Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - دبیر کارگروه توسعه بیمه‌های زندگی سندیکای بیمه‌گران ایران گفت: در شرایط کنونی جامعه شرکت‌های بیمه‌ای که بر روی زیرساخت‌های دیجیتالی خود سرمایه‌گذاری کرده‌اند کمترین آسیب را خواهند دید.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  علی فرزین در خصوص تاثیر شیوع ویروس کرونا بر روی فروش بیمه‌نامه‌های عمر در گفت‌وگو با چابک‌آنلاین افزود: به دلیل محدودیت‌های آمد و شد، انعقاد قراردادهای جدید دچار محدودیت بیشتر شده و در شرایط موجود امکان تجدیدنظر و روزآوری قراردادهای موجود و جاری‌سازی قراردادهای متوقف و معلق، می‌تواند زمینه جلوگیری از کاهش را تا حدودی فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

مدیر بیمه‌های عمر و مستمری شرکت بیمه البرز با بیان اینکه از نظر گردش جریانهای نقدی مرتبط با بیمه‌های عمر، شرکت های بیمه ای با افزایش خسارت (چه خسارت فوت و چه خسارت بازخرید ناشی از افزایش مشکلات اقتصادی) مواجه خواهند بود گفت: احساس مسئولیت‌های اجتماعی هم ممکن است که شرکتهای بیمه ای را به تقبل کمک‌های اجتماعی خارج از تعهدات و خسارات معمول وادارد. 

وی ادامه داد: از طرف دیگر، جریان ورودی نقد به شرکتها و دریافت حق‌بیمه‌ها هم در سایه تعطیلی کسب‌وکارها تاثیر منفی گذاشته و موجب افزایش مطالبات شرکتها می شود در این دوره شرکتهایی که منابع بیمه‌های عمر خود را جدای از دیگر بیمه‌ها مدیریت کرده و در پاسداشت آنها به عنوان حقوق بیمه‌گذاران، بیشتر کوشا هستند، مشکلات نقدینگی کمتری خواهند داشت.  

دبیرکارگروه توسعه بیمه های زندگی سندیکای بیمه گران ایران تصریح کرد: اغلب شرکتهای بیمه ای که عاقبت‌اندیش بودند با نگهداری ذخایر فنی و تفکیک وجوه مربوطه، به خوبی از عهده این مسایل برمی‌آیند.

فرزین درخصوص راه برون رفت از وضعیت کنونی در گفت وگو باچابک آنلاین گفت:راهکاری که ضرورت آن بیشتر احساس می‌شود، استفاده هر چه بیشتر از فناوری و آمادگی برای کار در فضای دیجیتال است زیرا نباید چنین تصور کرد که کرونا گذراست و روزی تمام می‌شود .

وی ادامه داد: ساختار شرکتهای بیمه ای باید طوری باشدکه در شرایط بد که همه می‌ایستند، آنها بتوانند حرکت کنند، البته چنین بستری از فعالیت، تمام و کمال با فناوری دیجیتالی میسر نخواهد بود و فرآیندهای دیگری هم باید بتوانند در اوضاع بد  به خوبی نقش‌آفرینی کنند.

مدیر بیمه‌های عمر و مستمری شرکت بیمه البرز تاکید کرد: شرایط حاکم موجب می‌شود که مردم به ضرورت بیمه‌های عمر، بیشتر از گذشته پی‌ببرند  اگر شرایط برای فعالیت‌های رو در رو فراهم نیست ولی شرکتها فعالیت‌های زیادی دارند که می‌توانند در این دوره انجام دهند که برای آینده استفاده شود.

دبیرکارگروه توسعه بیمه های زندگی سندیکای بیمه گران ایران درمورد وضعیت فروش بیمه های زندگی توضیح داد: شرکتهای بیمه ای از وضع موجود بیمه‌های عمر کشور راضی نبوده  و برای گسترش دامنه خدمات خود و پوشش دادن به عده بیشتری از مردم تلاشی مستمر دارند .

فرزین افزود: صنعت بیمه به مخاطرات فاجعه‌آمیزی که زندگی مردم و کسب‌وکارها را تهدید می‌کنند، آگاه بوده ودر این راستا تلاش می کنند، نتیجه این تلاش هم چنین شده که در طول چند سال اخیر ،شاهد رشد بیمه‌های عمر در کشور هستیم .

وی افزود:صنعت بیمه هر چند فعالیتی بازرگانی است ، ولی تمایزی بسیار با همه فعالیت‌های تجاری دیگر دارد و عدم توجه به خصوصیات این صنعت، شالوده بسیاری از مشکلات این صنعت می‌شود که بسیاری از تبعات آن در آینده آشکار می‌شود.

فرزین بیان کرد: سال ۱۳۹۸ سال بدی برای بیمه‌های عمر از نظر نگاه غیرحمایتگرانه دولت و مرجع مالیاتی شد و صنعت بیمه دچار تعارض و سردرگمی بیشتری در این موضوع شد.

دبیرکارگروه توسعه بیمه های زندگی سندیکای بیمه گران ایران تصریح کرد: اگر نظام مالیاتی کشور، همانند همه کشورهای دیگر، به جای تلاش بر حذف معافیت‌های مقرر در قانون، کوشش داشته باشد که به جایگاه بیمه‌های عمر اعتبار بخشیده و آنرا به عنوان ابزاری برای آتیه‌سازی زندگی‌ افراد ، تحت حمایت قانونی قرار دهد، آن وقت تلاش شرکتهای بیمه ای ثمر بیشتری خواهد داد و توسعه بیمه زمینه‌ساز افزایش رفاه نسل‌های آتی و حتی آتیه نسل موجود خواهد شد  افقی که همه دولت‌ها در نظر می‌گیرند تا در آینده تمام هزینه‌های سالمندان کشور بر عهده خزانه مالیاتی کشور نباشد.

منبعک چابک آنلاین

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: شرکتهای بیمه ای بیمه های عمر بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۰۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه ناکارآمد است
  • ترکیب منچستریونایتد متحول می‌شود/ ۳ بازیکن فروشی نیستند
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • ژاوی: هر وقت احساس کنم که وضعیت در بارسلونا خوب نیست می‌روم
  • ژاوی: هر وقت احساس کنم که وضعیت خوب نیست می‌روم
  • رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند