرارداد در مورد معاهده ادامه دهید. بدون این معاهده، ولیعهد سعودی نمی‌تواند اسرائیل را به رسمیت بشناسد و بخشی از توافق، ارائه راه‌حلی برای مشکل فلسطین خواهد بود.»

بایدن مدعی شده است که پیشرفت او در میانجی‌گری برای توافق سازش میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی ممکن است انگیزه حملات غافلگیرکننده حماس در اکتبر گذشته علیه رژیم صهیونیستی باشد که منجر به جنگ اخیر در غزه شد. این جنگ که براساس گزارش‌ها، بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده است، مذاکرات تل‌آویو با ریاض را از مسیر خود خارج کرد.

گراهام گفت، بحران غزه بدون تکمیل توافقنامه رژیم صهیونیستی و عربستان قابل حل نیست. این نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا مدعی شد: «اگر بتوانیم بین عربستان سعودی و اسرائیل به توافق برسیم، این به درگیری اعراب و اسرائیل پایان می‌دهد، ایرانی‌ها را تنها می‌کند، برای فلسطینی‌ها امید ایجاد می‌کند و امنیت را به شکل واقعی برای اسرائیل تأمین می‌کند.»

عربستان سعودی نفت‌خیز ادعا می‌کند که ۷ درصد از ذخایر اورانیوم جهان را در اختیار دارد. گراهام گفت برنامه‌های مذکور از آمریکا می‌خواهد غنی‌سازی این ذخایر را به‌عنوان بخشی از پیشنهاد ریاض برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی کنترل کند. چنین توافقی براساس «توافقنامه ابراهیم» است که براساس آن بحرین و امارات متحده عربی روابط دیپلماتیک با تل‌آویو برقرار کردند و سودان و مراکش هم بعدا این توافقنامه را امضا کردند.

گراهام گفت: «می‌خواهم به رئیس‌جمهور بایدن کمک کنم تا این کار را انجام دهد. بدون این توافق هیچ راه‌حلی برای مشکل فلسطین وجود ندارد. بدون این معامله، همه چیز بدتر می‌شود. بنابراین، اجازه دهید معامله را انجام دهیم، زمان ما در حال اتمام است.»

دولت پیش از بایدن – دونالد ترامپ– میانجی توافق‌های ابراهیم بود. گراهام در پاسخ به این سوال که آیا ترامپ ممکن است در رقابت با بایدن در انتخابات امسال تلاش کند توافق تل‌آویو – ریاض را تضعیف کند، گفت این رئیس‌جمهور سابق آمریکا «می‌خواهد کشتار پایان یابد.»

این سناتور آمریکایی افزود: «ما ماه نوامبر در اینجا انتخابات خواهیم داشت، اما آیا می‌توانیم قبل از نوامبر جان چند نفر را نجات دهیم؟»

به گزارش راشا تودی، بلینکن که راهی تور منطقه‌ای شده است، روز جمعه به سی‌ان‌ان گفت می‌توان چارچوبی برای راه‌حل دو دولتی و عادی‌سازی روابط با ریاض ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • پیشرفت در کنترل نرخ بیکاری کشور/ تولید افزایش یافت
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • استاندار فارس خواستار تسریع نهضت ملی مسکن و حفظ حقوق عامه شد
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • تداوم مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • ادامه مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد