Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرلنگه گفت: «برخی مردم تصور می‌کنند کالاهای خارجی بهتر از کالاهای ایرانی هستند که باید چاره‌ای اندیشید و آن چاره نیز جنس فرهنگی دارد.»

محمود صباحی‌زاده در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با اشاره به نامگذاری سال 1399 به جهش تولید و چگونگی تحقق فرمایش مقام مقام رهبری اظهار کرد: «نخست جامعه باید از لحاظ ذهنی و فکری به‌‌طور کامل به این نتیجه برسد که پیشرفت برون‌زا و متکی بر سرمایه‌ها و امکان‌های بیگانه و غیربومی راه به‌جایی نخواهد برد و گرهی از چالش‌های ما را نخواهند گشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با بیان اینکه اتکا به امکان‌ها و سرمایه‌های بیگانه جز پیشرفت صوری و موقتی سودی نخواهند داشت، اضافه کرد: «باید بر ظرفیت‌ها و استعدادهای درونی تکیه کرد و امکان‌ها و فرصت‌های درون‌زا را به فعلیت رساند تا پیشرفت واقعی و ماندگار تحقق یابد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرلنگه عنوان کرد: «دوم اینکه برخی مردم به کالا‌های داخلی، اعتماد و اعتنایی ندارند و تصور می‌کنند در هر صورت و همواره کالاهای خارجی از کالاهای ایرانی بهتر هستند که باید چاره‌ای اندیشید و آن چاره نیز جنس فرهنگی دارد.»

صباحی‌زاده افزود: «باید روحیه غلط و ویران‌گر غرب‌زدگی زدوده و باور به خویش و اعتمادبه‌نفس ملی تقویت شود تا زمینه لازم برای مصرف کالاهای داخلی به وجود آید، در غیراین‌صورت، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ایرانی به ‌دلیل اینکه برخی مردم به آنها اعتماد ندارند و فکر و عمل ایرانی را ناکارآمد و ضعیف می‌شمارند، متوقف می‌شوند.»

کیفیت‌بخشی تولید علم در دانشگاه به جهش تولید کمک می‌کند

وی ادامه داد: «زدودن این عامل روانی و روحی بسیار مهم است و غفلت از آن، تمام برنامه‌ها و تحرکات اقتصادی معطوف به جهش تولید را با ناکامی مواجه می‌سازد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرلنگه یادآور شد: «کیفیت‌بخشی عرصه پژوهش و تولید علم در دانشگاه می‌تواند به جهش تولید کمک کند؛ بنابراین توجه جدی به شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور یک اولویت در سال جهش تولید است.»

صباحی‌زاده متذکر شد: «دانشگاه آزاد اسلامی ضمن توجه به کیفیت‌بخشی عرصه پژوهش و فناوری، ظرفیت‌های بالا و مطلوبی در سال 99 در جهش تولید فرهنگی نیز دارد و واحد بندرلنگه با حمایت‌های جدی از تولیدات فرهنگی، اسلامی و انقلابی مانند ایجاد بازارچه‌های فرهنگی، برپایی نمایشگاه‌های مختلف و تألیف نشریات و کتب در این زمینه با تشکیل هیئت اندیشه‌ورز جلسات خوب و مطلوبی در راستای تحقق شعار سال در سطح دانشگاه برداشته است.»

وی در پاسخ به این پرسش که واحد متبوع شما در سال رونق تولید (1398) چقدر و چگونه در تحقق این شعار مؤثر بوده است؟ مطرح کرد: «واحد بندرلنگه با تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و برپایی جلسات مختلف مانند کرسی‌های نظریه‌پردازی و نشست‌های تخصصی به رونق تولید کمک کرده و نیز تعامل دانشگاه و جامعه از طریق برگزاری کارگاه‌های مختلف روانشناسی، کارآفرینی و حقوقی در سطح روستاها و محلات آسیب‌پذیر بندرلنگه به تحقق شعار سال کمک کرده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرلنگه تبیین کرد: «دولت و مجلس باید با ایجاد قوانین راهگشا و تلاش در راستای از بین بردن قوانین مزاحم و دست‌وپاگیر، راه را برای تحقق شعار سال باز کنند و تحقق شعار سال نیاز به روحیه جهادی، انقلابی و جوان دارد که اعتماد به جوانان می‌تواند به جهش تولید کمک کند  و نکته پایانی اینکه جهش تولید فقط مربوط به سال 99 نیست، بلکه جهش تولید یک اندیشه است که باید در کلان طرح‌ها و در برنامه‌های میان‌مدت و بلندمدت مورد بحث و بررسی و عمل قرار گیرد.»

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: کالای ایرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرلنگه بندرلنگه جهش تولید تحقق شعار سال جهش تولید تولید کمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۸۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست

نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان گفت: تا اقتصاد را آرام نکنیم این اسب سرکش اجازه توسعه و رونق و حتی امکان آسفالت و خشت روی خشت گذاشتن نخواهد داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،هادی محمدپور در نخستین همایش وحدت و همدلی گنابادی ها و بجستانی های مقیم مشهد که با حضور پرشور گنابادی ها و بجستانی های مقیم مشهد در محل تالار همایش ابن هیثم دانشگاه فرهنگیان برگزار شد،اظهارداشت: دولت و مجلس باید اولین اولویت کاری را بهبود اقتصاد و وضعیت معیشت مردم و مهار گرانی قرار دهد.

وی ضمن اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه و معرفی برنامه‌های خود، از برگزاری این همایش تشکر کرد و افزود: حضور شما مردم شریف گناباد و بجستان در این همایش نشانه دغدغه‌مندی نسبت به توسعه موطن و زادگاه است.

