Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، مجید رضازاده در مورد موضوع معتادان متجاهر همزمان با شیوع کرونا گفت: هر ساله رسم بر این بوده است که قبل از پایان سال معتادان متجاهر جمع آوری و در مراکز ماده ١۶ بین ٣ تا ۶ ماه نگهداری شوند که این زمان قابل تمدید هم بوده است. به این ترتیب سعی می شد تا این افراد درمان شوند.

وی ادامه داد: سال گذشته نیز این موضوع در دستور کار قرار گرفت، اما با شیوع کرونا در کشور، کمیته درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با ریاست وزارت بهداشت تشکیل شد و جمع آوری معتادان را ممنوع اعلام کرد و طرح جمع‌آوری لغو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از عید و در نیمه اول فروردین ماه تصاویری از تجمعات معتادان در نیمه شب منتشر شد و اینگونه گزارش شد که این افراد معتادان متجاهر هستند. از نظر ما هم تعدادی از آنها معتادان متجاهر بودند و البته تعدادی هم خرده فروشان بودند.

معاون توسعه پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه با ایجاد این فضا و این تلقی که این افراد ممکن است ویروس را به خانواده هایشان و مردم منتقل کنند، ستاد ملی کرونا، کمیته انتظامی و اجتماعی تصمیم گرفت که این افراد مجددا جمع آوری شوند، خاطرنشان کرد: قرار شد تا کمیته درمان دستورالعملی را تهیه کند. این کمیته همچنین دستورالعمل جامعی را تهیه کرد که چگونه این افراد جمع‌آوری و قرنطینه شوند.

رضازاده تصریح کرد: در نهایت هم در کمیته ماده ١۶ این تقسیم کار صورت گرفت. به این ترتیب مقرر شد تا نیروی انتظامی با آمادگی کامل و به تعدادی که دانشگاه‌ها اعلام می کنند که کیت تشخیصی وجود دارد، دستگیری را انجام دهد. همچنین اجرای طرح با یک فاصله زمانی که این افراد بتوانند در قرنطینه باشند، انجام شود.

وی ادامه داد: از طرف دیگر قرار شد فضایی آماده شود تا این افراد بعد از جمع آوری در آن قرار بگیرند. فضای اول فضای «قرنطینه» نام دارد که قرار شد مرکز فشافویه باشد. در آنجا افراد بعد از دستگیری و غربالگری اینکه معتاد متجاهر هستند یا نه وارد قرنطینه می‌شوند. همه این افراد باید تست کرونا و تست پی سی آر شوند و در صورتی که تست آنها منفی باشد باید تا ١۴ روز در همان مرکز قرنطینه بمانند و روزانه غربالگری علامتی شوند. اگر این افراد مبتلا باشند نیز سریع‌تر به مرکز کووید ماده ١۶ ارجاع می‌شوند.

معاون توسعه پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه اگر از ابتدا هم تست‌شان مثبت باشد، به مرکز کووید ١٩ ماده ١۶ ارجاع می‌شوند و در آنجا درمان و نگهداری می‌شوند، گفت: در مرکز کووید ١٩ ماده ١۶ قرار شد تا سپاه تهران برای راه‌اندازی و اداره آن همکاری کند. بعد از ١۴ روز افرادی که تست آنها منفی شده و علائم نداشته اند از نظر کرونا منفی تشخیص داده می‌شوند و به مراکز معمولی  ماده ١۶ ارجاع داده می‌شوند. در مراکز ماده ١۶ اگر افراد قبلی هم علامت دار شده و علائم شدید نباشد به مراکز کووید ١٩ ماده ١۶ می روند و اگر علائم شدید باشد مثل همه مردم عادی در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند.

رضازاده تاکید کرد: در ابتدای مصوبه کمیته ماده ١۶ و هم آیین نامه مصوبه کمیته درمان و هم کمیته مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر آمده است که حتما قبل از اجرای این برنامه امکانات لازم فراهم شده باشد و زیرساخت‌ها آماده باشند و توصیه شده قبل از آمادگی برنامه مذکور آغاز نشود. همچنین قرار است در تهران از این هفته آغاز شود و بعد از بررسی اشکالات بعد از دو هفته، در استان‌هایی که آمادگی دارند  و با مشکل معتادان متجاهر رو به رو هستند اجرا شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: معتادان متجاهر جمع آوری قرار شد ماده ١۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۰۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی/ موارد مشکوک را به این شماره اطلاع دهید

به گزارش خبرآنلاین، رییس پلیس فتا فراجا از آغاز طرح عملیات پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی طی سال جاری خبر داد.

مهر در خبری نوشت: سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و غیره به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900080

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی/ موارد مشکوک را به این شماره اطلاع دهید
  • ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد جمع آوری شدند
  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر