Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی که وزارت جهاد کشاورزی به دلیل امکان بروز خسارت به باغات ناشی از ورود آفت های وارداتی، مخالف واردات لیموترش است، وزارت صنعت از واردات ۵ هزار تن از این محصول به کشور با ارز نیمایی خبر داده است. ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۴ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم هنوز مدت زیادی از بهبود وضعیت باغات لیموی جنوب کشور به دلیل ابتلا به  آفت جاروک لیو ترش قاچاق نگذشته که وزارت صنعت با وجود مخالفت وزارت جهاد کشاورزی خبر از واردات رسمی لیمو ترش به کشور داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آفت به دلیل واردات غیرقانونی لیمو ترش به کشور، خسارت زیادی به باغداران و حتی مصرف کنندگان وارد آورد و حدود 80 درصد باغات لیموی جنوب کشور را از بین برد و با کمبود، قیمت آن  در بازار افزایش یافت.

حمیدرضا کلامی مدیر کل دفتر تنظیم بازار کشور در گفتگو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: «تا شروع زمان برداشت در اوایل تیرماه برای تأمین کسری بازار 5 هزار تن لیمو ترش تا 15 اردیبهشت ماه وارد عرضه می‌شود».

5 اقدام ستاد تنظیم بازار برای کنترل قیمت لیموترش / واردات 5 هزار تن لیموترش به کشور

صادرات لیمو و کش قیطانی تا پایان اردیبهشت ممنوع شدمخالفت با واردات لیموترش برای پیشگیری از ورود آفات و بیماری‌های نوظهور

بنابراین گزارش اما زهرا جلیلی‌مقدم مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: با وجود تولید حدود 620 هزار تن لیموترش در کشورمان و به منظور پیشگیری از ورود آفات و بیماری‌های نوظهور، با واردات لیموترش به کشور مخالف هستیم.

وی با اشاره به تولید حدود 5 میلیون و 300 هزارتنی مرکبات در کشورمان، گفت: کشور ما جزو 10 کشور برتر تولیدکننده مرکبات در دنیا است.

وی ادامه داد: از حدود 5 میلیون و 300 هزارتن مرکبات، حدود سه میلیون و دویست هزار تن پرتقال، 750 هزار تن نارنگی، 620 هزار تن لیموترش و بیش از 600 هزار تن لیموشیرین است.

جلیلی مقدم با اشاره به  واردات لیمو، تصریح کرد: با وجود تولید حدود 620 هزار تن لیموترش در کشورمان و به منظور پیشگیری از ورود آفات و بیماری‌های نوظهور، با واردات لیموترش به کشور مخالف هستیم.

وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر حدود 50 هزار تن ذخیره پرتقال در سردخانه‌ها وجود دارد، یادآور شد: با توجه به عمر انبار پرتقال، این میوه باید وارد چرخه مصرف شود.

انتهای پیام/

R1342/P/S7,83,78/CT7 واژه های کاربردی مرتبط ستاد تنظیم بازار وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت و معدن واردات بازار میوه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ستاد تنظیم بازار وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت و معدن واردات بازار میوه ستاد تنظیم بازار وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت و معدن کشاورزی واردات بازار میوه وزارت جهاد کشاورزی هزار تن لیموترش واردات لیموترش هزار تن لیمو واردات لیمو ترش به کشور وزارت صنعت لیمو ترش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۹۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف

مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) از مصوبه شورای عالی انرژی برای ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف خبر داد.

به گزارش مشرق، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران با اشاره به مصوبه شورای عالی انرژی افزود: این مصوبه وظیفه ممنوع کردن تبلیغ کالاهای با مصرف انرژی بالا و فاقد سازگاری لازم با اقلیم‌های مختلف کشور را برعهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گذاشته تا این وزارتخانه با همکاری دستگاههای ذیربط به ویژه سازمان صداوسیما اقدام های لازم را برای ممنوعیت تبلیغ این گونه کالاها براساس پیشنهاد وزارتخانه‌های نفت و نیرو و هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عمل آورد.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ این نوع کولرها در مناطق عادی و معتدل که بر اساس مصوبه شورای عالی انرژی و در مذاکره با صداوسیما حاصل شده و ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، گفت: استفاده از کولرهای گازی در مناطق معتدل کشور منجر به افزایش مصرف برق بیش از الگوی مناطق عادی و صدور قبض برق سنگین خواهد شد.

مجموعه وزارت نیرو و صنعت برق باهدف مدیریت بهتر مصرف برق در کشور، مناطق مختلفی برای مصرف تعریف کرده‌اند که براساس آن مناطق با هوای معتدل‌تر مثل تهران در ردیف مناطق عادی و سایر مناطق شامل گرمسیری یک و گرمسیری با شدت بیشتر تقسیم شده‌اند.

بر این اساس استفاده از کولرگازی برای مناطق عادی مناسب ارزیابی نمی‌شود و صنعت برق به مردم ساکن در این مناطق توصیه کرده از کولر آبی در فصل گرم استفاده کنند تا مشمول هزینه‌های بالاتر نشوند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • افزایش قربانیان سیل کنیا به حدود ۱۹۰ نفر
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