نماینده منتخب مردم با اشاره به اینکه یازدهم اسفند ماه طی انتخابات با شکوهی که برگزار شد با عنایت پروردگار و مشارکت و لطف مردم عزیز دو شهرستان به عنوان نماینده شما انتخاب شدم، افزود: اگر نیت همدلی و هم‌افزایی نبود اینجا جمع نمی‌شدیم، شاید بعضا وسوسه هایی مبنی بر وجود تبعیض و اختلاف افکنی صورت گیرد، اما درحقیقت و واقعیت چنین نیست و بنده نیز همه تلاش خود را خواهم کرد تا این برداشت منفی تغییر پیدا کند.

محمدپور درخصوص مهم‌ترین اهداف و برنامه های خود اظهار داشت: در جلسات استانی و ملی دغدغه‌های دو شهرستان را بیان کردم. اولین اولویتم، توجه به توسعه روستایی است که در دهه‌های گذشته مغفول مانده است.

وی با اشاره به رویکرد مقام معظم رهبری در موضوع اقتصاد ادامه داد: دولت و مجلس باید اولین اولویت کاری خود را بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مردم و مهار گرانی‌ها قرار دهد. کوچکترین اقدام مثبت دولت و مجلس در حوزه اقتصاد، در دورافتاده ترین روستاهای ما نیز تاثیرگذار خواهد بود و تا اقتصاد را آرام نکنیم این اسب سرکش اجازه توسعه و رونق و حتی امکان آسفالت و خشت روی خشت گذاشتن نخواهد داد.

محمدپور با تأکید بر اینکه سمت نمایندگی و قائم به یک فرد، باید تبدیل به نهاد نمایندگی شود تصریح کرد: در جلسه‌ای که با مدیران دانشگاه گناباد داشتیم بحث سند توسعه منطقه مربوط مورد بررسی گرفت. بحث انتقال آب بجستان و آب آشامیدنی رو به اصلاح و بهبودی است و 22 کیلومتر از مسیر خط لوله گیسور به گناباد تا یک ماه آینده در بهره‌برداری قرارخواهد گرفت.

وی افزود: آب‌شیرین‌کن‌های بجستان بالغ بر 100 میلیارد تومان هزینه دارد که تاکنون 50 میلیارد هزینه شده است. همچنین با ارتباطی که با وزارت نفت و استانداری گرفته شد امیدواریم تا یک ماه آینده اولین آب‌شیرین‌کن‌های این شهر وارد مدار شود و مشکل مردم در این زمینه حل شود.

وی ادامه داد در زمینه توسعه زیرساخت‌های برق به خصوص در بجستان و پست جدید برق شهرک انار اقدام جدی نشده که در حال پیگیری هستیم.

منتخب مردم بجستان و گناباد در دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس قدرتمند، دولت را پاسخگو می‌کند تأکید کرد: وامدار هیچ جناحی نیستم و از آنجا که خودم را مستقل ولایی می‌دانم قطعا همه گروه‌های سیاسی در کنار ما خواهند بود. لذا به جد پیگیر هستم که با کمک نمایندگان محترم مشکلات مردم را حل و یا به حداقل برسانم.

محمدپور ضمن اشاره به اهمیت بالای فرودگاه گناباد خاطرنشان کرد: فرودگاهی که به کمک مردم و نمایندگان و مدیران دغدغه‌مند ایجاد شد، همچنان برای تثبیت و توسعه نیاز به کمک همه ما دارد تا به عنوان فرودگاهی منطقه ای، نقش خود در توسعه منطقه را ایفاء کند. با این حال در شهرستان بجستان بحث راه را به طور جد در حال پیگیری هستیم تا در این حوزه چند پروژه مهم را پی‌ریزی کنیم. از جمله پروژه دوغارون خواف گناباد بجستان و پروژه گناباد بجستان بردسکن که در راستای توسعه کریدور شرق کشور محسوب می‌شوند. همچنین جاده‌های روستایی در اولیت های ما قرار دارند و در حال طرح‌ریزی و برنامه‌ریزی هستیم.

نماینده منتخب مردم‌گناباد و بجستان در انتهای مباحث خود بیان کرد: درمجموع 65 درصد منطقه ما در گناباد و بجستان، کشاورزی محسوب می شود و اگر نتوانیم قنات‌های خود که میراث اجدادی ما هستند را حفظ کنیم، بقیه کارهایمان نیز تأثیرگذار نخواهد بود، لذا اطلاعات امر در حال جمع‌بندی است تا در اختیار استاندار محترم قرار دهیم که برای سفر دور دوم ریاست جمهوری مورد بررسی قرار گیرد؛علاوه بر این‌ پروژهای زیربنایی دیگری نیز در برنامه قرار دارد از جمله مجتمع آموزش عالی که انشاءالله تبدیل به دانشگاه شود و بیمارستان 64 تخت خوابی بجستان که نیاز به تطبیق و استفاده از ماده 23 سازمان برنامه و بودجه دارد و وزارت بهداشت موافقت لازم را اعلام کرده است و امیدورام هرچه سریع‌تر کلنگ زنی شود.

گفتنی است؛ در پایان بیانیه ای با موضوع وحدت و همدلی قرائت شد و به امضای تعدادی از حاضرین رسید.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • شورا‌های اسلامی می‌توانند بسترساز تحقق شعار سال باشند
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • علّت تغییر رویکرد احتمالی اسرائیل در برابر حماس/ امن‌ترین نقطه دریایی در سطح جهان
  • جواب ترسناک دکتر ایرانی؛ انسان امکان تولید دایناسور دارد! | فیلم
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • امکان تغییر محل آزمون دانشجویان فراهم شد
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است