Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس اتاق بازرگانی اصفهان کم توجهی به بحران کرونای صنعتی و اتخاذ نشدن تدابیر لازم متناسب با سطح این بحران توسط دولت را سبب ایجاد تبعات جبران ناپذیری در اقتصاد کشور دانست و گفت: با بسیج کردن تمامی ظرفیت ها در سه حوزه دولت، بنگاه های اقتصادی و خانوارها؛ بیداری اقتصادی را رقم بزنیم.

مسعود گلشیرازی در دومین نشست خبری خود در سال ۱۳۹۹ با موضوع بیداری اقتصادی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: در شرایطی که کرونا تغییر پارادایم نظام اقتصادی جهان حاضر را رقم زده، اهالی کسب و کار و حوزه های اجتماعی با درک صحیح از پیامدهای کرونا و بسیج تمام ظرفیت های خود باید برای گذار از این بحران تجهیز شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کوچک تر شدن سفره های خانواده ها، کاهش قدرت خرید و در نتیجه سخت تر شدن شرایط بنگاه های اقتصادی از تبعات بحران کرونا در تولید ناخالص داخلی کشورهاست، تاکید کرد: فعالان اقتصادی و خانوارها در تمام بخش ها با هوشیاری و تطبیق پذیری سریع باید بحران موجود را به فرصت تبدیل کنند.

به گزارش ایسنا، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان همچنین با تاکید بر ضرورت تشکیل ستادهای بحران در سازمان ها و نهادهای اجتماعی مانند اتاق های بازرگانی و انجمن ها و تعامل و همراهی هر چه بیشتر در این حوزه، تصریح کرد: بسیج امکانات در سطح دولت، بنگاه های اقتصادی و خانوار و تطبیق پذیری سریع موجب عبور موفق از این بحران و تبدیل تهدید به فرصت خواهد شد.

وی بر ضرورت انجام اقدامات حمایتی عاجل از سوی دولت در عرصه های مختلف از جمله حفظ نیروی انسانی، زنجیره تامین و حمایت مالی مستقیم و بی واسطه به بنگاه های اقتصادی تاکید کرد و گفت: در صورت گسیل حمایت مالی دولت به بنگاه های اقتصادی شاهد این حجم از متقاضیان بیمه بیکاری دوران کرونا و تبعات اجتماعی این بیکاری ها نخواهیم بود.

گلشیرازی، کم توجهی به بحران کرونای صنعتی و اتخاذ نشدن تدابیر لازم متناسب با سطح این بحران توسط دولت را سبب ایجاد تبعات جبران ناپذیری در اقتصاد کشور دانست و تاکید کرد: بیداری اقتصادی عبارتی است که باید در تمام بسته های حمایتی دولت لحاظ شود.

وی ایجاد تلنگر به فعالان اقتصادی برای درک شرایط عصر کرونای صنعتی و راه اندازی دوره های توانمندسازی آنها در نحوه مدیریت و رهبری، تغییرات حوزه بازاریابی، مالی، منابع انسانی و زنجیره تامین و چگونگی حرکت به سمت دنیای پس از کرونا را از جمله اقدامات اتاق بازرگانی عنوان کرد.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با تاکید بر اینکه زمان آن رسیده تا شعار «در خانه بمانیم» به «در کنار اقتصاد بمانیم» تغییر یابد، گفت: با تغییر این شعار می توان با هوشیاری کامل و در کنار یکدیگر چرخ های اقتصاد کشور را به حرکت درآورد و برای تحقق این امر نیازمند حمایت هر چه بیشتر دولت و تعامل و برادری جامعه کارگری و صاحبان بنگاه ها هستیم.

گلشیرازی گفت: بحران کرونا ما را به نهضتی اقتصادی ملزم می کند تا با بسیج تمام ظرفیت ها در سه حوزه دولت، بنگاه های اقتصادی و خانوارها؛ بیداری اقتصادی را رقم بزنیم.

