Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@12:07:47 GMT

فشار سیاستمداران آمریکایی برای بازگشایی سینماها

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۵۲۰۳۱

فشار سیاستمداران آمریکایی برای بازگشایی سینماها

سینماهای زنجیره‌ای بزرگ آمریکا در حالی با درخواست بازگشایی پس از یک وقفه نسبتا طولانی روبه‌رو هستند که نسبت به تبدیل شدن به کانون انتشار ویروس کرونا ابراز نگرانی می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از نیویورک تایمز، در هفته‌های اخیر یک برنامه زمانی موقت برای آغاز فعالیت مجدد سینماها در آمریکا پس از تعطیلی به سبب شیوع ویروس کرونا در حال شکل گرفتن است که بر اساس آن ۷۵ درصد از ۵۵۴۸ سالن سینما در آمریکا در تابستان بلیت‌فروشی خواهند کرد و بنابراین فیلم‌های مهمی چون «Tenet» ساخته جدید «کریستوفر نولان» و «مولان» پروژه پرهزینه دیزنی می‌توانند به ترتیب در تاریخ ۱۷ و ۲۴ جولای اکران شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در این میان برخی سیاستمداران جمهوری‌خواه خواهان بازگشایی سینماها در اسرع وقت هستند و فرمانداران برخی ایالت‌ها نیز از سینماداران خواسته‌اند هر چه زودتر سالن‌های سینما را علی‌رغم نگرانی‌های بهداشتی و سلامتی بازگشایی کنند. 

«برایان کمپ» فرماندار ایالت جورجیا خواسته برای رونق مجدد اقتصاد این ایالت سالن‌های سینما از امروز (دوشنبه) فعالیت خود را از سر بگیرند. ایالت تنسی که سینماهای زنجیره‌ای «Regal» در آن واقع شده نیز قصد دارد بیشتر کسب و کارها را تا پایان هفته بازگشایی کند. ایالت‌های کارولینای جنوبی و اوهایو و همچنین تگزاس و فلوریدا نیز در حال راه‌اندازی مجدد فعالیت‌های اقتصادی خود هستند. 

اما سینماداران نسبت به عواقب بازگشایی زودهنگام سالن‌های نمایش فیلم ابراز نگرانی می‌کنند و دوست ندارند سینماها به عنوان کانون انتشار ویروس کرونا شناخته شوند. 

«کریس اسکوبار» صاحب سینمای ۴۸۵-صندلی در آتلانتا می‌گوید: به هیچ عنوان پیش از موعد مقرر این کار را انجام نخواهم داد و با فشار سیاسی سینما را بازگشایی نمی‌کنم و زمانی این کار را انجام می‌دهم که متخصصان بهداشت و سلامت اعلام کنند که زندگی ما دیگر در خطر نیست. من دوست دارم از همین ثانیه به کار خود بازگردم اما در این مورد باید هوشیار باشیم. چه اتفاقی خواهد افتاد اگر خیلی زود سالن‌ها را باز کنیم و به شیوع ویروس کرونا کمک کنیم؟

«اوبری استون» که مدیریت بیش از ۲۰۰ سالن سینما را در ایالت جورجیا بر عهده دارد نیز گفت از این هفته سینماها را فعال نخواهد کرد و در صورت مهار شیوع ویروس کرونا، ماه جولای برای این کار واقع‌گرایانه‌تر خواهد بود. ضمن این‌که تا زمانی که توزیع‌کنندگان فیلم‌های جدید در اختیارشان قرار ندهند سینماها بازگشایی نمی‌شوند.

سینماهای آمریکا از اواسط ماه مارس و در پی شیوع ویروس کورنا در این کشور تعطیل شدند و اکران همه فیلم‌های مهم به تعویق افتاد. مخاطبان سینما این روزها در قرنطینه خانگی بیشتر به سمت شبکه‌های ویدئوی درخواستی (VOD) روی آورده‌اند.

لینک کوتاه: asriran.com/0032lS

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سینمای جهان آمریکا ویروس کرونا شیوع ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۲۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ثبت رکورد پرمخاطب‌ترین روز سال برای «ملت» و «باغ کتاب»
  • استقبال بیش از ۱۸ هزار مخاطب از سینما‌های تصویر شهر
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند