Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@10:21:50 GMT

سرنوشت کره شمالی در نبود «کیم»

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۵۱۴۳۰

سرنوشت کره شمالی در نبود «کیم»

به گزارش روز دوشنبه خبرگزاری فرانسه، سئول و واشنگتن هر دو این گمانه زنی ها را کم اهمیت جلوه داده اند، اما هیچ مدرک موثقی دال بر زنده بودن وی در رسانه دولتی پیونگ یانگ منتشر نشده، به جز گزارش هایی در مورد اینکه پیام هایی به نام وی ارسال شده است.

خبرگزاری فرانسه به همین بهانه پرسش هایی در مورد آنچه در نبود کیم جونگ اون بر سر کره شمالی می آید، مطرح کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خبرگزاری با طرح این پرسش که دنیا چطور از مرگ وی مطلع می شود؟ اینگونه پاسخ داده است: کره شمالی، کشوری پنهان کار است که این مساله در مورد رهبر این کشور دوچندان می شود. «کیم جونگ ایل» پدر و سلف رهبر فعلی کره شمالی دو روز قبل از آنکه کسی خارج از محفل خودی های رهبر وقت از مرگ وی مطلع شود، از دنیا رفته بود.

طبق روال گذشته، اولین نشانه، اعلام خبر از پخش ویژه تلویزیون دولتی کره شمالی خواهد بود. اگر دوربین روی زنی با لباس مشکی متوقف شود، بدان معناست که کیم فوت کرده است.

«ری چون هی» گوینده کهنه کار خبر کره شمالی دهه هاست که رویدادهای مهم خبری این کشور را اعلام می کند. صدای وی برای بیان دستاوردها و موفقیت های کره شمالی سرشار از شادی است، اما به هنگام خواندن اخبار بد اشک است که از صورت وی سرازیر می شود.

این گوینده خبر در زمان اعلام آزمایش هسته ای یا پرتاب موشکی موفقیت آمیز، یک "چوسان اوت" صورتی می پوشد؛ چوسان اوت، لباس سنتی شبه جزیره کره است که در کره جنوبی به "هانبوک" معروف است.

اما در زمان اعلام خبر درگذشت کیم جونگ ایل در سال ۲۰۱۱ میلادی و کیم ایل سونگ پدر وی و بنیانگذار کره شمالی در سال ۱۹۹۴، لباس مشکی بر تن داشت.

خبرگزاری فرانسه در ادامه این گزارش، با طرح این پرسش که آیا کیم دیگری در کره وجود دارد؟ اینگونه پاسخ داد: کره شمالی رسما جمهوری دموکراتیک خلق کره شناخته می شود، اما از زمان تاسیس در سال ۱۹۴۸ توسط اعضای یک خانواده حکمرانی شده است.

ادعای مشروعیت حزب کارگران در نبرد کیم ایل سونگ با اشغالگران ژاپنی کره و بعدها نیروهای سازمان ملل و تحت حمایت آمریکا در جریان جنگ کره، بنا نهاده شده است.

این حزب، کنترل گسترده جامعه را حفظ می کند و هیچ کس انتظار ندارد که در صورت مرگ کیم، قیام مردمی برپا شود.

به گفته «اندری لانکوف» عضو یک سازمان اطلاعاتی و تحلیلی ویژه موسوم به «گروه خطر کره»، ژنرال ها و سیاستمداران ارشد کره شمالی جنگ قدرت به راه نمی اندازند یا جنگ محدودی برای قدرت آغاز می شود و این افراد، رهبر جدید را که احتمالا فردی از خانواده کیم است، می پذیرند.

این گزارش در توصیف رقبای احتمالی جانشینی کیم نوشت: گفته می شود که کیم سه فرزند دارد، تنها جنسیت فرزند دوم مشخص است، وی دختر است و آنها برای عهده داری این منصب، خیلی کوچک هستند.

«کیم یو جونگ» خواهر رهبر کره شمالی یکی از نزدیکترین مشاوران وی است که به نمایندگی از او در المپیک زمستانی کره جنوبی حضور یافت، در فعالیت های دیپلماتیک همراه کیم است و به تازگی بیانیه های سیاسی به نام خودش صادر کرده است.

وی عضو علی البدل کمیته اجرایی حزب حاکم کارگران است و درحال حاضر، برجسته ترین خویشاوند کیم به شمار می رود، اما کره شمالی به لحاظ اجتماعی محافظه کار است و هرگز زنی را به عنوان رهبر انتخاب نکرده است.

«کیم جونگ نام» بزرگترین برادر ناتنی رهبر کره شمالی که به لحاظ سنتی وارث تاج و تخت بود، در سال ۲۰۱۷ در فرودگاه بین المللی کوالالامپور ترور شد. بسیاری از تحلیل گران، پیونگ یانگ را مسئول این ترور دانستند.

کیم یک برادر تنی بزرگتر به نام «کیم جونگ چول» دارد که جاه طلبی های سیاسی از خود نشان نداده است.

نام «ری سول جو» همسر رهبر کره شمالی نیز مطرح است که نسبت به اسلاف خود، وجه عمومی تر در کره شمالی داشته و در سال ۲۰۱۸ نام بانوی اول این کشور را به خود اختصاص داده است.

در این میان، نام دیگری نیز سر زبان هاست، «کیم پیونگ ایل» برادرناتنی پدر کیم یا عموی ناتنی وی. کیم پیونگ ایل برای چند دهه سفیر کره شمالی در چند کشور اروپای شرقی بود. اما وی سال گذشته از جمهوری چک به پیونگ یانگ فراخوانده شد و از آن زمان به بعد، خبری از او شنیده نشده است.

حال باید پرسید نامزدهای احراز پست رهبری کره شمالی خارج از خانواده کیم چه کسانی می توانند باشند؟

معلوم نیست که کیم، جانشینی را تعیین کرده باشد، اما به طور رسمی، «چوئه ریونگ هائه» فرد شماره دوی کیم و عضو هیات تصمیم گذاری حزب حاکم است که معاون اول رئیس نهاد ارشد دولتی کره موسوم به «شورای امور دولتی» نیز محسوب می شود.

چوئه ریونگ هائه فرد مقتدری است. وی همچنین ممکن است ارتباطی از طریق ازدواج با خانواده کیم داشته باشد. هیچ گاه این مساله تائید نشده که خواهر رهبر کره شمالی ازدواج کرده است، اما رسانه های کره جنوبی پیشتر به نقل از منابع ناشناس گزارش دادند که شوهر وی، پسر چوئه است.

خبرگزاری فرانسه در پایان این گزارش به سرنوشت جسد رهبر کره شمالی اشاره کرد و نوشت: پدر و پدربزرگ کیم هر دو در قصر خورشید کومسوسان در حومه پیونگ یانگ آرمیده اند.

احتمالا جسد کیم نیز حدودا ۱۰ روز پس از مرگش و قبل از آنکه پیونگ یانگ یک مراسم خاکسپاری نمایشی برگزار کند، در این مکان آرام می گیرد.

برچسب‌ها کیم جونگ اون کره شمالی سئول پیونگ یانگ پروندهٔ خبری گمانه زنی درباره وضعیت سلامتی«اون»

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیم جونگ اون کره شمالی سئول پیونگ یانگ کیم جونگ اون کره شمالی سئول پیونگ یانگ خبرگزاری فرانسه رهبر کره شمالی پیونگ یانگ کیم جونگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۱۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه سرنوشت یک نوجوان تغییر کرد/ پاهای هوتن شکیبا در بتن!

دریافت 18 MB

خبرگزاری مهر-گروه هنر-فریبرز دارایی؛ ایوب آقاخانی نویسنده و کارگردان تئاتر و نمایش‌هایی رادیویی که در فعالیت‌های رادیویی خود به سراغ آثار مطرح و تاثیرگذار ادبیات و ادبیات نمایشی جهان می‌رود و این آثار را در قالب نمایش رادیویی کارگردانی و به مخاطب ارایه می‌دهد، به سراغ رمان «بیلی بت‌گیت» ادگار لارنس دکتروف نویسنده آمریکایی رفته است.

«بیلی بت‌گیت» که روایت‌گر ورود پسری ۱۵ ساله به یک باند تبهکاری است، برنده جایزه انجمن ملی منتقدان کتاب آمریکا و جایزه پن/فاکنر برای داستان و همچنین کاندیدای دریافت جایزه ادبی پولیتزر شده است.

در سال ۱۹۹۱ و با کارگردانی رابرت بنتون فیلمی با اقتباس از رمان «بیلی بت‌گیت» ساخته و اکران شد. در این فیلم بازیگرانی چون داستین هافمن، نیکول کیدمن، استیون هیل، استیو بوشمی و بروس ویلیس به ایفای نقش پرداختند.

ایوب آقاخانی علاوه بر کارگردانی، اقتباس و تنظیم برای رادیوی نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» را بر اساس رمان دکتروف و با ترجمه احسان برکت بر عهده داشته است.

بازیگران حاضر در قسمت اول این نمایش رادیویی به ترتیب ایفای نقش عبارتند از احمد لشینی در نقش داچ شولتز، محمد شریفی مقدم در نقش میکی، هوتن شکیبا در نقش بو واینبرگ، شیرین بیده در نقش بیلی بت‌گیت، بابک داداش‌پور در نقش ایروینگ، پریسا مقتدی در نقش لولا، بهنوش ناصرپور در نقش پسربچه اول، علی زارعی در نقش پسربچه دوم، شیوا رفیعیان در نقش ربکا، محمودرضا رفیعیان در نقش هاروی پرستون.

فرشاد آذرنیا افکتور، رضا طاهری صدابردار، شهلا نیساری تهیه‌کننده، دیگر عوامل نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» هستند.

در قسمت اول نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» با مدت‌زمان ۱۹ دقیقه و ۵۰ ثانیه، ماجرا با دستگیری «بو» توسط «شولتز» آغاز می‌شود. شولتز پاهای بو را در بتن قرار داده و منتظر است تا بتن خشک شود. سپس لولا نامزد بو را می‌آورد تا شاهد اتفاقی باشد که سر بو آورده است. بیلی که پسربچه‌ای در خدمت شولتز است، با خود به این موضوع فکر می‌کند که چرا در چنین موقعیتی قرار گرفته است.

برای مشخص‌شدن چگونگی قرارگرفتن بیلی در دار و دسته شولتز، بیلی خاطرات گذشته خود را به یاد می‌آورد.

اولین لحظه آشنایی بیلی و شولتز مربوط به زمانی است که با دوستان خود مشغول بازی است. هنگام بازی خودروی شولتز از راه می‌رسد و بیلی به سمت شولتز می‌رود تا با ترفندی یک ۱۰۰ دلار از او بگیرد. وی در این کار موفق می‌شود و آرزو دارد که روزی مانند شولتز پولدار و معروف شود زیرا شولتز نیز مانند بیلی، دوران کودکی سختی داشته است.

بیلی حاضر است به هر قیمتی که شده وارد دار و دسته شولتز شود.

با هم اولین قسمت از نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» را بشنویم.

کد خبر 6092214 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • چگونه سرنوشت یک نوجوان تغییر کرد/ پاهای هوتن شکیبا در بتن!
  • استقلال سرنوشت قهرمانی و سقوط را مشخص می‌کند!
  • دو برادر در بازی‌های سرنوشت‌ساز استقلال و پرسپولیس
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • ساز و کار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل چگونه است؟
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • (ویدئو) سرنوشت تلخ گورخر؛ فرار ناموفق و تکه تکه شدن توسط کروکودیل!
  • شلوار عجیب و غریب کیم جونگ اون سوژه رسانه‌های جهان شد + تصاویر
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • رکورد امیررضا رفیعی روی ۴۴۵ دقیقه ماند