بودجه سال ۱۳۹۹ سریعا بازنگری شود

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز با بیان اینکه موانع کسب و کار در حوزه خدمات از مسایل جدی عصر کرونا است، اظهار کرد: در شرایطی که در بحران کرونا نوع گردشگری به صورت گردشگری نیابتی تبدیل شده اتاق بازرگانی اصفهان در حال تهیه زیرساخت های لازم در این نوع گردشگری بوده تا فعالان این حوزه بتوانند بخشی از فعالیت های خود را به صورت تورهای آنلاین ارایه کنند.

محمدرضا رجالی افزود: در شرایطی که کشورهایی مانند اسپانیا بیش از ۳۰ درصد GDP خود را به حل بحران بنگاه های اقتصادی و ارایه کمک های بلاعوض تخصیص داده اند؛ این رقم در ایران بسیار ناچیز و زیر ۵ درصد بوده که به هیچ عنوان متناسب با بحران و شرایط آن نیست.

وی تشکیل شورای عالی اقتصادی مدیریت کرونا و ایجاد کمیته های تامین امنیت غذایی، تقویت زیرساخت های درمان و بهداشت، کمیته اشتغال، تحریک دایمی بازار و گردش زنجیره ها را ضروری دانست.

رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان همچنین خواستار بازنگری فوری در بودجه سال ۱۳۹۹ و تنظیم آن بر اساس شرایط موجود شد. 

در ادامه احسان شهیر، مدیر توسعه کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان از رونمایی بسته چگونگی ایجاد ساختار بیداری اقتصادی در سازمان ها و ۹ دوره آموزشی ویژه مدیران اعم از سناریوی کرونای صنعتی، رهبری در دوران کرونا، زنجیره تامین، آینده پس از کرونا و... خبر داد و افزود: اتاق بازرگانی اصفهان هر دو هفته بسته های توانمندسازی را به زیست بوم کسب و کار ارایه خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کروناویروس اقتصاد فعالان اقتصادی بودجه صنعت اتاق بازرگانی اصفهان بنگاه های اقتصادی بیداری اقتصادی کرونای صنعتی بحران کرونا کسب و کار بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۱۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا روز دوشنبه در آیین گشایش اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان، با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست، به برگزاری نخستین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو در سال ۲۰۲۱ در کشور ترکیه اشاره کرد و گفت: اجلاس مجمع توسط اتحادیه اتاق‌های بازرگانی در ترکیه با عنوان «TOBB» برگزار شد و در پایان، نیاز به گسترش چنین جلساتی برای رسیدن به توافق مورد تأکید اعضاء قرار گرفت.

 پورنچای دانویواتانا افزود: برای تداوم گفتگو‌ها بین ۳۵ کشور عضو ACD و استمرار تعاملات میان منطقه‌ای، برگزاری چنین نشست‌هایی موثر است.

او با تاکید بر ضرورت مبادلات بین اعضای مجمع گفت وگوی همکاری آسیا از طریق ایجاد استاندارد‌ها و وضع قوانین سرمایه‌گذاری تصریح کرد: موضوعات گوناگونی وجود دارد و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این راستا بسیار مهم و کارگشاست.


دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا با بیان اینکه احتمال دارد، جلسه بعدی اجلاس در کشور قطر برگزار شود، گفت: صرفنظر از علاقه‌مندی به تداوم برگزاری چنین جلساتی، همچنین مایلیم دست‌اندرکاران به مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، بصورت عمیق بیندیشند تا بتوانیم در پرتو تداوم همکاری‌ها، مشکلات موجود را برطرف کنیم.

پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های عضو آمادگی خود را بعنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب این کار شوند، در نهایت می‌توانیم به اجماع لازم در این زمینه برسیم.

او خاطرنشان کرد: باید همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین نشست‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین باید نتایج توافق‌های کسب شده بصورت گزارش به ACD ارائه و از طریق بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود تا در مسیر توسعه مجمع به پیشرفت نائل شویم.

 مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران