Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه خبرگزاری فرانسه، یک گروه حمایت‌گر در شبکه‌های اجتماعی موسوم به «شیردهی هنگ‌کنگ» با انتشار درخواست اهدای شیر در فضای آنلاین، مادران را به هدیه شیر خود به نوزادان و کودکان مادران مبتلا به کووید – ۱۹ ترغیب می‌کند. در یکی از این موارد امدادی، گروهی از مادران بسیج شدند تا شیر مورد نیاز یک کودک برای دو هفته را در مدت یک روز تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تاکنون آثاری از ویروس کرونا در شیر مادران کشف نشده و براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، مادران مبتلا به کووید – ۱۹ که آرزوی شیر دادن به کودکشان را دارند، باید برای انجام امن این کار حمایت شوند. اما هنگ کنگ برای بیماران مبتلا به کووید – ۱۹ مقررات سختی را اعمال کرده است. برای بسیاری از والدین، ترس از قرنطینه کودکان یا بستری شدن آن‌ها و یا جدایی از والدین، بسیار بیش از مواجهه با این بیماری است. 

شیوع ویروس کرونا، اقدامات مشابهی برای شیردهی به نوزادان را در سراسر جهان درپی داشته است که هرچند منشا آنلاین دارد، اما نتایج آن در جهان واقعی مشاهده می‌شود.  اهدای شیر، امری قانونی است، اما در اکثر کشورها تحت قاعده و نظم درنیامده است.  در انگلیس، تلاش‌های غیررسمی مشابهی برای تامین غذای کودکان در حال شکل گیری است. 

«جنی تاماس» نویسنده آمریکایی پس از اطلاع از پریشان حالی مادرانی که نمی‌توانند شکم کودکان خود را به دلیل خالی شدن قفسه‌های فروشگاه‌ها پر کنند، تصمیم گرفت از طریق اینستاگرام طرحی سراسری برگزار کند. 

طرح وی به مادران نیازمند به شیر، امکان داد از ایالت‌های مختلف با اهداکنندگان هماهنگ شوند و غذای فرزندانشان را تامین کنند. 

ویروس کرونا موسوم به «کووید - ۱۹»  اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. 

 «تدروس آدهانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفند ماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد: اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند. 

برچسب‌ها ویروس کرونا هنگ کنگ چین پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا هنگ کنگ چین ویروس کرونا هنگ کنگ چین ویروس کرونا هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۸۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • استقبال از تیم ملی فوتسال افغانستان در تهران
  • گلایه والدین از افزایش قیمت برخی برند‌های شیرخشک
  • تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان (عکس)